Dodaj do ulubionych

Debata z udziałem kandydatów do PE na Akademii ...

IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 18.05.04, 07:47
Panie pośle i kandydacie do europarlamentu ,czy to nie wstyd ,że taka ponoć
inteligenta osoba i ponoć z najinteligentniejszej partii wypowiada
słowa"siara" ,może wyjaśni Pan czy to jest nowy "salonowy " slogan . Panie
Jacku mnie jest poprostu za pana wstyd !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 100% Re: Debata z udziałem kandydatów do PE na Akademi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 10:02
      od nas zależy wszystko, trzeba się przyjżeć posłuchać,ocenić w końcu
      wybrać godnych ludzi,igrzysko trwa
    • Gość: Edek Re: Debata z udziałem kandydatów do PE na Akademi IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 18.05.04, 12:35
      Jak mozna tego " kulturalnego" Jacka wystawiać na salony. Już teraz daje o
      sobie przykład braku ogłady, a co to bedzie jak znajdzie sie wśród elity?
      • Gość: Trener Re: Do polita i Edka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 00:57
        Wczoraj się urodziliście? Przecież taki cwaniak jak Protasiewicz specjalnie tak
        powiedział. Na sali byli tylko studenci, a więc sami ludzie młodzi i dla nich
        chciał się okazać "cool". I tyle - celowa zagrywka. Na spotkaniu z kółkiem
        róźańcowym by tak nie powiedział.
        • Gość: Jewropa Trener ma racje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 09:58
          Podobnie jak pod publiczke była zagrywka Platformy z uczczeniem minutą ciszy w
          sejmie pamięci Czesława Niemena. Mój znajomy przytomnie zauważył, że gdyby
          zmarł Liroy, to o minute ciszy poprosiłaby Samoobrona.
          Obie patie mnie brzydzą, ale Platforma jest wyjątkowo perfidna, bo stara się
          uchodzić (jak kiedyś UD UW) za reprezentantów polskiej inteligencji. Taki
          inteligentmy Tusk przez lata miał gdzieś kwestię ordynacji do sejmu,dopiero
          teraz dotarły do niego prawdziwe wyniki poparcia dla Leppera i woła o ordynacje
          większościową. Typowy przykład doraźnego myslenia polskiej klasy politycznej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka