Dodaj do ulubionych

Konrad Szymański z PiS liderem!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:13
Wg opinii gazet Konrad Szymański jest liderem na Dolnymśląsku!!! Tak
trzyamć!!!
Obserwator życia politycznego
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujek Adolf ADAM HOFMAN JEST LIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:27
      Hmmm K.Szymński jest liderem a to ciekawe!?( chyba, że na liście PiS...) o ile
      dobrze mi wiadomo to ostatni sondaż wygrał WROCŁAWIANIN
      • Gość: ciocia Eva Braun Re: ADAM HOFMAN JEST LIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 06.06.04, 18:35
        Adam Hofman był liderem jak zdawał bezskutecznie na prawo, hehe.
        No i jest z Kalisza. Handlował tam cebulą.
        • Gość: Pulkojebca Re: ADAM HOFMAN JEST LIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 15:59
          Kaliszfornia rules, Pozdro dla Trenera I całej reszty PISiorów:) kto by nie
          wszedł i tak bedzie siedzieć koło Siwca:)))))buahaaaaa
    • Gość: GOŚĆ Re: Konrad Szymański z PiS liderem!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 13:57
      Co za debil wpisuje że Adam jest dobry!!! Co za debil z niego
      • Gość: ktos Re: Konrad Szymański z PiS liderem!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 14:58
        Szymanski jest liderem ale wg. wlasnego mniemania.We Wroclawiu i na
        Opolszczyznie ludzie zaglosuja na Adma bo tutaj popiera sie lokalnyc
        hkandydatow a nie jakichs spadochroniarzy przywiezionych w teczkach z
        warszawy.Adam masz moj glos!!!
        • Gość: pitek Re: A.H. IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 15:15
          Do wszystkich politycznych klakierów A.H. i laików!!!!

Jesteście chyba nieświadomi tego co piszecie, z arytmetyki wyborczej jasno
          wynika, że A.H. nie dostanie się do PE. Decyduje o tym kilka czynników:

- pozycja PiS w Polsce i okręgu (PiS może liczyć na jeden mandat w tym okręgu),
          - odległe miejsce na liście, które (przez przypadek) A.H. zajmuje,
          - ZEROWE poparcie dla A.H. poza Wrocławiem (gdyby startował z Kalisza, to może
          dostałby głosy kilku kiboli n-ligowego klubu z Kalisza i może jeszcze kilka
          dorzuciłyby jego byłe "koleżanki")..

- poza tym, A.H. jest KŁAMCĄ (nie jest politologiem), nie skończył nawet
          studiów.

Dlatego też klakierzy A.H., dajcie sobie spokój i nie róbcie tutaj takiej
          ściemy.

PS. Pytanie do sztabu A.H. - czy w swojej bogatej kolekcji, A.H. nie miał
          jakiegoś lepszego zdjęcia, które zostało umieszczone na bilbordach? Na tym
          zdjęciu wygląda, jakby przystępował do I Komunii Św. :-)))) Porażka
          marketingowa!!!
          • Gość: Trener Re: A.H. to pała! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.04, 02:08
            I to kaliska pała. A palanty piszące, iż "pan Adam jest wrocławianinem" są
            śmieszne. Taki pan jak on, to mnie kiedyś w nogę ugryzł.
    • Gość: Markiewicz Henryk Konrad Szymański IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 08:15
      Muszę przyznać że po wejściu na stronę inter. Szymańskiego zmieniłem zdanie o
      nim. Jest naprawdę przygotowany do Parlamentu Europejskiego. Mój głos idzie na
      niego.
      MH
    • Gość: Alicja J. Mój głos na Szymańskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 08:16
      Warto zagłosować na Szymańskiego rozmawiałam z nim na festynie jest dobry.
      Alicja Janiczak
    • Gość: Obywatel-wałbrzych Szymański IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 08:20
      Sądze że Szymański jest dobry! Świadczą o tym jego publikacje i zaangażowanie.
      Niedawno też natrafiłem na wydawany przez niego Międzynarodowy Przegląd
      Polityczny, który wg mnie jest gratą dla osób interesujących się polityką
      światową
      Wałbrzych
    • Gość: Pogromca Precz z PO i Samoobroną !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 08:38
      Trzeba tych gnoi i liberałów wykurzyć z Polski. PiS będzie oczyszczać Naród
      Polski
      • Gość: Trener Re: Precz z Hofmanem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 21:53
    • Gość: MA Re: Konrad Szymański z PiS liderem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 14:34
      Popieram tę inicjatywę
    • Gość: Miłośnik I wygrał !!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.04, 14:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka