Dodaj do ulubionych

Komorowski: Niech PiS pokaże program

IP: 81.219.210.* 14.10.07, 21:26
Cieszy mnie, że liderom platformy jako jedynym liderom partii politycznych
zależy na naszym regionie, czemu dają wyraz w tej kampanii. Najpierw Tusk i
Pitera, teraz Komorowski, a w radiu podają, ze za tydzień przyjedzie Lech
Wałęsa. W sumie też najbardziej merytoryczna i ciekawa kampania. Pozdrawiam
wszystkich zwolenników!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ernest Chmiel Re: Komorowski: Niech PiS pokaże program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 22:45
      Edgar też był . . . I zablokował Kielce "przy okazji". A kampania platformy
      faktycznie przyciąga uwagę swoją rzetelnością i zaangażowaniem jej członków, co
      widać było choćby dziś na prawyborach. Mam nadzieje, ze po debacie Tuska z
      Kaczyńskim utrzymają pozycję lidera i wygrają, bo tak naprawdę tylko PO daje
      szanse na normalną i nowoczesną wladzę oraz oczekiwane, POzytywne zmiany w
      regionie i kraju
      • Gość: mańka piwko Re: Komorowski: Niech PiS pokaże program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 22:52
        Że what?
        Tusk mnie ostatnio zaskoczył. Wreszcie. Wreszcie też liderzy PO zaczęli
        przyjeżdżać do Kielc. Dwa lata za późno.
        • Gość: Altruista Re: Komorowski: Niech PiS pokaże program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:40
          Nikt wcześniej nie przypuszczał ze świętokrzyskie stanie sie taką czarna plamą
          wyborczą i ze ludzie będą glosować na gosiewskiego.
          Wypowiedzi kół naukowych, ekspertów w biznesie i specjalistów w rożnych
          dziedzinach, urzędników i zwykłych ludzi i jasno dowodzą o beznadziejności
          rządów PiSu i dlatego trzeba sobie jasno powiedzieć: Kaczyński musi odejść.
          • Gość: kolec Re: Komorowski: mamy programy narodowe IP: 81.26.31.* 15.10.07, 08:34
            Arogant Komorowski i roztrzęsiona Pitera są odpowiednikami
            Kurskiego.A PO ma takie programy narodowe jak IRAK broń jądrową.
    • Gość: stanisław Komorowski: Niech PiS pokaże program IP: *.acn.waw.pl 15.10.07, 08:43
      jest w naszym regionie wielu super ludzi PO np Roman Ramus lista 8 pozycja 27
      ludzie idźcie wreszcie po rozum ta partia mam program i go zrealizuje
      • Gość: andrzej Re: Komorowski: Niech PiS pokaże program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:36
        Byłem na spotkaniu kielczan z Komorowskim, mówił mądrze i merytorycznie.
        Zwłaszcza w dziedzinie polityki zagranicznej nasz kraj potrzebuje odnowy, mysle,
        ze PO może ją zapewnic!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka