Dodaj do ulubionych

ufo nad wroclawiem

IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 17.03.12, 23:53
Czy ktos widzial dziwne kuliste, swiecace na czerwono i zolto obiekty poryszajace sie z kierunku Oltaszyna w strone Biskupina? To bylo kilka minut temu. Ja zrobilam zdjecia.
Obserwuj wątek
    • Gość: kb Re: ufo nad wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 18:03
      Moi rodzice - ten sam czas.
      Widziane z Gaju. Przylot znad Ołtaszyna.
      Znam z opowieści - 6 obiektów.
      W rozmowie odpadł śmigłowiec, fajerwerki i lampiony
    • Gość: kb Re: ufo nad wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 18:04
      zamieszczałaś gdzieś zdjęcia?
      Jesli tak - podaj proszę link
      • Gość: wroclawianka2012a Re: ufo nad wroclawiem IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 20.03.12, 20:41
        Niektore osoby mowia, ze to lampiony, jak zobacze kiedys te lampiony to sobie porownam. Zdjecia mam, moim aparatem wyszly troche poruszone, moge je wyslac, ale nie wiem na jaki adres. Pozdrawiam.
        • Gość: kb Re: ufo nad wroclawiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 14:52
          ja widziałem lampiony kilka razy i sugerowałem je rodzicom.
          jesli ruch wyglądał tak, jak go opisali - lampion nie jest w stanie się tak przemieszczać :)
          fotki mogą być gdzies w sieci lub na maila:
          nolwro@gmail.com
          pozd
    • Gość: jackie Re: ufo nad wroclawiem IP: *.204.76.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.05.12, 00:44
      ja widzialem to okolo godziny temu, najpierw jeden a za jakies 2 minuty nastepny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka