Dodaj do ulubionych

Śląsk Wrocław gotowy do świętowania wicemistrzo...

27.05.11, 20:17
smsowa relacja na zywo dla pana Solorza...
Obserwuj wątek
    • Gość: wikinsik Re: Śląsk Wrocław gotowy do świętowania wicemistr IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 20:46
      A czy Pan Solorz wie, że za odbierane we Francji esy zapłaci roaming?
    • Gość: @ Re: Śląsk Wrocław gotowy do świętowania wicemistr IP: *.internetia.net.pl 27.05.11, 21:05
      "Szef rady nadzorczej klubu Józef Birka nie poleci do Londynu na sobotni finał Ligi Mistrzów między Manchesterem a Barceloną. - Odpuściłem, bo nie mogłem przegapić tak ważnego spotkania Śląska."

Birka, powiedz lepiej, że po prostu biletu nie masz. :-P
      • Gość: r Kibice i działacze oszaleją z radości... IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 21:20
        Działacze?Waśniewski i Paluszek też?:) Śmiem wątpić,wyjątkowo nie w smak im sukcesy Oresta.
        Ale nic to i tak nie przedłużą kontraktu,tylko będzie trudniej.I sprowadzą jakiegoś ciecia który będzie zarabiał więcej,wyniki będą marne ale będzie siedział cicho.
        • j.w.erazmus Re: Kibice i działacze oszaleją z radości... 27.05.11, 22:04
          Orest musi zostać a działaczy Panie Prezydencie i Panie Birka proszę rozgonić.

• czterdziestyiczwarty Śląsk Wrocław gotowy do świętowania wicemistrzo... 27.05.11, 21:18
      Jesli Slask zostanie wicemistrzem to bedzie wspaniale. Ale rownie wspaniale byloby gdyby klub zatrzymal Pana trenera Oresta Lenczyka ....na zawsze. To jest najlepszy tener w Polsce i tyle.
      • Gość: Orest odejdź!!! Re: Śląsk Wrocław gotowy do świętowania wicemistr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 08:50
        Sam nie wiem, czy Pan Lenczyk chciałby tu zostać. Może lepiej odejść w glorii chwały? W pucharach okaże się, że WKS będzie się męczył z drużyną z Armenii czy innego Azerbejdżanu. Najpóźniej w drugiej rundzie pożegna się z rozgrywkami, a w przyszłym sezonie będzie kicha, bo chłopcy będą zmęczeni. I co wtedy? Okaże się, że Pan Lenczyk za stary, bez pomysłów, stawia nie na tych co trzeba, za dużo zarabia itd. No i zapomniałem: po meczu z Arką wielu działaczy w błyskach fleszy opowie nam o "Wielkim Śląsku" i "drugim Bayernie".
        • ludendorf Orest! 28.05.11, 13:03
          > Sam nie wiem, czy Pan Lenczyk chciałby tu zostać. Może lepiej odejść w glorii c
          > hwały? W pucharach okaże się, że WKS będzie się męczył z drużyną z Armenii czy
          > innego Azerbejdżanu

Facet o czym ty piepszysz jeszcze Śląsk nie zagrał ani jednego meczu w pucharach a ty piszesz jakbyś już wiedział z kim odpadnie i w której rundzie. Jeśli Orest doskonale poradził sobie z jednym zadanie osiągając 150% albo i 200%planu (Śląsk miał się jedynie utrzymać w lidze a może zostać wicemistrzem Polski) to trzeba dać człowiekowi szansę na kolejne wyzwania i dopiero na podstawie faktów i konkretnych wyników podejmować dalsze decyzje zamiast z góry zakładać że nic się nie uda i zwolnić trenera. Skąd wiesz czy Orest nie będzie miał pomysłu na Śląsk w pucharach? Jeśli facet świetnie wywiązuje się z powierzonej pracy ( a na razie tak jest ) to wiek nie ma żadnego znaczenia. Gdyby gatunek ludzki zawsze podążał twoim tokiem myślenia to dalej jako małpy skakalibyśmy na golasa po drzewach. Modlę się tylko aby zarząd Śląska zachował na tyle zdrowego rozsądku aby pozostawić Oresta na kolejne lata...
          • Gość: Orest odejdź!!! Re: Orest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 17:34
            Człowieku, niczego nie zrozumiałeś z tego co napisałem. I robisz błędy ortograficzne. A tu już zupełny dramat. Przeczytaj uważnie jeszcze raz, może coś zrozumiesz. No i weź kilka lekcji z polskiego.
            • Gość: fjureczek Re: Orest! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.11, 14:55
              Glupcze, zamilcz.
    • sosiu-1 I nie zamkną stadionu??? 27.05.11, 21:59
      Dziwne bo z Arką kto jak kto ale Śląsk ma kosę na całego! To mecz najwyższego ryzyka w sezonie! Fakt jest taki, że parę lat temu po takim meczu
      zginął człowiek!!!
      • Gość: matizz Re: I nie zamkną stadionu??? IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 22:16
        Przecież do końca sezonu na wszystkich stadionach goście mają oficjalnie zakaz wstępu. Chyba , że na układzie( Śląsk w Chorzowie) ale w układ z drukArką nie chce mi się wierzyć :)dodatkowo nie słyszałem o planach wycieczki krajoznawczej z Gdyni do Wrocławia
        W niedzielę poraz n-ty komplet w tym sezonie i wszyscy na zielono.
      • Gość: mikrus Re: I nie zamkną stadionu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 00:02
        To ciebie zamknąć Pajacu !
    • j.w.erazmus Szkoda że puchary będziemy grać 27.05.11, 22:03
      Szkoda że puchary będziemy grać na Oporowskiej. Dziś przejeżdżałem koło stadionu i widać że do sierpnia marne szanse żeby stadion był gotów.

www.wsieci.rp.pl/opinie/rekiny-i-plotki/Miedzynarodowe-protesty-kibicow-przeciw-premierowi-Tuskowi
      www.youtube.com/watch?v=Pz9-l3MalAQ
      • Gość: ad aeterno Re: Szkoda że puchary będziemy grać IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 00:39
        wszyscy czekaliśmy na Twoja opnię i teraz już wiemy co będzie....;)
    • pssz To zamiast Oresta będzie Bakero? 27.05.11, 22:14
      Orest podpadł działaczom, więc? A Bakero chyba będzie wolny. ;)
      • Gość: matizz Re: To zamiast Oresta będzie Bakero? IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 22:17
        Bardziej Waldemar Fornalik z Ruchu, który jest uczniem Oresta Lenczyka( z tego co pamiętam).
    • Gość: @ Oby się nie skończyło tak jak w 1982 roku! IP: *.internetia.net.pl 27.05.11, 22:26
      wtedy też już praktycznie "majstra" świętowaliśmy:
      wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,6662522,Jak_Wisla_Krakow_kiedys_Slask_przekrecila.html
      • Gość: ja za żadne pieniadze Bakero IP: *.wssk.wroc.pl 27.05.11, 23:09
        pogieło Cie...Bakero!!!!zepsuł Polonie Warszawa,zepsuł Lecha Poznań..nikt o zdrowych zmysłach nie zatrudni go we Wrocławiu,
        Co do stadionu: jesli bedą puchary to dwie pierwsze rundy eliminacji graja na Oporowskiej,Jesli uda sie dotrzec do rundy trzeciej to juz na n owym stadionie,ligowe rozgrywki nowego sezonu startuja na nowym stadionie od trzeciej kolejki(ok 15 sierpnia)
        • Gość: jgjgkj Re: za żadne pieniadze Bakero IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 23:14
          Birka,Wasniewski&Co juz dawno udowodnili ze nie sa przy zdrowych zmyslach i na pilce sie nie znaja wiec pewnie chetnie Dyzme Bakero zatrudniliby,na szczescie gosc od kuchenek jest w Bakero tak zapatrzony ze pomimo tego iz Bakejro rozwalil zespol to i tak zostanie na przyszly sezon
    • kszafraniec Jakie europejskie puchary??? 27.05.11, 23:22
      Qarabağ Ağdam, FC Levadia Tallin, Vålerengens IF. O istnieniu tych klubów dowiedziałem się podczas meczów Wisły. Co gorsza dowiedziałem się, że są lepsze od Wisły. Wisła chciałaby o nich zapomnieć, ale o mistrzostwach czy wicemistrzostwach w tamtych sezonach jak najbardziej będzie pamiętać. Nie rozumiem co dziennikarze chcą nam powiedzieć o europejskich pucharach. Ja na meczu z arką chcę świętować WICEMISTRZOSTWO POLSKI. Sukces jakiego nie było od 1982 roku!!!. Nie interesuje mnie 4 miejsce i mecze z Azerami, Kazachami, Litwinami, Macedończykami itp. Nie interesują mnie także mecze ze znacznie lepszymi Austriakami, Cypryjczykami, Grekami itp. INTERESUJE MNIE SREBRNY MEDAL MISTRZOSTW POLSKI!!! Jak słyszę o europejskich pucharach to źle mi się robi. Nikt nie będzie pamiętał potyczek ze średniakami ze średnich lig europejskich. Dlatego w niedzielę chcę się cieszyć z wicemistrzostwa. 4 miejsce nie będzie sukcesem, o którym ktokolwiek będzie pamiętał.
      • Gość: test Re: Jakie europejskie puchary??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.11, 08:26
        > Nikt nie będzie pamiętał potyczek ze średniakami ze średnich lig europejskich.

A myślisz, że ktoś będzie pamiętał Śląska w pucharach, który zapewne odpadnie szybciej niż się wszystkim wydaje? Otóż nie będzie.
        I myślisz, że te azerskie, kazachskie, litewskie czy macedońskie kluby nie mają gdzieś tego Twojego zapyziałego polaczkowatego Śląska? Otóż mają.
        Wszyscy mają go gdzieś i tylko kilka tysięcy tumanów się ekscytuje tymi śmiesznymi kopaczami (bo przecież do piłkarzy im daleko).
        Głód jakiekolwiek sukcesu jest w narodzie potężny. Nawet 1. miejscem za wielkością odchodów na stadionie będziemy się szczycić.
    • Gość: andzelika hahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 09:38
      Panie Karbowiak! Możesz sobie pan pomarzyć!!!! Za wysokie progi. Dzis dostaniecie z Arka w d... I chciałabym wówczas zobaczyc pana obwisłą wargę! Jestescie nie przygotowani do takiego świeta
    • byrcyn11 Jak Śląsk faktyczne zagra w pucharach, to 28.05.11, 10:46
      na mojego nosa nagle Solorz przypomni sobie, że jest współwłaścicielem i trzeba by omówić, gdzie mają być reklamy jego firm ;-). A pogonić .... !
    • aa.6 ... 1982 28.05.11, 10:58
      1982 ... zachowajmy spokój i zdrowy rozsądek. Lepiej się miło rozczarować i świętować z zaskoczenia niż przygotowywać się do święta i płakać.
    • labeo Śląsk Wrocław !! 28.05.11, 12:44
      Imponujące jest to, że zespół z ostatniego miejsca tabeli dotarł na drugie i ma duże szanse, że na nim się utrzymać. Niewątpliwie to zasługa Oresta Lenczyka!
    • jami48 Śląsk Wrocław i co panie Romanie Z 28.05.11, 15:51
      Panie Romanie Z głupia sprawa będziemy dopingować w drugiej połowie.Odwagi zabrakło?Najważniejszy mecz od prawie 30 lat a pan Romek wali w gacie.Doping od drugie połowy bo co powiedzą o mnie prawdziwi kibice.Polityka zwyciężyła z dopingiem drużyny.Pokażmy,ze mamy politykę w d..dla NAS liczy sie WKS.
      • Gość: Komendant SB Panie posterunkowy! IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 16:41
        niech pan się nauczy pisać po polsku, bo za wpisy z błędami nie płacimy!!!
      • fc-inter Re: Śląsk Wrocław i co panie Romanie Z 28.05.11, 22:36
        Dokładnie pokażemy , że mamy polityków w d.... więc pamiętajmy w 1 połowie nie ma dopingu.
        • Gość: Chris Dopinguje sie Slaskowi a nie politykom! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 29.05.11, 00:42
          Nie powinno byc bojkotu. Porozmawiajcie ze starszymi kolegami ktorzy jako dzieci byli na maczu pucharu UEFA z Dynamo Moskwa (2:2 we Wroclawiu i 1:0 u moskali). Po kazdym golu Slaska byl spiewany hymn narodowy. Mimo ze klub byl wojskowy (mowimy o stanie wojennym), to ludzie traktowali go jako swoj czyli wroclawski. Wspolnie wspierajmy WKS. Niech zdobeda Srebrny medal! Do boju WKS!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka