Gość: klarcia Re: Najlepsza pizza? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.14, 08:36 Ja mam swoja ulubioną knajpkę w której jem wyłącznie pizze - pizzalovepane.pl/ - smakuje mi strasznie ich ciasto, w dodatku wystrój i klimat bardzo mi odpowiada. Generalnie pizze mogłabym jesc na okragło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viper Re: Najlepsza pizza? IP: *.183.247.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.06.14, 23:18 ja libię też pizze, ale lubię za każdym razem z innego źródła zamówić, korzystam z Bistro24.pl które to daje mi takie możliwości, warto spróbować w swojej lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
panham Re: Najlepsza pizza? 03.11.14, 18:20 Czytając te forum zacząłem się zastanawiać czy ludzie ,którzy tu pisują są pozbawieni kompletnie smaku czy też po prostu biedni. Nie mając pieniędzy faktycznie nasze pole manewru sie znacząco zwęża , ale w taki wypadku dany osobnik powinien sie wybrac do warzywniaka a nie polecac ludziom zło w postaci Party Pizza , Bravo Pizza , Verona ,Da Grasso ... (Reszta listy na pyszne .pl) To co w naszym Wrocławiu proponują nam restauratorzy nigdy nie powinno nazywać się pizzą . Niestety nie mogę polecić nikomu z was żadnej Wrocławskiej pizzerii , ponieważ tu nie ma żadnych pizzerii. Natomiast jak już ktos posiada środki i jest zdesperowany , żeby spróbować drogiej imitacji włoskiej pizzy to warto sie wybrac do Galerii Italiano znajdującej sie niedaleko Wrocławsiego rynku , lecz tutaj pojawia sie kolejny mankament wynikający z obawy przed nieświeżym jedzeniem. Dlatego ,ze owa Włoska Galeria i znajdujące się w niej ok.10 restauracji świeci pustkami poza jedną lodziarnią. Ostatnio w okolicach parku szczytnickiego pojawiła się sie również 'podrabiarnia' włoskiej pizzy o nazwie Nel Parco i wszystko było by dostateczne ,gdyby nie 2-u godzinne oczekiwanie na pizze i cebulowe kompozycje składników pizz do tego dochodzi brak mobilnego terminala i zaczynamy od nowa poszukiwania. Po tych wszystkich niespełnionych nadziejach i obietnicach restauratorów udaje się do Pizza Hut ,która jako jedyna w mieście konsekwentnie utrzymuje dostateczny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepsza pizza? IP: *.play-internet.pl 10.01.15, 23:38 Nowecento leśnica lub Amalfi no i Tutti Santi😊 reszta bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Najlepsza pizza? IP: *.play-internet.pl 10.01.15, 23:42 I taormina fakt Odpowiedz Link Zgłoś
kociniewolnik Re: Najlepsza pizza? 17.03.15, 11:03 Pizza na szewskiej jest najlepsza. Cienkie ciasto, pizza wypiekna 1.5minuty, bardzo dobrej jakości składniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alledinka Re: Najlepsza pizza? IP: *.play-internet.pl 22.06.15, 14:09 Ja często w ostatnim czasie stołuję się w Dominium. Bardzo dobra pizza, podana na cienkim cieście czyli tak jak lubię ( chociaż wiem,żę można również zamówić na grubym). Świetna jest ich seria pizz włoskich Pizza Della Casa, moja ulubiona to nowa Calabrese z oliwkami, pepperoni oraz świeżym czosnkiem. Czasami zamawiam sobie również do domu. Szczególnie kiedy nie mam ochoty na gotowanie. Na stronie jest możliwość zamawiania online, co jest wygodne bo znacznie szybsze niż dzwonienie się i dogadywanie. Pizza przychodzi ciepła, jeszcze nigdy nie zdarzyło im się spóźnienie ( nawet jak zamawialiśmy w soboty wieczorem na imprezę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Najlepsza pizza? IP: *.jmdi.pl 17.03.15, 17:32 Party Pizza. Zamówiliśmy pizze Serowe Party bo dzieciaki taką uwielbiają, na cienkim cieście. Nasze dzieci jedzą normalnie, ale to ile wtedy zjadły nas zaskoczyło. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miksora Re: Najlepsza pizza? IP: *.e-wro.net.pl 23.03.15, 09:52 Też uważam, że party pizza. Zamawiamy stamtąd często, za każdym razem staramy się wybrać inny wariant, a i tak zawsze pizza jest idealna. Dla mnie to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
giboon Re: Najlepsza pizza? 23.03.15, 11:08 Moim zdaniem najlepsza jaką jadłem, była w Bravo koło astry. Niestety nie najwięskza, ale bardzo smaczna. Na rabatgo.pl można czasem zniżki ciekawe znaleźć na różne rzeczy, w tym z tego co pamiętam była jakaś pizzeria z Wrocławia, ale to jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Najlepsza pizza? IP: *.dynamic-ra-1.vectranet.pl 30.06.15, 12:12 A w Oświęcimiu Taormina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: window Re: Najlepsza pizza? IP: *.hsi.kabel-badenwuerttemberg.de 11.08.15, 12:36 My z żoną w ostatnim czasie o wiele częścieij zamawiamy pizze do domu niż chodzimy na miasto. Zwykle w piątek kiedy jest koniec tygodnia i nie chce się zupełnie gotować to robimy sobie dzień rozpusty i zamawiamy sobie dużą pizzę. Smacznie jest w Dominium; www.pizzadominium.pl/ - we Wrocku mają pizzerię na rynku. Można tam zamówic sobie drugą pizzę w dostawie za 4 zł.Oraz dodają litr napoju za 2 zł. Sama pizza smaczna.Dobra jest seria pizzy włoskiej pizza dela casa. Odpowiedz Link Zgłoś
gawon Re: Najlepsza pizza? 11.08.15, 13:54 A ja polecam Pizzerię Pod Strusiem :) na ul. Ruskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
grze2010 Re: Najlepsza pizza? 10.02.16, 20:48 Tu jadłem, też jest dobra: www.pizzacapone.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zakup2015 Re: Najlepsza pizza? 12.02.16, 18:51 Dobra pizza jest w PIZZA STATION, ale osobiście polecam również pizzę w SAWARZE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasik46 Re: Najlepsza pizza? 22.03.16, 18:54 Czy najlepsza to nie wiem, ale na pewno bardzo smakuje mi jedzenie w Dominium - zawsze ta pizza taka sama, na cienkim cieście, smaczna, z dobrymi produktami. Kilka typów zdecydowanie dziwnych, ale każde zestawienie jakie u nich jadłem po prostu przyjemnie smakowało. A generalnie jestem zwolenniczką pizzy typowo włoskiej, pachnącej ziołami, która nie wymaga sosów. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek7654 Re: Najlepsza pizza? 29.03.16, 18:17 Nie wiem gdzie zjesc najlepsza w miescie pizze ale za to moge Wam wszyskim polecic Monte z dodatkami ,ktore ost dostałem w projekcie Monte z dodatkami przez portal trnd.pl Jest 8 różnych smaków więc napewno traficie na swój własny :) pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
martyna317 Re: Najlepsza pizza? 12.04.16, 15:22 U mnie również. Są bezkonkurencyjni. A dlaczego? Bo ciepła w dostawie, dobre ceny i pyszne ciasto a o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrosien Re: Najlepsza pizza? 17.07.16, 17:12 Przestrzegam przed chyba najgorsza pizzerią: Biesiadowo przy Przyjaźni 66 (Wrocław, Klecina). Korzystałem w przeszłości z tamtejszej pizzy ale to co dzisiaj dostałem woła o pomst e do nieba. "Wskocz w zarośla" do gruby na pół centymetra placek, niesmaczny, przesolony, bez wyczuwalnego smaku mozzarelli, która jest w składnikach, posypana z wierzchu po wypieku rukolą. Sztuka (średnia) a 34 zł. Może to wyoadek przy pracy ale moja noga już tam nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamacikiewicz Re: Najlepsza pizza? 30.07.16, 15:27 hej, może nie Wrocław, ale najpyszniejsza jaką jadłam! <a href=https://www.facebook.com/piecowawiazow/?fref=ts>Piecowa</a> Odpowiedz Link Zgłoś
natasza789 Re: Najlepsza pizza? 09.09.16, 15:31 We Wrocławiu bezkonkurencyjnie Party Pizza, dla nie największym plusem jest dowóz w późnych godzinach nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza789 Re: Najlepsza pizza? 19.09.16, 18:32 Ja zawsze zamawiam na dowóz z Pizza Party, jeszcze ani razu się nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila.nka Re: Najlepsza pizza? 20.10.16, 15:35 Warto spróbować sobie pizzy z one-more.pl jest bardzo smaczna, na ich stronie jest dostępne menu. Poza tym mają przystępne ceny, dla mnie to jest ważne, bo pizzę zamawiam średnio raz w tygodniu, jak nie chce mi się gotować. W poniedziałki mają nieczynne, ale od wtorku do niedzieli przyjmują zamówienia do 21.30. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza789 Re: Najlepsza pizza? 22.10.16, 15:41 Ja najbardziej lubię jeść w Party Pizza właśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
natasza789 Re: Najlepsza pizza? 13.04.17, 22:14 Moim liderem na rynku pizzerii również jest Party Pizza i nie zanosi się na to, by miało się to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1995 Re: Najlepsza pizza? 04.10.17, 21:49 Ja też uważam że Party Pizza ma najlepsze pizze na dowóz, w szczególności często zamawiam mafia party. Pizzeria warta polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kothaar Re: Najlepsza pizza? 17.11.17, 15:20 Włoska Robota z Igielnej - klasa zarówno w temacie obsługi jak i jedzenia, miła odmiana od wszechobecnych lokali lecących w ilość a nie jakość. Dla leniwych możliwa dostawa z wooopit.com Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiagizi Re: Najlepsza pizza? 13.11.18, 13:12 Pizzeria Taormina ma najlepszą pizzę - pyszne składniki, soczysta a do tego cienkie ale chrupiące ciasto MNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś