IP: 195.117.149.* 18.05.04, 09:49
CHAMPION WE WROCŁAWIU, LOKALIZACJA I OTWARCIE, CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE?
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: CHAMPION IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 11:22
      Skrzyżowanie Bardzkiej i Armii Krajowej (koło Mc Donald's). Otwarcie chyba pod
      koniec czerwca. Ale dokładnie to ci na ten temat na pewno napisze Rafis lub
      Sławek. To ich okolice :)
      • Gość: sebcat Re: CHAMPION IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 18.05.04, 17:53
        Koniec robut budowlanych w polowie czerwaca no a otwarcie jakos pod koniec, nic
        dodadc nic ując :)))))))
        • Gość: slawek Re: CHAMPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:48
          No właśnie:)
          • Gość: lolo ale to tylko jakis kolejny hipermarket... IP: *.rozanka.wroc.pl 18.05.04, 22:33
            czym tu sie wzniecac?
            • Gość: ! Re: ale to tylko jakis kolejny hipermarket... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 22:42
              Nikt się nie wznieca, tylko odpowiada na pytanie Małgosi :)
              • Gość: adieu Re: raczej tylko supermarket IP: *.lanet.net.pl 18.05.04, 23:02
                champion'y są wielkości biedronek (tych dużych) i lidl'ów wiec o hipermarkecie
                to ja bym tu nie mowil! pozdr.
                • luka182 Re: raczej tylko supermarket 24.05.04, 17:36
                  Gość portalu: adieu napisał(a):

> champion'y są wielkości biedronek (tych dużych) i lidl'ów wiec o
                  hipermarkecie
                  > to ja bym tu nie mowil! pozdr.

z tą różnicą, że w championach wyciągają towar z kartonów, tj. jest w miare
                  estetycznie, ładnie. taka miniaturka Carrefoura.. bo firma ta sama przecie..
    • mm282 Re: CHAMPION 20.05.04, 23:01
      czyli siostra carrefura
    • Gość: adieu Re: CHAMPION IP: *.lanet.net.pl 24.05.04, 21:23
      No o terminie nie wiem nic ... Ale jedno co moge powiedziec to lokalizacja:
      ul.Bardzka, róg Armii Krajowej! na terenie miedzy Mc'Donaldem a tym nowym
      przedszkolem! Czytalem kiedys ze jeszcze jeden Champion mial powstac na
      muchoborze malym :róg szkockiej i klecinskiej... ale ta inwestycja cos narazie
      nie wypala :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka