mattikkk 19.03.12, 12:38 Cześć! Jakie macie doświadczenie z cyfrowymi telewizjami? Czy lepiej uderzać w UPC/Cyfra+/N-ka? Próbowaliście jakichś innych opcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Taaaak, wywal telewizor. 19.03.12, 12:40 Bedziesz zdrowszy - to jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
mattikkk Re: Taaaak, wywal telewizor. 19.03.12, 12:43 Tak, to na pewno :D Przeprowadziliśmy się i zastanawiamy się z żoną nad jakąś telewizją. Ja oczywiście jestem za Cyfrą+, bo Ekstraklasa :) Ale słyszałem też o różnych innych fajnych urządzeniach, są np. takie z wbudowanym Androidem. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno W starych pudlach od telewizorow... 19.03.12, 12:53 mozna bylo po niewielkiej przerobce np. trzymac krolika. A do tych dzisiejszych, wejdzie tylko android. Mowie Ci, wywal to. Zobaczysz, co za ulga. Niebedziesz musial ogladac tylu durniow na raz i to w dodatku jeszcze po godzinach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Taaaak, wywal telewizor. IP: *.internetia.net.pl 19.03.12, 12:53 A nie wystarczy to, co już jest naziemnie w DVB-T, albo dojdzie 31 maja ? Zwłaszcza, że za darmo ? Odpowiedz Link Zgłoś
mattikkk Re: Taaaak, wywal telewizor. 19.03.12, 13:01 A ile kanałów ma być dostępnych za darmo normalnie? W tym pudełeczku z Androidem (Andrino) fajne jest to, że dodatkowo mam gry i filmy za darmo. Więc jakiś plus jest :-) Zwłaszcza te dodatkowe aplikacje wydają się mega zajawkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Taaaak, wywal telewizor. IP: *.internetia.net.pl 19.03.12, 19:47 Obecnie już jest 13, w tym jeden (TVP Info w dwu wersjach regionalnych). Dodatkowe 4 od końca maja. Po lipcu 2013- wyłączeniu analogu- kolejne zdaje się 4, ale to sytuacja dynamiczna- tj. koncepcje się modyfikują. Co dalej- zobaczymy. Wszystkie info na stronie i forum Emitela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKE Re: Taaaak, wywal telewizor. IP: 193.227.131.* 20.03.12, 10:11 W ramach trzech pierwszych multipleksów będzie około 20 bezpłatnych kanałów cyfrowych. Nie są jeszcze znany ostateczny zestaw kanałów bo np. TVP do czasu pełnego włączenia DVB-T nadaje równolegle na dwóch multipleksach. Warto wspomnieć, że przez Euro 2012 TVP planuje uruchomienie kanału TVP 1 HD w MUX 1 - będzie można oglądać mecze w HD za darmo. Szczegółowe informacje w telewizji cyfrowej znajdziesz na stronach: www.emitel.pl/telewizja/naziemna-telewizja-cyfrowa-dvb-t www.polskacyfrowa.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
mattikkk Re: Taaaak, wywal telewizor. 20.03.12, 14:24 Dzięki za info. Co do tego urządzenia Andrino to pewnie w weekend przetestuję to sobie w Realu. Słyszałem, że mają mieć prezentację. Zobaczymy, z czym to się je :-) A Euro za darmo w HD - kuszące :) Odpowiedz Link Zgłoś
garym pudełko z Androidem. 20.03.12, 15:12 Wygląda mi to trochę na reklamę tego pudełka z Androidem. Więc taka uwaga. To pudełko to pewnie tuner DVB-t (sam tuner często jest podłączony na usb) Każdy nowy telewizor ma wbudowany tuner DVB-T - ważne by był to MPEG4 Odpowiedz Link Zgłoś
mattikkk Re: pudełko z Androidem. 20.03.12, 15:32 garym, dzięki za info :) Nie mam żadnych koneksji z producentem tego urządzenia ;) Telewizor już mam, szukam teraz tylko jakiejś fajnej opcji z telewizją i ewentualnie innymi gadżetami. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlaczka14 Re: Cyfrowe telewizje 20.03.12, 19:06 Dla mnie CYFRA+ TO SZAJS juz nie moge sie doczekac kiedy skonczy mi sie umowa. Mialam tez N i uwazam ze jest lepsza. Ale tym razem chyba uderze w Polsat Odpowiedz Link Zgłoś
uniwersalny_login Re: Cyfrowe telewizje 20.03.12, 19:48 u mnie naziemna działa bez zarzutu :D. Odpowiedz Link Zgłoś