kresowiak11 26.08.11, 10:39 Pedofilów pewien oszust z PO obiecywał KASTROWAĆ. Co sprawiło, ze zmienił zdanie? Może wizyta POLAŃSKIEGO...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soltys_ramiszowa Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedofilów 26.08.11, 10:52 Kolejny żałosny popis kandydata na posła. Wielkie bannery z publicznych pieniędzy i ze środków instytucji którą kieruje. Zamiast reklamować cokolwiek, epatuje wszędzie swoim nazwiskiem, zamiast zapraszać na basen pokazuje swoją twarz, pseudokonkursy, wymyślanie bzdurnych zjazdów osób o podobnym nazwisku a teraz jeszcze populistyczne sztuczki. W Kłodzku mało kto wie o tym oddziale, zainteresowani nie protestują. Pan kandydat oczywiście musi podzielać się w sprawie o której nie ma zielonego pojęcia, byleby tylko nazwisko przebiło się do mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedo 26.08.11, 11:14 Ten oszust obiecał co najwyżej kastrować sprawców przestępstw, a nie osoby cierpiące na parafilię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd Re: Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.11, 12:28 Pis popiera pedofila Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
ona37_kotlinaklodzka Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedofilów 26.08.11, 12:49 Zamykać i kastrować a nie "leczyć" !!! Czy osoby które wymyśliły ośrodek dla pedofilów w Kłodzku mają dzieci? Czy pozwoliłby pedofilom przebywać w pobliżu swoich dzieci ??? DLACZEGO NIKT NIE POINFORMOWAŁ O TYM WCZEŚNIEJ MIESZKAŃCÓW ??? !!! Kto "wziął w łapę" za ta decyzję? Ja NIE CHCĘ aby w mojej okolicy pętały się takie BYDLAKI !!! Zagłosuję za każdym kto będzie PRZECIW temu ośrodkowi. Zrobi to moja rodzina, przyjaciele i znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłod Re: Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedo IP: *.play-internet.pl 26.08.11, 13:10 i tak się pętają. głosuj, głosuj - jednak jestem za tym, żeby nie każdy miał wolność słowa a szczególnie tacy niedoinformowani jak ty. właśnie będąc przeciwko ośrodkom pozwalasz im przebywać w pobliżu swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedo IP: 78.9.162.* 26.08.11, 20:08 Sorry, nam potrzebne są najpierw SORy, a nie komercja. Zadbajcie o nasze podstawowe potrzeby zdrowotne, o profilaktykę, najpierw! Panie ministrze Szulc, zdrowia czyjego Pan pilnuje,najpierw? 8-mka jako droga śmierci, narty, rowery w kotlinie to sport masowy, śmiertelny niekiedy i bardzo urazowy. Weekendy to niebezpieczne godziny. Polanica w powyższych sytuacjach to wąskie gardło komunikacyjne, to zmarnowany czas! Wstyd. Szpitalny Oddział Ratunkowy a potem komercja seksualna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłodczanka. Re: Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedo IP: *.play-internet.pl 26.08.11, 13:02 czy Pan Andrzej Dąbrowski musi wciąż tak nachalnie zwracać na siebie uwagę ? czy nieudany zlot Dąbrowskich mu nie starcza? może zlikwiduje także więzienie w Kłodzku, w końcu znajduję się tuż przy szkole podstawowej. nie wiem czy Pan Dąbrowski zdaje sobie sprawę, że w kłodzkim więzieniu, również odsiadują wyrok pedofile i takie ośrodki są szansą na to by nie wychodzili na wolność (przeważnie wracając do swoich starych 'nawyków') tylko odbywali bezterminowe leczenie w ośrodkach (strzeżonych !) dla zaburzonych. nie mogę znieść, że taki pajac jak Pan Dąbrowski obrzydza mi powroty do mojego rodzinnego, pięknego miasta. Drogi Panie, skończ Pan robić szopki i zachowywać się jak zakompleksiony bufon, który wciąż potrzebuje tego by o nim mówić. halo, nie rób Pan przedszkola i zastanów się Pan, nad tym co mówi, w tym wieku już chyba nie przystoi gadać co ślina na język przyniesie! mało Panu było robić szopki z Kłodzkiego Ośrodka Kultury? Kłodzko chce iść do przodu, a nie przez takich jak Pan, cofać się w tempie przyspieszonym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drynio Re: Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedo IP: 78.9.162.* 26.08.11, 20:30 Zdaje się, że już wróciłaś, bo styl znany. Wyobraź sobie, że dzisiaj na szczęśliwej ósemce przytrafia Ci się przygoda, i co? Zostajesz kaleką albo trupem, bo weeknd! Dlaczego? Bo komercja seksualna jest wyżej ceniona przez ministra, który niby leczy i starostę, który niby restrukturyzuje. Drogi Pani, wie Pani co to priorytety? A sorry, wie Pani, co to są SOR-y? Tego brakuje w kotlinie, tego brakuje w kłodzkim szpitalu. Czy mam żyć Pani udanego weekendu w kotlinie na nartach czy rowerku, albo udanego powrotu "szczęśliwą 8-mką" do domku z kotliny, czy do niej? No,to życzę. Najpierw Szpitalny Oddział Ratunkowy, a potem komercja seksualna. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłodczanka. Re: Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedo IP: *.play-internet.pl 27.08.11, 18:42 świetnie jakby to miało jakiś związek. nie o tym ten artykuł. a i zło wraca do ludzi, więc nie życz mi źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repeat czyli re Re: Kandydat PiS do Sejmu nie chce w Kłodzku pedo IP: 78.9.162.* 27.08.11, 22:50 Czy ty masz coś z głową dziewucho? Źle to się dzieje w hrabstwie kłodzkim jeżeli chodzi o ziołolecznictwo i medycynę konwencjonalną, a nie o pobożne życzenia! Wszystko w temacie tyle , że nie kminisz tematu i pozostają Ci uprzedzenia do osób, też chore na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski A przecież PiS chciało walczyć z przestępczością? 26.08.11, 13:22 Ciekawe towarzystwo z tego PiSu: gęby pełne frazesów o walce z przestępczością i jednoczesne protesty przeciw otwieraniu placówek mających tej walce służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: A przecież PiS chciało walczyć z przestępczoś IP: *.jzo.com.pl 26.08.11, 16:42 Czy ty dzielański przeczytałeś cały artykuł, czy tylko skretyniały nagłówek robiony POd publiczkę prze wybiórczą? Protest jest nie przeciwko otwieraniu takich placówek, ale przeciwko otwarciu jej w takim miejscu. Ta "gęba" z PiSu powiedziała przecież, że trzeba ich leczyć, tylko w oddzielnym ośrodku. dzielanski jesteś jak ten leming, prowadzony przez towarzysza Michnika. Kto wie, może zdobędziesz uścisk dłoni nadredaktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: A przecież PiS chciało walczyć z przestępczoś IP: 78.9.162.* 26.08.11, 20:17 Drogi Panie, wie Pan co to priorytety? A sorry, wie Pan, co to są SOR-y? Tego brakuje w kotlinie, tego brakuje w kłodzkim szpitalu. Czy mam żyć Panu udanego weekendu w kotlinie na nartach czy rowerku, albo udanego powrotu "szczęśliwą 8-mką" do domku z kotliny? No,to życzę. Najpierw Szpitalny Oddział Ratunkowy, a potem komercja seksualna. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hypocrisy wolnosc religijna IP: *.play-internet.pl 26.08.11, 18:38 www.disclose.tv/forum/jewish-rabbis-suck-dick-and-kill-babies-t19906.html www.bvblackspin.com/2009/09/30/whoopi-goldberg-speaks-up-for-pedophile-roman-polanski/ lonelyconservative.com/2010/05/creepy-pedophile-woody-allen-wishes-obama-could-be-dictator/ cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/12/woody-allen-pablo-picasso.jpg t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGuhluKJkwEDxrAI4OUjHkbEnq-VcMzDf0dUpHqMQcWkbQEi9C-w incogman.net/wp-content/uploads/2010/12/JEW-HYPOCRITE-MONTAGE-2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolnosc wolnosc religijna IP: *.play-internet.pl 26.08.11, 18:41 incogman.net/04/2011/he-spoke-against-the-hypocrites-%E2%80%94-they-crucified-him/ www.haruth.com/jw/JewsArmenia.html www.conspirazzi.com/?p=147 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladze marionetki nie politycy IP: *.play-internet.pl 26.08.11, 18:46 incogman.net/%C2%BBrevealing-quotes/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez a ja nie chce w Klodzku pisuarow IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 21:16 oczywiscie tych politycznych a nie w WC :) Odpowiedz Link Zgłoś