Dodaj do ulubionych

Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależnym

20.06.11, 10:12
On jest niezależny a ja cesarz chiński... Wie chłop gdzie koryto stoi,oj wie. Bardzo sprawny kandydat. I bardzo sprawnie zrobi nas w konia..
W drugiej turze wyborów wiosną wysłał do mieszkańców list , w którym popierał Kruczkowskiego a do Lubińskiego apelował- by zajął się tym- na czym się zna- leczeniem. Panie Szełemej- zajmij się więc tym- na czym się znasz- odczytywaniem EKG !!!
Obserwuj wątek
    • motalambo Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależnym 20.06.11, 10:25
      Harłukowicz z Szymańskim. Super duo wrocławskiej wybiórczej - zero obiektywizmu, zero rzetelności - czysta fantastyka.
      • Gość: gosc Re: Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależ IP: 195.177.83.* 20.06.11, 10:36
        Akurat w sprawie braku przynaleznosci maja racje. Od lat Szelemej jest powiazany z PO. Wiec teraz takie odcinanie sie to tylko puder. Byl jest i bedzie scisle zwiazany z PO.
        • na100procent niezależność 20.06.11, 15:35
          nowa definicja niezależności: pochylasz się mocno do przodu, a ktoś ci ładuje w pupala
        • Gość: jANEKWRO Re: Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależ IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 15:43
          Platmolmers i tyle a nie jakiś nie zależny bajki są dla DZIECI........
          ale widać że w internecie że nie wygra
          www.romanszełemej.pl
    • Gość: ina20 Re: Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależ IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.11, 15:23
      Ale on się na tym też nie zna!!!!!!!!
    • Gość: myslak Re: Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 19:39
      Więcej zrobił przez miesiąc niż inni przez lata. To świetny szef , trzymający urzędników za twarz. Będę na niego głosować.
    • Gość: pacjent Re: Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 10:12
      Mam nadzieje , że wybrany pan Szełemej nie potraktuje mieszkańców Wałbrzycha jak pacjentów zarządzanych przez siebie szpitali. Kto korzystał z dobrodziejstw pobytu w tych miejscach, wie , jakie tam wyzywienie i nastawienie na szybkie wyrzucanie pacjentów niedoleczonych, byle nie generowali kosztów.
    • Gość: Salvatore Re: Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależ IP: *.pppoe.barnaul.ertelecom.ru 22.06.11, 20:24
      czy to wybawca Wałbrzycha?

www.youtube.com/watch?v=sJ9eqvjmWMA
    • paw73 Roman Szełemej kandydatem fałszerz 14.07.11, 08:30
      PO znów fałszuje wybory,w Wałbrzychu przez pełnomocnika wyborczego kandydata popieranego przez PO Romana Szełemeja, zostały wypisane jednym charakterem pisma, a 52 numery PESEL wpisane na tych kartach nie istnieją.
      • nchyb Re: Roman Szełemej kandydatem fałszerz 14.07.11, 10:18
        a to jest tak proste - część osób prosi o wypisanie za nich, bo:nie dowidzą, nie chce im się, mają brzydki charakter pisma...
        widziałam przy listach poparcia niejednokrotnie takie sceny. Podawanie numeru pesel z pomyłką też niejednej osobie sioę zdarzyło.
        Ot, na wszelki wypadek kontrkandydaci od ręki wolą zdyskredytować konkurenta. Nie daj Boże dorwałby się do władzy on, a nie oni. Lepiej zapobiegać niż leczyć... ;-)
    • Gość: Ryszard Re: Wałbrzych. Roman Szełemej kandydatem niezależ IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.08.11, 15:07
      Witam.Myślę sobie, że skoro p.Doktor -tak dobrze zarządza szpitalem to czemu zostawia go i idzie jako kandydat na Prezydenta miasta Wałbrzych. Niech p.Doktor robi swoje dokończy resztę, rozwija nasz szpital, tu ma pole do popisu, ogromne doświadczenie i daje Mu szacunek. W strukturach miasta, będzie przeprowadzał doświadczenia na zasadzie prób i błędów(stypendia dla studentów) widać że jest niekompetentny, gubi się w decyzjach ale nie będę się pastwił. Proszę spojrzeć na ilość bilbordów na mieście, można sobie szybko policzyć ile to kosztuje, nie słyszałem ani słowa z czyich funduszy zafundował sobie taką ilość plakatów..???. Cieniem stoi afera, którą naświetliła telewizja DAMI, jak to nagrody dla prezesów spółek podległych miastu(po części musiały wracać do Prezydenta Kruczkowskiego), dorzućmy jeszcze prawomocny wyrok sadu w sprawie kupowania głosów. Właśnie takiego p.Kruczkowskiego popierał Pan Szełemej, no cóż, pewnie się pomylił???..Myślę sobie, ze niech się dalej nie kompromituje Pan Doktor, bo to zakrawa na komedie. Doktor liczy na zanik pamięci naszych mieszkańców, ja swojej mamie osobiście przypomnę z jaką partia ma konszachty Pan Doktor, to pewnie ciśnienie jej skoczy.Panie Doktorze proszę dać miejsce innym młodszym doświadczonym w strutkturach samorządu. Najgorsze to to, że jest umaczany z partia PO a jak wiemy jak zachowywał się jej kandydat. Strach ryzykować i głosować na doktora.
      Ja zdecydowałem, że tym razem dam szanse bezpartyjnym, bez bagażu partynych naleciałości. W Świdnicy, Świebodzicach, Lubinie..i wielu innych miastach dowodzą bezpartyjni..i proszę zobaczyć jak sie rozwijają miasta.
      Ludzie związani z partią...to jakby mieli kajdany na ręcach i nogach. Zobaczmy jak było z prezesem w Wałbrzyskiej Strefie, pyk jeden telefon i prezes odwołany. Idąc dalej popatrzmy w skali kraju jak wyprzedają majątek Polski, który zapracowali nasi Rodzice, a teraz mają głodowe emerytury. Ponieważ nie mam innej opcji zagłosuję na bezpartyjnego..choć będę miał czyste sumienie. Mieszkam na Podzamczu. Ryszard prowadzę dział.gospdarczą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka