Dodaj do ulubionych

MPK zamówiło gorące kubki dla motorniczych i ki...

19.10.11, 13:40
kompotu nie piłem 10 lat i jakoś zyję.
Obserwuj wątek
    • Gość: myślący Re: MPK zamówiło gorące kubki dla motorniczych i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 13:50
      ale co to qrna za życie
      • Gość: x_X_x Re: MPK zamówiło gorące kubki dla motorniczych i IP: *.static.korbank.pl 19.10.11, 14:01
        Niedługo MPK będzie zamawiać smażony ser i knedliki. Jak Czesi przejmą zaplecze techniczne to będzie trzeba ich żywić tak jak są przyzwyczajeni
    • kalam07 motorniczy koksu 19.10.11, 14:11
      co tak mało białka, jak ja mase zrobie !? kurna !?
    • Gość: samidzwpizdu Re: MPK zamówiło gorące kubki dla motorniczych i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 14:50
      Polakowi podadzą
      • Gość: s@ Re: MPK zamówiło gorące kubki dla motorniczych i IP: 94.42.104.* 19.10.11, 14:56
        Zupy z proszku - przetworzony niezdrowy ersatz z glutaminianem sodu - powodzenia
    • Gość: po prostu gotuj Czy te "gorące kubki" jako jedzenie są zdrowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 14:56
      Co o tym sądzicie?
      • mala200333 Re: Czy te "gorące kubki" jako jedzenie są zdrowe 19.10.11, 15:04
        Lepsze od cocacoli
    • Gość: samidźsewp ddd IP: *.e-wro.net.pl 19.10.11, 22:35
      >Nie wiem w jakim kraju podadzą Ci knedle wraz z smażonym serem, ale na pewno nie w Czechach.
      znalazł się specjalista.
      Żebyś wiedział, że mi kiedyś podali. Kelner się pukał w głowe, 3 razy pytał. Ale podał.
      knedle polał jakimś sosem grzybowym (nie pytany i nie proszony o to).
      Pewnie biedak myślał, że się zatkam.
      A to proste, miałem ochote na knedle ale nie chciałrm do tego mięsa.
      Miałem ocohte na smażyny syr ale nie chciałem ziemniaków.
      Wiec wziołem ser + knedle.
      Ale istotnie, obsługa patrzyła na mnie spode łba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka