Dodaj do ulubionych

CC na Borowskiej

29.01.12, 21:05
Witam, jak trzeba się przygotować do pobytu na porodówce na Borowskiej (raczej cc)? Co trzeba mieć dla siebie (koszulę, podkłady itp.?), a co dla dziecka? Na ile dni w szpitalu trzeba sie nastawić, minimum? czy opieka dla mam i dzieci jest ok? może są mamy, które tam niedawno rodziły.
Obserwuj wątek
    • azi81 Re: CC na Borowskiej 30.01.12, 20:29
      heh no ja ci odpowiem za 2 tyg. :)
      Ale cie wyczaiłam :P
      powiem co wiem
      Generalnie nie zpisuja na cc wczesniej trzeba przyjechac w 39 tyg no chyba ze wczesniej sie zacznie :P
      Dla mamy trzeba koszule,szlafrok,klapki,kosmetyki,wez sobie kupek,talerzyk,łyzke widelec,nóż,ręcznik,
      Dla maluszka:pieluszki,chusteczki wilgotne,krem ochronny do pupu.Co do ubranek to zostane przy tych szpitalnych bo wlasne mogą zaginąc ;)
      Odezwij się na maila to sie jakoś dogadamy i zdam relacje na zywo jak już pojade. Ja chce pojechac w najblizszy poniedzialek na borowską bo w piatek zaczynam 39 tydzien.Jednak nie chce sie tam pakować na weekend. :)
      No i ta nasza kawa nam nie wyszła :P
      Może jak już wszytskie urodzimy to sie jakoś spotkamy tz. lutowe wrocławskie mamy :)
      • szydma Re: CC na Borowskiej 30.01.12, 22:06
        Oj tam, spotkamy się w Szczytnickim z wózkami:)
        Ja naprawdę mam coś z głową, żeby nie zapytać czy coś wiesz, przecież wiem, że idziesz pod nóż pierwsza - ale ubrdałam sobie, że zdecydowałaś się na Kamieńskiego:) Dzięki, jakby co też pisz:)
        • azi81 Re: CC na Borowskiej 31.01.12, 08:23
          Na gazetowego podesle ci maial ktorego używam zawsze więc jak już bede po zdam ci relacje co i jak :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka