Dodaj do ulubionych

list gończy na Zdroja

IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 18.06.01, 17:12
Dzisiaj media podały, że w czasie weekendu na słupach ogłoszeniowych pojawił
się list gończy za Zdrojewskim. Kto jest autorem tego "dowcipu", nie wiadomo. W
każdym razie anonimowy organ "sprawiedliwości" oferuje za
schwytanie "przestępcy" chyba coś z 72 bańki(czemu tyle?) + VAT!! Na szczęście
już plakaty zniknęły, bo pozrywali je sympatycy Zdroja. Na szczęście jeszcze
są.Na tym liście gończym postawiony był zarzut, że Zdroju kandyduje do
parlamentu bezprawnie, bo przeciw niemu toczy sie sprawa karna o VAT. Ale
przecież to jest z kodeksu gospodarczego a nie karnego! Osobiście jestem
wściekła, że ludzie uważają, że teraz jest modnie dokopywać Zdrojowi. Przecież
o tym niepłaconym VAcie było juz wiadomo kilka lat i nikt się nie czepiał.
Dopiero ludzie zaczęli kląć na Zdroja jak sprawa trafiła do sądu i została
rozdmuchana (po co?) przez media. A nikt nie pamięta, że Zdrojewski jest
człowiekiem cholernie dla Wrocławia zasłużonym, że w zasadzie powołał to miasto
z nicości do życia. Czemu nie ma, np. plakatów z jego zdjęciem z powodzi, tylko
wszyscy o ten VAT. Przecież VAT jest zapłacony i Wrocław, ani my indywidualnie
na tym nie straciliśmy. Słuchajcie, znam Zdroja osobiście i przysięgam, że nie
ma łagodniejszego, pogodniejszego i lepszego człowieka niz on. I czemu do
cholery nie potrafimy tego uszanować????
kaha
Obserwuj wątek
    • Gość: sympatyk Re: list gończy na Zdroja IP: 216.104.228.* 19.06.01, 10:58
      Masz racje to swinstwo
      • Gość: hrabia Re: list gończy na Zdroja IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
        Kaha ! Czy Ty czasem nie jesteś rodzinnie związana z Bodziem Z ?
        • Gość: kurator Re: list gończy na Zdroja IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
          Zdroju o.k. i tyle.
          • Gość: hrabia Re: list gończy na Zdroja IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
            To tylko Twoje zdanie. Złotoustych, Ci u nas dostatek.
            • Gość: sympatyk Re: list gończy na Zdroja IP: 216.104.228.* 24.06.01, 00:00
              Gość portalu: hrabia napisał(a):

> To tylko Twoje zdanie. Złotoustych, Ci u nas dostatek.

Hrabia - co masz przeciwko Zdrojowi?

• Gość: The_Who Re: list gończy na Zdroja IP: 213.76.137.* 27.06.01, 00:00
      Zdoju dał dupy i tyle. Powtórzę pytanie Hrabiego. Czy wy jesteście w jakiś
      szczególnie uczuciowy sposób związani ze Zdrojem?
      • Gość: wędzonka Re: list gończy na Zdroja IP: 156.24.231.* 27.06.01, 15:01
        Gość portalu: The_Who napisał(a):

> Zdoju dał dupy i tyle. Powtórzę pytanie Hrabiego. Czy wy jesteście w jakiś
        > szczególnie uczuciowy sposób związani ze Zdrojem?

Pamietaj, The_Who, ze dawanie dupy to nie jedyna droga do sukcesu, a juz na pewno
        nie do tak spektakularnego. Twoja zazdrosc o Zdroja jest wiec nieuzasadniona.
        • Gość: hrabia Re: list gończy na Zdroja IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.06.01, 19:36
          Wędzona, nie spodziewałem się tego po Tobie.
          • Gość: wędzonka Re: list gończy na Zdroja IP: 156.24.231.* 02.07.01, 21:50
            Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Wędzona, nie spodziewałem się tego po Tobie.

Naprawde Hrabio watpiles w moja lojalnosc ? :)
    • Gość: FAX Re: list gończy na Zdroja IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.01, 11:50
      Przybylem do Wroclawia w 1972r ,w celu Dalszego Pelnienia Sluzby
      Wojskowej.Miasto to podobalo mi sie bardzo,ale bylo bardzo zaniedbane.Niestety
      nie mialo szczescia do >Ojca Miasta< zprawdziego zdarzenia.I dopiero Pan
      Zdrojewski rozpoczal prawdziwa batalie o WROCLAW.Jako byly wojskowy mialem inne
      poglady polityczne ,niz Pan Zdrojewski.Zawsze bede stawal w obronie Czlowieka
      ktory zroabi tak bardzo duzo i w tak niedlugim czasie dla Wroclawia.A cala ta
      AFERA wokol Pana Zdrojewskiego nazwal bym tak >MURZYN ZROBIL SWOJE,MURZYN JEST
      WOLNY< :Ktos chce za Pana Zdrojewsliego wypic smietanke.Ufam Wroclawianom i
      wiem ze nie zapomna o zaslugach Pana Zdrojewskiego.Pozdrawiam Wszystkich!
      • Gość: lukanio Re: list gończy na Zdroja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.01, 23:55
        nie rozumiem dlaczeego jeśli facet dobrze wypada w telewizji to odrazu ma byc
        prezydentem Wrocławia przez 12 lat. to że Zdrojewski wyremontował rynek nie
        znaczy że ma chodzić do końca zycia w złotej koronie.
        jeśli ktoś bywa poza wrocławiem to widzi że nie tylko tu się coś dzieje
        w krakowie buduje się trzy mosty obecnie np.
        beznadziejny układ komunikacyjny obwodnica na miarę la 50-tych (ani jedno
        wielopoziomowe skrzyżowanie) to zostaje po Zdroju . mam nadzieje że wrza z nim
        zniknie w końcu wiecznie zadowolona i uśmiechnięta gęba Kiniorskiego.
        mam nadzieje że kiedyś wyjda na wierzch wszystkie przekręty Zdroja i jego
        nowego kolegi Schetyny. czekam na następnego Dariusza Stanka
        • Gość: FIzi Re: list gończy na Zdroja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 20:50
          Bardzo popieram działania Zdroja. Przez czas tych 12lat zrobił naprawdę dużo.
          Oczywiście są pewne niedociągnięcia. Ale moim zdaniem pomysł Zdroja na Expo we
          Wrocku zmył te złe karty. Poza tym twoje,Lukanio, kretyńskie doszukiwanie afer
          zakrawa na kpinę. Nie rozumiem tego też co ty chcesz od Schetyny. Zdrojowi
          należy się szacunek i pamięć.
          • roberto65 Re: list gończy na Zdroja 25.08.01, 22:55
            Gość portalu: FIzi napisał(a):

> Bardzo popieram działania Zdroja. Przez czas tych 12lat zrobił naprawdę dużo.
            > Oczywiście są pewne niedociągnięcia. Ale moim zdaniem pomysł Zdroja na Expo we
            > Wrocku zmył te złe karty. Poza tym twoje,Lukanio, kretyńskie doszukiwanie afer
            >
            > zakrawa na kpinę. Nie rozumiem tego też co ty chcesz od Schetyny. Zdrojowi
            > należy się szacunek i pamięć.

Bo widzisz FIzi , to cała Polska...jak jednen wybije się ponad przeciętność, to
            inni zaraz próbują go stłamsić...
            >

• Gość: hrabia Re: list gończy na Zdroja IP: *.eu.org 26.08.01, 01:28
            Nie zapomnij o ołtarzyku i trociczkach.
      • dexte-r Re: list gończy na Zdroja 30.11.01, 09:55
        Jestem dumnym mieszkańcem Wrocka od urodzenia i wkurza mnie taka żałosna
        wazelina pod tytułem Bodzia.
        Wcale się tak dużo w czasie jego długiej kadencji we Wrocq nie robiło. To, że
        przybyło nam parę lustrzanych budynków czy hoteli to raczej nie kwestia
        inwestycji UM, a prywatnych inwestorów którym skorumpowani urzędnicy sprzedają
        tereny na prawo i lewo :)

Ktoś tu pisze, że gość dobrze wypada w TV? Litości! Denerwowało mnie, że
        prezydentem Mojego kochanego miasta był gość, który zaczesywał sobie grzywkę na
        łysinę. Sjakieś komplexy czy cuś?

• Gość: boobart Re: list gończy na Zdroja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 19:10
      Primo: Kłamstwem jest, że wrocławianie nic na VATcie nie stracili.
      Zainteresowanych odsyłam do ustawy (sankcja 30 proc. i odsetki). sekundo:
      wydaje mi się, że zmiany we Wrocławiu są przede wszystkim skutkiem aktywności
      wrocławian, rynek to nie wszystko, pamiętajcie tez o Gantcie, o Intelparku itp
      • Gość: wędzonka Re: list gończy na Zdroja IP: 156.24.117.* 12.12.01, 10:06
        Gość portalu: boobart napisał(a):

> Primo: Kłamstwem jest, że wrocławianie nic na VATcie nie stracili.
        > Zainteresowanych odsyłam do ustawy (sankcja 30 proc. i odsetki). sekundo:
        > wydaje mi się, że zmiany we Wrocławiu są przede wszystkim skutkiem aktywności
        > wrocławian, rynek to nie wszystko, pamiętajcie tez o Gantcie, o Intelparku itp

Dla porzadku warto rozwinac owo itp:
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=472829&aid=483390

Pozdrawiam! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka