Gość: katrina IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.08.02, 11:55 Dlaczego nie chce mi się otworzyć ich strona? Czy to tylko ja tam mam? :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: A dokladny adres? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.08.02, 12:07 no jasne że dokładny, mam go na ulotce a poza tym próbowałam tez przez link z wizaz.pl w zeszłym tygodniu wchodziłam normalnie, nie wiem co się dzieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: A dokladny adres? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 13:28 Ale jak "brzmi" ten dokładny aders? Podaj go, to sprawdzimy, czy u nas też nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: A dokladny adres? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 14:13 www.bourjois.com mogłyście się domyślić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: A dokladny adres? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 16:26 Owszem, domyśliłam się :) Mi też ten adres nie działa (tzn. strona ściąga się godzinami i nic z tego nie wychodzi). Najwidoczniej coś im szwankuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
trafkaa Re: A dokladny adres? 04.08.02, 22:33 A mi wchodzi.Długo bo długo ale wszystko działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: A dokladny adres? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.08.02, 23:42 No to sie czuję pokrzywdzona, snif :( Odpowiedz Link Zgłoś