Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO

IP: 217.97.234.* 12.01.02, 13:44
    Może niech jeszcz zabroni o nim mówć.
    TYPOWY PRZYKŁAD SODUWECZKI W GŁÓWCE
    może niech poskacze jeszcze troszkę a czas na głupie zakazy przyjdzie przed
    sportową emeryturą.Życie bym za gościa oddał a on jest czystym towarem
    komercyjnym-wolę COLĘ
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.sn.g.bonet.se 12.01.02, 15:13
        Małysz robi kasę i słusznie ale niech wygrywa.
        • Gość: Piolo Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.01.02, 16:08
          A "sodóweczki" pisze się przez "ó" bezmózgowy imbecylu.
          • Gość: slawko Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: 217.97.234.* 12.01.02, 20:55
            Gość portalu: Piolo napisał(a):

> A "sodóweczki" pisze się przez "ó" bezmózgowy imbecylu.
            posłuchaj gościu z taniej sieci osiedlowej -imbecylu pojebany ,cherbaciany głupcze
            wyjebany w dupe ,frajerze znany wszystkim, ty pierdolony piolo cienkim głosem
            te Ó to sobie w barku zamknij
            • Gość: frugo Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 22:57
              Gość portalu: slawko napisał(a):

> Gość portalu: Piolo napisał(a):
              >

> posłuchaj gościu z taniej sieci osiedlowej -imbecylu pojebany ,cherbaciany głup
              > cze

cherbaciany? też źle
            • Gość: jojo Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 23:10

>
              > > A "sodóweczki" pisze się przez "ó" bezmózgowy imbecylu.
              > posłuchaj gościu z taniej sieci osiedlowej -imbecylu pojebany ,cherbaciany głup
              > cze
              > wyjebany w dupe ,frajerze znany wszystkim, ty pierdolony piolo cienkim głosem
              > te Ó to sobie w barku zamknij

i znuw se brodem oploles kotasie jeden,nie zygaj tak,bo na nowo kosulem penendzy
              nie bedzie,pedale
        • Gość: sp5wex Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: 211.193.54.* 12.01.02, 17:50
          A ja uwazam ze i tak zrobil b duzo ...Wiecznie nie moze wygrywac ..to tylko
          czlowiek ...U nasto od sciany do sciany ....jak zaczal wszystkich lac to hymny
          pochwalne ....jak mu nie idzie to zaraz zbiorowy placz ....Poniewaz uwazam go
          za skromnego czlowieka przyzwyczajonego do ciezkiej pracy ...to jeszcze pokaze
          na co go stac ..a jesli nie ..to i tak trzeba mu podziekowac za to co
          zrobil ....
      • Gość: tyszmato Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.01.02, 16:16
        > Może niech jeszcz zabroni o nim mówć.
        > TYPOWY PRZYKŁAD SODUWECZKI W GŁÓWCE

może jakieś przykłady, wypowiedzi, cytaty?

NO CZEKAM
      • Gość: green Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 16:30
        a co to kogo obchodzi ile u ciebie stracil malysz?!
        po cholere sie tym chwalisz ?
        a ile stracil u ciebie wujek, tata albo dziadek? napisz o tym, tu mozesz
        naprawde sie wykazac.
      • Gość: zieeeeh Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: 213.76.59.* 12.01.02, 18:41
        sodóweczki bałwanie. Od sody koleś nie od wody
        • Gość: Cyfra Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 19:46
          Male zakompleksione szczury,ktorym brak poczucia wlasnej wartosci sukces Adama
          biora jako swoj,utozsamiaja sie z nim,natomiast gdy przestaje wygrywac odsuwaja
          sie od niego teraz to On jest przegrany nie oni.Z jednej skrajnosci w druga!
          W Niemczech tak przez wielu znienawidzonych(znowu kompleks nizszosci) jak Martin
          wygrywa ludzie szaleja(normalny obiaw),ale jak mu nie idzie nikt na mim psow nie
          wiesza,nie pisze jaki z niego Mistrz,a moze to juz wszystko na co go stac!
          Prawdziwy kibic jest zawsze ze sportowcem na dobre i zle!
          Zapamietajcie,chcby nawet za to co juz dla Polski i dla Was zrobil!
          • Gość: teks Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 23:11
            Małysz jstem z Tobą na dobre i na złe!!! popieram przedmówcę. I jeszcze jedno -
            jak reprezezentacja przegra w mistrzostwach i nie wyjdzie z grupy b ędzie to
            samo
            • Gość: jojo Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 23:23
              Gość portalu: teks napisał(a):

> Małysz jstem z Tobą na dobre i na złe!!! popieram przedmówcę. I jeszcze jedno -
              >
              > jak reprezezentacja przegra w mistrzostwach i nie wyjdzie z grupy b ędzie to
              > samo

ty siem nie znas na skoki bo u czebie w bialystok.guruw nie ma he he he
              • Gość: Piolo Re: U MNIE MALYSZ STRACIŁ WSZYSTKO IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 13.01.02, 23:04

>
                > > A "sodóweczki" pisze się przez "ó" bezmózgowy imbecylu.
                > posłuchaj gościu z taniej sieci osiedlowej -imbecylu pojebany ,cherbaciany
                głup
                > cze
                > wyjebany w dupe ,frajerze znany wszystkim, ty pierdolony piolo cienkim głosem
                > te Ó to sobie w barku zamknij

Napisz ile płacisz za miesiąc i za jakie łącze, to pogadamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka