sezamk0wa 06.05.11, 11:39 kogo dobrego możecie polecić we Wrocławiu? chciałabym kosmetyczkę doświadczoną , profesjonalną, która rzeczywiście zna się na rzeczy, a nie jest po 3 miesięcznym kursie. pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacha Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 15:46 polecam p. Małgosie Przestrzenna 41, Wrocław 71 336 45 74 Chodzę już od 10lat do niej i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 01.09.11, 17:34 Polecam panią Anię: dermkos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gos1 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.poczta-polska.pl 21.10.11, 09:28 Polecam panią Agnieszkę z April Studio Urody na ul. Skiewrzyńskiej 28a/2 (niedaleko ronda na Zaporoskiej). Z wykształcenia kosmetolog, miła, kompetentna, gabinet wyposażony w nowoczesny sprzęt. (71 390 45 46, kom. 669 441 909) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.11, 17:15 Polecam "Wyspę Piękna". Jestem stałą klientką od 5 lat i już chyba po prostu "uzależnioną" od Wyspy. Profesjonalnie, klimatycznie, jedyny minus - odległe terminy, trzeba dużo wcześniej zarezerwować zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 19:02 wyspa piękna jest droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.11.11, 22:40 polecam Magdę-chodzę do niej od 5 lat i jestem bardzo zadowolona, a miałam duże problemy skórne. Dobrze doradzi i nie naciąga na niepotrzebne zabiegi. Teraz ma gabinet na pl. Bema, przy salonie fryzjerskim. Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaję numer 605480764 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:01 byłam u tej pani Magdy i faktycznie super kobieta, jakby ktoś chciał to tu jest więcej informacji studioessential.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotkafizjoterap Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.146.6.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.11, 18:02 O dobra kosmetyczke we Wrocławiu faktycznie ciężko, tak jak o dobrego fryzjera. Dobra kosmetyczka to taka , która potrafi przedewszystkim doradzic pielegnacje, jak dbac o siebie i nie traktuje kazdego tak samo. Ja trafiłam jakis czas temu do Pani Dominiki, która jako pierwsza potraktowała mnie indywidualnie a nie jak kolejna klientke, co mi sie bardzo spodobało. Doradziła mi duzo rzeczy i zawsze po wizycie w jej gabinecie czuję się lepiej. podaję jej stronkę: www.bluesea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.alshamil.net.ae 01.12.11, 18:37 Nefretiti na Bulwarze Ikara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violin Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.11, 11:17 Pani Gosia w Noa Clinic. Bardzo sympatyczna, do każdego podchodzi indywidualnie. Byłam tam ze znajomą i zanim zrobiła zabieg ponad 20 minut oglądała skórę, rozmawiała, zbierała wywiad itd. Mają dobre kosmetyki. Ja zrobiłam sobie laser :) Gabinet jest w biurowcu LBH przy Magnolii (taki szary, beczkowaty budynek), na I piętrze. Aha, i kawę dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_pestka Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 31.12.11, 16:52 Ja chodzę na Inżynierską 49/14 do Pracowni Piękna. Bardzo fajny niewielki gabinet. Zna się kobietka na swojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika czuje krypto-reklame, ja mam inne zdanie IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 20:34 oferowali na gruponie epilacje IPL, okazalo sie ze sprzet chyba z drugiej reki bo tak wyeksplatowany ze po 5 zabiegach efekty bardzo, bardzo marne ale na sieci mozecie same sprawdzic ze nie tylko ja "dziekuje" za takie uslugi. Taki sam efekt epilacji mozna osiagnac swiecac sobie zarowka a o ile taniej! Rozmowa na ten temat z personelem to jak grochem o sciane - moja wina i w ogole co ja od nich chce. Lojalnie uprzedzam, zabieg IPL na pewno nie tam, moze wyciskanie pryszczy idzie im lepiej. A moze w nowym roku jednak przyloza sie do roboty... sprawdzic trzeba samemu. Fakt jest jeden, na tym samym osiedlu sa dwa inne gabinety IPL od niedawna, dlugo nie pociagna wiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: czuje krypto-reklame, ja mam inne zdanie IP: *.net.pbthawe.eu 04.01.12, 23:59 Też tam byłam na IPL z grupona, tylko że od grudnia salon należy do innego właściciela. Dzwonili do mnie z informacją, że zmienił się właściel. Nie dzwonili do Ciebie? Mam nadzieję, że teraz jakość usług wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.12, 16:30 Polecam Gabinet kosmetyczny Dr Rimpler na ołtaszynie, zabiegi wykonuje mgr kosmetologii! ul Ametystowa 1a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia M. Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.roban.pl 27.06.12, 12:49 polecam serdecznie Panią Anię Rodek (www.annev.pl) Rzetelna, kompetentna, pomocna - godna polecenia!! no i jest wykształconym KOSMETOLOGIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.net 13.10.12, 21:23 Jeżeli kosmetyczka wrocław to jak dla mnie tylko pani Ania z klappstudio. Niezwykle kompetentna osoba, pomaga w dobraniu odpowiednich kosmetyków jak i zabiegów. Salon jest malutki, więc jak dla mnie pełen komfort, cisza spokój, więc można spokojnie wypocząć. Oczywiście jeżeli ktoś preferuje wielkie centra Spa, to raczej nie trafiona propozycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 15:13 Polecam prestiz na rynku, fajne mlode dziewczyny, ktore potrafia pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjczyk3 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 01.11.12, 13:31 Zgadzam się w 100% pani Anna Bracichowicz to dobry wybór jeśli chodzi o kosmetologa we Wrocławiu. Widać, że lubi swój zawód i szanuję klientów, jest bardzo dokładna i profesjonalna. Jestem jej klientką od pranie 3lat i polecam!! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
stoli77 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 11.11.12, 21:39 Zgadzam się i polecam ZAWSZE tę kosmetyczkę we Wrocławiu! Pani Ania Bracichowicz jest super- profesjonalna, z pasją, b.uczciwa osoba, która lubi to co robi. Świetnie wykonuje mikrodermabrazję!! Od jakiegoś już czasu jej gabinecik mieści się na K.Miarki i współpracuje tam z Panią Iwonką od doskonałego pedicure. p o l e c a m :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.emea.ibm.com 26.03.13, 11:13 Przed Panią Anną Rodek przestrzegam ! Kupiłam z koleżanką kupon z citeamu na semipermanentne tuszowanie rzęs. Najpierw był problem z dodzwonieniem się później kiedy już łaskawie dostałyśmy termin na pół godziny przed przybyciem pani kosmetyczka odwołała wizytę tłumacząc się chorobą, inną wersje znały jej współpracowniczki . Uwaga kobieta jest strasznie arogancka i bezczelna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 23:01 podbijam! dostalam kupon na prezent, zaluje ze wykorzystalam. w koncu ropnie na oku po przedluzaniu rzes sam sie nie wzial, tylko z syfu w tym pseudosalonie:// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 13:51 a co kretynko cie miala po nogach całować? Zapłąciłaś za kupon? podziekuj i spadaj ....I przeproś ze na forach obnosisz sie ze swoja ignorancją.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 22:59 hehe samoreklama tak zwana:) a opinie o annev na portalach....żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.03.14, 17:09 Witam, nie wiem jaką jest kosmetyczką Pani Rodek, ale makijażu permanentnego robić nie umie !!! Spaprała mi usta, do czego przyznać się nie umie, zrobiła ze mnie oszustkę, bo zabieg był wykupiony przez Groupon. Chciała się najpierw dogadać, że niby zabieg nie został wykonany, żeby Groupon zwrócił mi pieniądze, a potem przed Grouponem potwierdziła wykonanie zabiegu !!! Wniosek - Pieniędzy ani stąd, ani stąd, a usta muszę poprawić, bo wstyd się pokazywać. NIgdy nie używałam szminki, a teraz muszę koregować nieudolność PANI RODEK !!!!!!! NIE POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonsyr Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 19:58 Pani Kornelia z Denique w Pasażu Grunwaldzkim. Sprawdzona i doświadzcona kosmetyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 02:06 A ma ładne suty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.13, 11:15 Polecam salon Inter-Biomedika na Szybkiej. Pozbyłam się u nich silnych przebarwień. Pracują na dobrych kosmetykach i mają przystępne ceny zabiegów. Jako stała klientka zawsze mogłam liczyć na dodatkowe obniżki :) tel. do kontaktu: 723328566 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajka Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 19:29 ja jestem wierna paniom w gabinecie Apeiros na Przyjaźni 28E. wiedza, zapał i co dlamnie najważniejsze - higiena! miałam przykre doświadczenia w tym temacie, a tu nie muszę siębać, że złapię jakieś paskudztwo. i jeszcze ta kawa i ciacho.....moje miejsce,polecam! tu macie linka www.facebook.com/pages/Apeiros-Gabinet-Kosmetologii-i-Podologii/418423148249231?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupoholiczka Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.bestgo.pl 29.09.13, 20:20 Ze swojej strony moge polecic Kącik Urody przy ulicy Osmańczyka, byłam tam po raz pierwszy jakies dwa lata temu na regulacji brwi oraz hennie. Do tej pory nie zrezygnowalam z bardzo profesjonalnie wykonanej uslugi. Bardzo mila i sympatyczna obsluga oraz przystepne ceny. Regulacja brwi oraz zabiegi na twarz godne polecenia. Maja rowniez swoja strone interentowa www.kacikurodu.eu Polecam. Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 18:48 Cześć :) ja polecam p. Donatę z Pure Allure. Prowadzi mobilne usługi kosmetyczne we Wrocławiu i dojeżdża do domu. Gabinet ma w Długołęce jeżeli ktoś jest z tamtych okolic. Żeby nie płacić za dojazd zawsze można się dogadać :P Pełna profeska, dziewczyna na prawdę się zna i ciągle wprowadza coś nowego. Wszystko na temat na jej stonce www.pureallure.pl i na fb www.facebook.com/pages/Pure-Allure/260611810741491?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 20:57 jaki tani spam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dobra kosmetyczka Wrocław HYDRO ARCH IP: *.static.chello.pl 21.11.13, 21:48 Polecam Hydro Arch Laboratory na ulicy Biskupiej 7b we Wrocławiu. Duże doświadczenie, pełen profesjonalizm i ogromna wiedza. Przesympatyczna atmosfera. Ceny jak na Wrocław niewysokie. Genialne własne kremy, lekkie, wchłaniają się momentalnie, po prostu GENIALNE! tu są namiary - www.hydroarch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.13, 11:11 jak dla mnie to p.Kasia ze Spiskie 1, tam gdzie Centrum Treningowe Spartan, doświadczona, życzliwa i solidna Odpowiedz Link Zgłoś
maliczka5 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 21.01.14, 14:09 Kilka zabiegów wykonywałam w salonie pani Marzeny Perfect Glamour. Ostatnio depilacje laserem całych nóg. Kosmetyczki konkretne, uprzejme, mają wyczucie w tym, co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.tktelekom.pl 10.03.14, 20:49 Witam korzystał ktoś z salonu kosmetycznego Instytut Cosmetica ul Stysia 20a z Wrocławia. NIe mogę znaleźć rzadnych opinie o tym salonie a maja dużo promocji ale czy warto..........?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.unknown.vectranet.pl 23.04.14, 21:53 instytut cosmetica!! szkoda pieniedzy , nerwów i czasu , kupilam u nich makijaż pernamenty powieki górnej, pierwsze zabieg zrobiła mi jakaś , ucząca sie jeszcze kosmetyczka KOSZMAR! po 2 dniach po kreskach nie było śladu, wiec ponowna korekta i co ? oczywiscie bez śladu, kolejna reklamacja, kreski zrobiła sama szefowa , no efekt był i owszem , jakis miesiac , kolejna korekta , tym razem 2 miesiace , po 5 miesiacach od zabiegu , mam szare , nierówne ,ledwo widoczne , coś co kreska nazwac nie można ,ODRADZAM! dałam sie namówic na zbieg pod oczy , mezoterpia kwasem nieusieciowanym , koszt w promocji 200 zł - owszem i było fajnie, ale kwas który uzywaja w gabinecie , to jalucomplex na allegro 110 zl , najtanszy jaki mozna kupic w hurtowniach, tu 2x drozszy...odradzam i nie uwierze juz w zadne prmocje u nich, tanie produkty i zapewne stad niskie ceny , lepiej zapłacic wiecej i miec super efekt ...NIE WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:dobra kosmetyczka?Instytut Cosmetica najdalej ! IP: *.ewe-ip-backbone.de 07.07.14, 10:20 Witam Bede chyba bez konca pisac JAKNAJDALEJ !!!! Jestem nastepna,ktora dala sie naciagnac na atrakcyja cene GROUPONU na ostrzykniecie botoxem… Zabieg przeprowadzam juz od kilku lat systematycznie,w wielu gabinetach,smialo moge powiedziec,ze mam pewne doswiadczenie. Kupilam znizke na 3 strefy,a ze potrzebowalam tylko dwoch,przyjaciolce odstapilam jedna. Po zaznaczeniu miejsc do ostrzykniecie,pani wbila igle,ktora jakby w ogole nie chciala wejsc w skore,odnioslam wrazenie,ze jest tepa !!!! Nastepnie uczucie wstrzykiwania czegos z powietrzem !!!! Nie wspomne juz o tym,ze pani nie uzywa rekawiczek jednorazowych… Kolezanka weszla po mnie,po wyjsciu z gabinetu miala rowniez zle odczucie… O siniakach nie mowie,gdyz moze byc to efekt uboczny po ostrzyknieciu,jednak przytrafilo mi sie to rowniez poraz pierwszy… Po dwoch tygodniach absolutnie zadnego efektu,zarzadalam zwrotu gotowki,pani poinformowala mnie,ze przeciez mowila,ze po dwoch tygodniach mozna przyjechac na ewentualne dostrzykniecie… NIE MOWILA,SLOWEM NIE WSPOMNIALA,pani wiedziala,ze jestem przejazdem,wiec nie bede mogla przyjechac,poza tym w zyciu nie poddam sie jakimkolwiek zabiegom w tym gabinecie !! Koniec koncem piszemy sobie maile,ja o tym,ze chce zwrotu pieniedzy,pani pisze o ich procedurach i nie moga pieniedzy oddac.Oferowalam wyslanie zdjecia po zabiegu,nie sa zainteresowani....No coz,w internecie znalazlam jeszcze kilka pokrzywdzonych osób,ktore z ogromna checia beda mnie wspierac,bylam rowniez u adwokata,popisze sobie jeszcze z gabinetem,jesli pieniedzy nie zwroca,skierujemy sprawe do sadu (brak efektu botoxu moze byc spowodowany starym towarem,zbyt duzym rozcienczeniem,latwo bedzie to sprawdzic) Wiem jedno na pewno,nie zostawie tak tej sprawy,dopoki ktos nie zostanie ukarany za spapranie botoxu i zgarniecie za to duzo pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłam Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: 46.77.124.* 18.08.14, 08:27 Dziewczyno Cosmetice przy stysia 20 omijaj szerokim łukiem! Byłam na botoksie, czułam że to jest zły pomysł ale poszłam tam i co? Jak najpierw tam dzwoniłam żeby wypytac się o lekarza ME uslyszalam ze ma bardzo duże doświadczenie co trochę mnie uspokoiło. Niestety Szanowna Madamm zaczyna okazywać irytację ze pacjent wogole zadaje pytania ale oświadczenie o pouczeniu do podpisania podsuwa. Efekt mojego zabiegu jest taki że Madamm źle mnie ostrzyknela i marszcze połowę czoła!!! Malkontenctwo . Salon kosmetyczny również. Depilacja : pani zabiera się jak pies do jeża, pedicure robiąc rano możesz być pewna że o g.15-tej Twoje stopy będą wyglądały jak poprzedniego wieczoru . Tak więc tyle ode mnie a jaka będzie Twoja decyzja postanowisz jak uważasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antjen Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.15, 18:41 bEAUTY92 na krzyckiej. uwielbiam dziewczyny.. uzależnilam się już od nich... Odpowiedz Link Zgłoś
anita_wilk Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 02.04.14, 12:42 Ja mogę polecić salon KASUN na Mrągowskiej. Są tam dwie kosmetyczki, obie z doświadczeniem, miłe, uprzejme i na prawdę pomocne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.14, 14:30 Ja regularnie odwiedzam salon pani Nielepkowicz na Kamienskiego. Ostatnio robiłam miękki lifting, odprężyłam się przy okazji. teraz na lato sporo promocji jest w salonie, więc można sobie na więcej pozowlic. Odpowiedz Link Zgłoś
gola_wiola Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 30.05.14, 10:00 polecam BODY LASER na ul. Legnickiej w galeriowcu na przeciwko TGG są dwie kosmetyczki, najprawdopodobnie po kosmetologii bardzo profesjonalnie i miło polecam! sezamk0wa napisała: > kogo dobrego możecie polecić we Wrocławiu? > chciałabym kosmetyczkę doświadczoną , profesjonalną, która rzeczywiście zna się > na rzeczy, a nie jest po 3 miesięcznym kursie. pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: 195.191.163.* 31.05.14, 17:58 Ja jestem uzależniona od P.Eweliny! Z czystym sumieniem polecam! Jest bardzo profesjonalna i dokładna! Korzystam z usług occzyszczania urządzeniem tylko zapomniałam nazwy.. A jeśli chodzi o stopy to dla mnie bezkonkurencyjna! Teraz przyjmuje w Instytucie urody beauty derm przy ul. Komandorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: 195.191.163.* 10.11.14, 21:04 Ja też chodzę do instytutu beauty derm, trafiłam tam z bonu podarunkowego i wkoncu znalazlam sswoją kosmetyczkę! Gorąco polecam wszystkim! Mają bogatą ofertę i ceny bardzo przystępne jak na sprzęt i kosmetyki z najwyższej pólki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mola Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.15, 08:51 Tylko i wyłącznie Beauty92 na Krzyckiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.14, 08:46 jeśli chodzi o usługi manicure/pedicure to często zaglądam do maniq.pl/ w okresie szału na hybrydę, która rzekomo miała wzmacniać paznokcie, poszłam za głosem innych koleżanek,ale niestety hybryda nie okazała się zbytnio przyjazna dla mych paznokci, były doszczętnie zniszczone:/ ale trafiłam na dobrą manicurzystkę i sukcesywnie wyprowadziła mi moje paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Jonak Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 09:37 Kosmetyczka : joanna-bredyk/kosmetyczka/wroclaw Polecam ją w 100%, pracuje (wizyty domowe) od 17:00 , a wcześniej można się umówić z nią w salonie na wizytę J&J Wro. Pani Dagmara zna się na rzeczy i jest mistrzynią w tej dziedzinie, cenowo też prezentuje się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_D Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetunion.pl 08.07.14, 11:47 Ja chodzę do Instytutu Urody Beauty92 przy ul. Krzyckiej Dziewczyny z salonu pomogły mi i teraz moja cera jest promienna. Pomogły w doborze kosmetyków. Z depilacji laserowej też jestem zadowolona. Mój narzeczony chodzi tam na masaże i też sobie chwali . To jest warte polecenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetunion.pl 09.07.14, 12:25 Ja też na Krzycką do Beauty92 chodzę regularnie. Jestem zadowolona. Miłe dziewczyny , profesjonalnie i czysto. Nie ma się do czego przyczepić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.15, 08:55 Też chodzę do Beauty92 ... fajne miejsce.. nie są co prawda najtańsze ale w porównaniu do jakości - racjonalne... a po 30 na zmarszczkach nie ma co oszczedzac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.15, 08:57 Tak zgodze sie z Toba na temat Beauty92. tez jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetunion.pl 14.08.14, 14:30 Beauty 92 na Krzyckiej. Mają szeroką ofertę i profesjonalne kosmetyczki. Pracują na bardzo dobrych kosmetykach. Otwarte mają do 21 więc to też miejsce dla tych , którzy długo pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.15, 08:53 też chodzę do beauty92 :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba401 Wrocław / Maślice 18.08.14, 15:28 rynek kosmetyczek znam od wielu lat i byłam w wielu miejscach. Renomowane miejsca, typu Eris i inne znane gabinety są piękne czasami nawet zdarzy się dobra obsługa ale niestety jest spora rotacja. Zatrudniane są gąski które chyba ledwo ze szkoły wyszły. Od kilku lat jestem wierna gabinetowi Kolorowe Studio na Maślicach - właścicielką jest p. Małgosia i p. Ania, siostry które naprawdę dbają o wszystko. Świeże kosmetyki,dobre doradztwo, profesjonalne w każdym momencie. Minus, niestety trzeba wcześniej się zapisywać bo cieżko o wolne łóżko. Polecam spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
759krysia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 27.09.14, 07:09 Ja chodzę od pewnego czasu do bebeauty na Krzycką. Bardzo mile mnie zaskoczyły Panie i myślę że już u nich zostanę. Ogolnie to najczesciej robie zabiegi na twarz i widze swietne rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.15, 08:52 a ja na Krzycka chodze do Beauty92 i bardzo sobie chwale rzetelne wykonanie zabiegow. Moze jest tam troche problem z parkingiem... no ale nie mozna miec wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.15, 09:38 zgadzam sie co do beauty92. dziewczyny znaja sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaDworu Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.19, 21:22 Jest we Wrocławiu o ile pamiętam jest salon medycyny estetycznej Skinlogica we Wrocławiu Jest taki gabinet, aczkolwiek ja nigdy nie korzystałam z usług tego gabinetu. Jest tutaj dość szeroka oferta, na pewno jest botoks, jest wyszczuplanie, depilacja laserowa, ale dalej już nie pamiętam powiem szczerze. Zresztą zobaczcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś