Gość: Małgosia IP: 195.117.149.* 18.05.04, 09:49 CHAMPION WE WROCŁAWIU, LOKALIZACJA I OTWARCIE, CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: CHAMPION IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 11:22 Skrzyżowanie Bardzkiej i Armii Krajowej (koło Mc Donald's). Otwarcie chyba pod koniec czerwca. Ale dokładnie to ci na ten temat na pewno napisze Rafis lub Sławek. To ich okolice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebcat Re: CHAMPION IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 18.05.04, 17:53 Koniec robut budowlanych w polowie czerwaca no a otwarcie jakos pod koniec, nic dodadc nic ując :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: CHAMPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:48 No właśnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo ale to tylko jakis kolejny hipermarket... IP: *.rozanka.wroc.pl 18.05.04, 22:33 czym tu sie wzniecac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: ale to tylko jakis kolejny hipermarket... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 22:42 Nikt się nie wznieca, tylko odpowiada na pytanie Małgosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adieu Re: raczej tylko supermarket IP: *.lanet.net.pl 18.05.04, 23:02 champion'y są wielkości biedronek (tych dużych) i lidl'ów wiec o hipermarkecie to ja bym tu nie mowil! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
luka182 Re: raczej tylko supermarket 24.05.04, 17:36 Gość portalu: adieu napisał(a): > champion'y są wielkości biedronek (tych dużych) i lidl'ów wiec o hipermarkecie > to ja bym tu nie mowil! pozdr. z tą różnicą, że w championach wyciągają towar z kartonów, tj. jest w miare estetycznie, ładnie. taka miniaturka Carrefoura.. bo firma ta sama przecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adieu Re: CHAMPION IP: *.lanet.net.pl 24.05.04, 21:23 No o terminie nie wiem nic ... Ale jedno co moge powiedziec to lokalizacja: ul.Bardzka, róg Armii Krajowej! na terenie miedzy Mc'Donaldem a tym nowym przedszkolem! Czytalem kiedys ze jeszcze jeden Champion mial powstac na muchoborze malym :róg szkockiej i klecinskiej... ale ta inwestycja cos narazie nie wypala :( Odpowiedz Link Zgłoś