staskojan 16.03.11, 23:01 mam czek ze zwrotem podatku z usa, gdzie takie realizujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euro-czek.pl_konsultant Re: podatek 25.03.11, 00:13 staskojan napisał: > mam czek ze zwrotem podatku z usa, gdzie takie realizujecie? Witam, czeki takie można zrealizować w banku, lub w instytucjach finansowych wyspecjalizowanych w tego typu czynnościach. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
staskojan Re: podatek 20.04.11, 01:51 jakie sa korzysci ze zlecenia tego do takiej firmy a nie do banku? Odpowiedz Link Zgłoś
euro-czek.pl_konsultant Re: podatek 27.04.11, 23:42 staskojan napisał: > jakie sa korzysci ze zlecenia tego do takiej firmy a nie do banku? Witam, atrakcyjność oferty euro-czek.pl nad standardową ofertą polskiego banku przejawia się w stałej niskiej cenie, uproszczonych procedurach i kilkakrotnie krótszym czasie realizacji czeku. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam się Re: podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 20:52 Ile lemingu dostajesz za takie wpisy w internecie i odpowiadanie sobie samemu?? Niedługo zasrani marketingowcy to do prywatnego kibla wejdziecie z reklamą?? Jak ją wtedy nazwiecie marketing zasrany?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 02:16 a mnie odpowiada idea takie wirtualnego doradcy, tak jak i gazeta oferuje swoj dzial ekspercki to i inni daja swoich doradcow, nie musze sie za nimi uganiac, wchodze na forum i pytam, dla mnie wielki pozytyw Odpowiedz Link Zgłoś
euro-czek.pl_konsultant Re: podatek 06.05.11, 02:15 Witam, chciałbym zwrócić Pana uwagę na ściśle informacyjny charakter moich, jako doradcy online euroczek.pl, wypowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś