Dodaj do ulubionych

WWW.MORAS.PL

11.06.04, 11:12
13 czerwca głosujcie na Morasa lista 1 pozycja 10 - NAPRAWDĘ WARTO.
Obserwuj wątek
    • Gość: platforma Re: WWW.MORAS.PL IP: *.media4.pl 11.06.04, 12:10
      nasz As w Europie - Paweł MorAs.
      Głosujmy na Morasa.
    • Gość: kotbehemot Re: WWW.MORAS.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:14
      Nigdy w zyciu nie zaglosuje na kogos, kto ma taki image! Image polityka to bardzo wazna sprawa, od razu okresla osobowosc, zamiary. Natomiast na ulotce wyborczej pana Morasa widac tandetnie wystylizowanego mlodego dorobkiewicza, który próbuje wyłudzic od nas cenne głosy (głosy=pieniądze).
      Co ma znaczyc ta popielata farba na włosach? Doswiadczenie? A idealnie gładka buzka młodosc? Rece opadają jak sie na cos takiego patrzy, jak widze taką tandete to mam wątpliwosci co do jakichkolwiek kwalifikacji pana M.
      • Gość: erni Re: WWW.MORAS.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:21
        Zależy jeszcze kto patrzy.
        • Gość: kotbehemot Re: WWW.MORAS.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:22
          Dla mnie taki koles jest skrajnie nieprzekonujący i kojarzy mi sie jedynie z tanim dorobkiewiczowstwem
          • Gość: erni Re: WWW.MORAS.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:26
            A iwdziales wywyiady z nim? Czy opierasz sie tylko na ulotce?

Mnie to przekonuje: www.moras.pl/32.html
            • Gość: kotbehemot Re: WWW.MORAS.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:30
              Widzisz, jak wiele mozna stracic przez taki image. Platforma generalnie to partia ktorej ufam- we Wroclawiu calkiem niezle sobie radzi. CV kandydata wyglada imponujaco (moze poza tym biurem ds Expo, ktore jak wiemy mocno sie skompromitowalo! samo Expo to byl swietny pomysl na promocje miasta, ale samo biuro to byla porazka) natomiast nie zaglosuje na kandydata ktory czyni takie beznadziejne zabiegi wzbudzania zaufania u wyborców, czy nie wiem jak to mam nazwac. Po prostu jestem wyczulony i ten kandydat stracil u mnie wszystko.

Glosuje na UW
              • Gość: erni Re: WWW.MORAS.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:32
                Biuro ds. Expo sie skompromitowalo? Dlaczego tak uwazasz? Nic mi o tym nie
                wiedomo. O jakich zabiegach wzbudzenia zaufania mówisz o tych ulotkach?
                • Gość: wszechpolak Re: WWW.MORAS.PL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.04, 12:48
                  Reklamówkę o Wrocławiu w stodole u szwagra kręcili.
                  Zachęcam do głosowania na kandydata z LPR.
      • Gość: Magda do kotabehemota IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.04, 21:18
        Nigdy w zyciu nie zaglosuje na kogos, kto ma taki image!(...) widac tandetnie
        wystylizowanego mlodego dorobkiewicza (...) Co ma znaczyc ta popielata farba na
        włosach? A idealnie gładka buzka młodosc? Rece opadają jak sie na cos takiego
        patrzy, jak widze taką tandete to mam wątpliwosci co do jakichkolwiek
        kwalifikacji pana M.

no i proszę, jak łatwo sądzić po pozorach... pan Moras buźkę ma gładką, bo nie
        wszystkim udaje się w wieku 30 lat dorobić zmarszczek...
        natomiast kolor włosów taki ma, po prostu... ja wiem, że są opcje, by dla
        poprawy wizerunku farbować się na blond i zakładać niebieskie soczewki,
        niemniej cenię pana Morasa właśnie za to, że się nie farbuje i na zdjęciach
        wygląda tak, jak wygląda...
    • Gość: Rafis zielone=czerwone bt IP: 213.199.196.* 13.06.04, 22:42
      • Gość: lolo dla mnie najwazniejsze, ze nie popiera okupacji IP: *.rozanka.wroc.pl 14.06.04, 00:27
        Iraku, Palestyny, Tybetu, Czeczenii.
        PO to lizusy USA i Izraela - oba panstwa mam gleboko w powazaniu. Z jednej
        strony imperializm a z drugiej faszystowski rynsztok.
        • Gość: Rafis Re: dla mnie najwazniejsze, ze nie popiera okupac IP: 213.199.196.* 14.06.04, 10:21
          Gość portalu: lolo napisał(a):

> Iraku, Palestyny, Tybetu, Czeczenii.
          > PO to lizusy USA i Izraela - oba panstwa mam gleboko w powazaniu. Z jednej
          > strony imperializm a z drugiej faszystowski rynsztok.

Czysta dziecinada. Pewnie popierasz Saddama i Bin Ladena? :)
    • Gość: onufry przecieki z PKW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.04, 00:37
      mam przecieki z PKW:-) Paweł masz mandat, (choć jeszcze nie policzyli Opola)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka