Dodaj do ulubionych

Notariusz we Wrocławiu w sobotę

10.06.11, 11:29
Witajcie,
poszukuje notariusza do spisania intercyzy i pełnomocnictwa w tą lub ostatecznie następną sobotę. Zadzwoniłem do kilku kancelarii i maksymalnie udało mi się wynegocjować piątek o 18. Znacie jakiegoś notariusza, który pracuje w sobotę? Może być pod Wrocławiem (Oleśnica, Kąty). Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • jwiewiorko Re: Notariusz we Wrocławiu w sobotę 10.06.11, 11:37
      A z google nie korzystałeś? Wpisz sobie notariusz Wrocław sobota i już. Kilku się pojawia.

Ja kiedyś podpisywałem w sobotę umowę sprzedaży mieszkania u notariusza Tkaczyńskiego - ulica Sądowa 14/4. Telefonu nie pamiętam ale na googlu wyskakuje jego strona.
      • montym Re: Notariusz we Wrocławiu w sobotę 10.06.11, 12:22
        Wszystko już zalatwione, pan Tkaczyński się zgodził na sobote. Bardzo dziękuje. Faktycznie mogłem dokładniej googla przeszukać,bo jest tam jego strona. Jakby ktoś szukal notariusza na sobotę : 717962500.
      • ilonnabaranna Re: Notariusz we Wrocławiu w sobotę 06.05.13, 13:14
        Rzadko zdarza się, aby w weekendy przyjmowali notariusze. Wrocław to mimo wszystko duże miasto, więc pewnie jakiś w drodze wyjątku się znajdzie ;)
        • Gość: Daw Re: Notariusz we Wrocławiu w sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.15, 01:43
          Zgodnie z uchwałą Krajowej Rady Notarialnej sztuczne pozycjonowanie stron notariuszy jest zabronione. A umieszczenie linka do strony notariusza Leśniaka jest właśnie sztucznym pozycjonowaniem jego strony. Widać to także po wysokim PageRanku tej strony: aż 3. Podczas, gdy najlepsze i najpopularniejsze kancelarie wrocławskie w Google mają PR na poziomie 1. I to jest naturalny wynik, a nie sztucznie wypozycjonowany.
    • listopad50 Re: Notariusz we Wrocławiu w sobotę 12.01.14, 23:43
      nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale znam notariusza godnego zaufania i z duzym doswiadczeniem. Wiem, ze mozna sie z nia (bo to pani notariusz: Janina Zaporowska) umowic telefonicznie.
      Adres: www.wroclaw-notariusz.pl/
    • Gość: Grzegorz D. Re: Notariusz we Wrocławiu w sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.14, 12:43
      Witam,

w soboty we Wrocławiu, przyjmują notariusz Agnieszka Matuszewska i notariusz Magdalena Pudło-Rokita, adres ul. Marii Curie - Skłodowskiej 49/2 podsyłam linka ich strony www.rejent.wroclaw.pl
      Korzystałem i jestem bardzo zadowolony.
    • Gość: zadowolona Re: Notariusz we Wrocławiu w sobotę IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.15, 10:56
      Osobiście polecam notariusza Macieja Hawranek, bardzo cierpliwy, spokojny i fachowy człowiek, sympatycznie wszystko wyjaśnił, przygotował wszystko wcześniej i samo spotkanie przebiegło szybko(na tyle na ile można:)) i bez dwóch zdań profesjonalne. Kupowałam mieszkanie i dobrze to wspominam, no i Pan jest elastyczny terminowo(pracuję do późna, nie było problemu by uzgodnić godzinę jak i dzień).
      To telefon do niego 666 20 66 66, notariusz.lex@gmail.com ,kancelarię ma koło rynku, o ile pamiętam na Białoskórniczej .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka