czechofil 26.03.12, 09:15 Trzeba być idiotą, żeby w taką pogodę wsiadać do auta i tracić bez sensu czas oraz pieniądze na paliwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzio-badyzio Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą 26.03.12, 09:35 Wożę trójkę dzieci do szkoły... samochodem. Do najbliższego przystanku ok. 1 km. Rowerem nie pojadę, bo Pan Prezydent nie chce nam wyremontować przedwojennej nawierzchni ulicy. Trzeba być idiotą, żeby mi proponować rezygnację z samochodu ... Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą 26.03.12, 10:19 > Wożę trójkę dzieci do szkoły... samochodem. Zapomniałeś jeszcze napisać, że każde z twoich dzieci chodzi do innej szkoły i znajdują się one na przeciwległych krańcach miasta... >Do najbliższego przystanku ok. 1 km Ja też mam tyle do przystanku i dosyć często (zwłaszcza w zimie) korzystam z kz... > . Rowerem nie pojadę, bo Pan Prezydent nie chce nam wyremontować przedwojennej > nawierzchni ulicy. To jedź po chodniku... > Trzeba być idiotą, żeby mi proponować rezygnację z samochodu ... To stój w korkach, skoro lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
bellassij Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 10:23 Taki czechofil potrafi na raz zabrać całą rodzinę, dwójkę dzieci sąsiadów, a i jak ktoś zamacha po drodze "na stopa" nie zawiedzie się, więc Wasze kiepskie argumenty to zwykłe wymówki, dla chcącego nic trudnego :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 10:31 bellassij napisał: > Taki czechofil potrafi na raz zabrać całą rodzinę, dwójkę dzieci sąsiadów, a i > jak ktoś zamacha po drodze "na stopa" nie zawiedzie się, więc Wasze kiepskie ar > gumenty to zwykłe wymówki, dla chcącego nic trudnego :) :) :) Rower to nie samochód jełopie i każdy członek rodziny, nawet dziecko, może jechać na swoim. Tak trudno jest to sobie wyobrazić...? Odpowiedz Link Zgłoś
bellassij Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 10:34 No przecież napisałem jełopie, że u Ciebie nawet niemowlęta pedałują :) Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 10:44 bellassij napisał: > No przecież napisałem jełopie, że u Ciebie nawet niemowlęta pedałują :) Widzę, że o foteliku rowerowym dla dziecka też nie słyszałeś? Wyjątkowy z ciebie palant... Odpowiedz Link Zgłoś
bellassij Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 11:01 A teraz jełop czechofil powie nam, gdzie to produkują foteliki dla niemowląt, a jak będzie miał dobry humor to doda, ile takich fotelików wejdzie na jeden rower, bo jeden z forumowiczów wspominał o trójce pociech zdaje się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAko Re: Wszystko zależy od ramy roweru IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 11:17 Nie karm trolla, szkoda zdrowia na świra. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 18:25 bellassij napisał: > A teraz jełop czechofil powie nam, gdzie to produkują foteliki dla niemowląt, a > jak będzie miał dobry humor to doda, ile takich fotelików wejdzie na jeden row > er, bo jeden z forumowiczów wspominał o trójce pociech zdaje się... Czyli według ciebie wszyscy kierowcy we Wrocławiu mają dzieci w wieku niemowlęcym i to od razu po trzy? Ty nie jesteś jełopem, ty jesteś autentycznym kretynem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle w temacie Re: Wszystko zależy od ramy roweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 19:34 On nie może być autentycznym kretynem bo takie na tym forum jest jeden i jesteś nim ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bellassij Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 20:58 Ano tak, jak ktoś zabiera głos i opisuje konkretny przypadek, to jełop czechofil sypnie złotymi myślami z rękawa, ot tak, nie bacząc na wypowiedzi. Co tam, że mowa o trójce pociech, co tam że niektóre są zbyt małe do fotelika, wg niego każdy w każdym wieku i o każdej porze ma mieć własny rower i z jego pomocą się poruszać. A że owe komunały, a właściwie duby smalone nie przystają do sytuacji, co tam, to drobny szczególik. PS. Autentycznym powiadasz? To pochlebiające, do niedawna była multiplikującym się trollem, prawie botem :) Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 21:32 > Co tam, że > mowa o trójce pociech, co tam że niektóre są zbyt małe do fotelika, wg niego k > ażdy w każdym wieku i o każdej porze ma mieć własny rower i z jego pomocą się p > oruszać. A że owe komunały, a właściwie duby smalone nie przystają do sytuacji, > co tam, to drobny szczególik. Odpowiedz mi na jedno, proste pytanie. Ilu kierowców we Wrocławiu ma trójkę małych dzieci? 2-3%? A co z resztą, czyli np. tymi, którzy dzieci nie mają albo mają już samodzielne? Czy oni nie mogliby czasami oderwać dupy od fotela samochodowego i korzystając z pięknej pogody wsiąść na rower? Czy to naprawdę jest takie podniecające stać w korku i tracić czas oraz pieniądze...? Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 22:05 czechofil napisał: > Odpowiedz mi na jedno, proste pytanie. Ilu kierowców we Wrocławiu ma trójkę mał > ych dzieci? 2-3%? A co z resztą, czyli np. tymi, którzy dzieci nie mają albo ma > ją już samodzielne? Czy oni nie mogliby czasami oderwać dupy od fotela samochod > owego i korzystając z pięknej pogody wsiąść na rower? Czy to naprawdę jest taki > e podniecające stać w korku i tracić czas oraz pieniądze...? No, samochód bez wątpienia może być podniecający. Stojąc w korku niejedno można zrobić - nawet bez partnera (partnerki). A na rowerze? Nic się nie da ;-) A ładna pogoda sprzyja podnieceniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bellassij Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 22:07 Nie, to Ty mi odpowiedz. Dlaczego rodzice takiej konfiguracji właśnie mają się przejmować czy myśleć o innych rodzicach, którzy mają mniej dzieci lub są one w starszym wieku? No i pytanie kierujesz do niewłaściwej osoby. Ja mam dwójkę dzieci, starsze odwożę nie samochodem, młodsze samochodem i wyobraź sobie, że korki są mi prawie nieznane, bo nie zapuszczam się do centrum. Mała rada na przyszłość: nie myśl za innych, nie sugeruj innym lepszych (w Twoim mniemaniu) rozwiązań, bo zachowujesz się jak rząd, który z niewyjaśnionych powodów, uważa że wie, co jest lepsze dla innych, najczęściej utrudniajac im życie. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Wszystko zależy od ramy roweru 27.03.12, 08:01 bellassij napisał: > Nie, to Ty mi odpowiedz. Dlaczego rodzice takiej konfiguracji właśnie mają się > przejmować czy myśleć o innych rodzicach, którzy mają mniej dzieci lub są one w > starszym wieku? No i pytanie kierujesz do niewłaściwej osoby. Ja mam dwójkę dz > ieci, starsze odwożę nie samochodem, młodsze samochodem i wyobraź sobie, że kor > ki są mi prawie nieznane, bo nie zapuszczam się do centrum. Mała rada na przysz > łość: nie myśl za innych, nie sugeruj innym lepszych (w Twoim mniemaniu) rozwią > zań, bo zachowujesz się jak rząd, który z niewyjaśnionych powodów, uważa że wie > , co jest lepsze dla innych, najczęściej utrudniajac im życie. Mój przekaz był prosty. Kto woli w taką pogodę stać w korku, kiedy wybierając rower nie musiałby w nic stać, nie jest dla mnie człowiekiem normalnym. Wiadomo, że kogoś, kto porusza się autem poza korkami to nie dotyczy. Po co więc zabierasz głos i mędzisz jak stara baba? Czyżbyś się tak przejmował losem idiotów, którzy nie potrafią zrezygnować z jazdy autem nawet wtedy, gdy nie mają trójki dzieci, nie muszą zawieźć babci do lekarza, przewieźć pół tony koksu albo czterech komputerów, worka cementu oraz drabiny...? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Wszystko zależy od ramy roweru 27.03.12, 09:06 czechofil napisał: > Mój przekaz był prosty. Kto woli w taką pogodę stać w korku, kiedy wybierając r > ower nie musiałby w nic stać, nie jest dla mnie człowiekiem normalnym. Wiadomo, > że kogoś, kto porusza się autem poza korkami to nie dotyczy. Twój przekaz był nie prosty lecz prostacki ponieważ wybór sprowadzasz to opcji nie zawsze i nie dla każdego dostępnych. Poza tym wygoda kosztuje i nie jest synonimem idiotyzmu. To, że ktoś na krótkim odcinku powiedzmy 500m postoi 5 min w korku nie znaczy, że cała jego posróż d2d jest dłuższa. Ja do pracy rowerem jadę 3x dłużej niż autem, mogę też piechotą wtedy ok 7x dłużej niż autem i to wszystko d2d. Jak jest ładna pogoda i nie mam nic do załatwienia ani przed ani po pracy to bardzo często wybieram "piechotką", jak zależy mi na szybszych czasach przemieszczania się to zdecydowanie auto. Rower "po środku". Być może przyczyną Twojego oderwania od rzeczywistości "komunikacyjnej" jest właśnie to, że siedzisz w domu przed komputerem, uprawiasz jak to zasugerowałeś "wolny zawód" tym samym nie musisz, lub w znacznie mniejszym stopniu, niż inni, być od konkretnych godzinach w konkretnych miejscach i to codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 23:30 > Odpowiedz mi na jedno, proste pytanie. Ilu kierowców we Wrocławiu ma trójkę mał > ych dzieci? 2-3%? A co z resztą, czyli np. tymi, którzy dzieci nie mają albo ma > ją już samodzielne? A może mają 30 km do pracy? Albo mają coś ciężkiego do zawiezienia do pracy? Wożą ze sobą narzędzia? Jeżdżą jako kierowcy zawodowi, i ciężko żeby wykonywali swe obowiązki rowerem? Z racji wieku/choroby (pomijam tych, którzy jedynie z braku treningu, bo to już indywidualny wybór) mają zbyt słabą kondycję? Muszą od razu po przyjechaniu do pracy pokazać się w stroju reprezentacyjnym, a w pracy nie mają prysznica (małe sklepy, przedstawicielstwa banków, itp.)? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Wszystko zależy od ramy roweru 27.03.12, 08:03 > A może mają 30 km do pracy? Albo mają coś ciężkiego do zawiezienia do pracy? Wo > żą ze sobą narzędzia? Jeżdżą jako kierowcy zawodowi, i ciężko żeby wykonywali s > we obowiązki rowerem? Z racji wieku/choroby (pomijam tych, którzy jedynie z bra > ku treningu, bo to już indywidualny wybór) mają zbyt słabą kondycję? Muszą od r > azu po przyjechaniu do pracy pokazać się w stroju reprezentacyjnym, a w pracy n > ie mają prysznica (małe sklepy, przedstawicielstwa banków, itp.)? Poza tą grupą jest jeszcze spore grono kierowców, którzy mają do pracy 5 km, nie muszą nic przewieźć poza własną, leniwą dupą i nie muszą być w pracy w garniturze... Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Re: Wszystko zależy od ramy roweru 27.03.12, 08:10 czechofil napisał: > Poza tą grupą jest jeszcze spore grono kierowców, którzy mają do pracy 5 km, ni > e muszą nic przewieźć poza własną, leniwą dupą i nie muszą być w pracy w garnit > urze... I to już jest wystarczający powód, by nazywać ich idiotami? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Wszystko zależy od ramy roweru 27.03.12, 08:14 > I to już jest wystarczający powód, by nazywać ich idiotami? A czy nie jest idiotą ktoś, kto kompletnie bez sensu traci cenny czas oraz pieniądze żeby postać sobie w cuchnącym spalinami korku? Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Re: Wszystko zależy od ramy roweru 27.03.12, 09:11 > A czy nie jest idiotą ktoś, kto kompletnie bez sensu traci cenny czas oraz pien > iądze żeby postać sobie w cuchnącym spalinami korku? Po pierwsze - korków we Wrocławiu już nie ma takich jak kiedyś, więc jest się szybciej, niż rowerem. Po drugie - z klimatyzacją w samochodzie wcale nie śmierdzi, tylko ładnie pachnie, a chłodne powietrze przyjemnie owiewa twarz. Po trzecie - ty akurat podobno świetnie zarabiasz, więc może i innych stać na to, żeby postać w korku? Odpowiedz Link Zgłoś
bellassij Re: Wszystko zależy od ramy roweru 27.03.12, 08:18 I ci, którzy wożą własną dupę choćby i 500 m też uważają Cię za niezbyt normalnego i ich świetym prawem jest jeżdżenie gdzie chcą i czym chcą. Ja wiem, że Twoim głównym zajęciem jest odmawianie im prawa nie tylko do tego, ale zaraz padnie nieśmiertelne "To po co narzekają na korki?!", ale wyobraź sobie, że mogą również narzekać. Takie są prawa demokracji. A jeśli żądasz mimo to zaprzestania utyskiwania, sam pierwszy uderz się w pierś i przestań jęczeć i mędzić na biadolących (rzekomo) kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Wszystko zależy od ramy roweru IP: *.tktelekom.pl 28.03.12, 14:57 > Poza tą grupą jest jeszcze spore grono kierowców, którzy mają do pracy 5 km, ni > e muszą nic przewieźć poza własną, leniwą dupą i nie muszą być w pracy w garnit > urze... Dokładnie. Ja tak mam i robię. I możesz mi naskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co nie Re: Wszystko zależy od ramy roweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 19:33 Wyjątkowe palanty to twoi obaj ojcowie pedałosmrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Wszystko zależy od ramy roweru 26.03.12, 23:27 > Widzę, że o foteliku rowerowym dla dziecka też nie słyszałeś? Wyjątkowy z ciebi > e palant... A przecież dopiero co pisałeś, że KAŻDY członek rodziny, nawet dziecko, może pedałować na swoim - i co, sam przyznasz, że palnąłeś głupotę? Żebyś nie miał problemów z odnalezieniem, to ci zacytuję: "Rower to nie samochód jełopie i każdy członek rodziny, nawet dziecko, może jechać na swoim. Tak trudno jest to sobie wyobrazić...?" I co, nagle ci zabrakło wyobraźni, żeby sobie wyobrazić niemowlę pedałujące? A może nagle (za czyjąś pomocą) ktoś podsunął twojej wyobraźni obraz, do którego zabrakło ci fantazji żeby go sobie zwizualizować? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Wszystko zależy od ramy roweru 27.03.12, 09:11 zetkaf napisał: > > Widzę, że o foteliku rowerowym dla dziecka też nie słyszałeś? Wyjątkowy z > > ciebie palant... > A przecież dopiero co pisałeś, że KAŻDY członek rodziny, nawet dziecko, może pe > dałować na swoim - i co, sam przyznasz, że palnąłeś głupotę? czechofil mimo podania dowodów na tacy nigdy nie przyznaje racji. > I co, nagle ci zabrakło wyobraźni, Słowo "nagle" w jego przypadku nie jest właściwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wszystko zależy od ramy roweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 19:33 To że ty i twoja rodzina to jełopy nie znaczy że inni też tacy są. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą 26.03.12, 11:20 czechofil napisał: KKLEMENT DO JASNEJ ANIELKI, WZIĄŁBYŚ SIĘ W KOŃCU DO ROBOTY! Stan pacjenta pogarsza się. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą 26.03.12, 10:12 czechofil napisał: > Trzeba być idiotą, żeby w taką pogodę wsiadać do auta i tracić bez sensu czas o > raz pieniądze na paliwo... Popatrz sobie na zdjęcie do artykułu. Przecież widać, że nocą sporo śniegu spadło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As SpIerdalaj czechoświr IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 11:16 Jakim trzeba być tęgim debilem,żeby w taką pogodę siedzieć cały dzień na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: SpIerdalaj czechoświr 26.03.12, 18:27 Gość portalu: As napisał(a): > Jakim trzeba być tęgim debilem,żeby w taką pogodę siedzieć cały dzień na forum. Mówisz o sobie? Bo ja właśnie wróciłem z wycieczki rowerowej po południowych okolicach dawnego województwa wrocławskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: SpIerdalaj czechoświr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 19:31 No i widzisz. Bezrobotni tacy jak ty mogą jeździć w takie dni jak dzisiaj na rowerze, a normalni ludzie muszą iść do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: SpIerdalaj czechoświr 26.03.12, 21:28 Gość portalu: taka prawda napisał(a): > No i widzisz. Bezrobotni tacy jak ty mogą jeździć w takie dni jak dzisiaj na ro > werze, a normalni ludzie muszą iść do pracy. Nie każdy jest robolem tak jak ty i nie musi codziennie na 6.00 zapieprzać do fabryki. Niektórzy ludzie, z reguły ci mądrzejsi i zaradniejsi, mają swoje firmy albo uprawiają wolne zawody... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: SpIerdalaj czechoświr 26.03.12, 23:33 > albo uprawiają wolne zawody... Wolny zawód... hmmm, ciekawa nazwa alternatywa dla słowa "bezrobotny" ;) Ciekawe, jakie słowo znajdziesz na wytłumaczenie świąt spędzonych na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: SpIerdalaj czechoświr 27.03.12, 08:07 > Wolny zawód... hmmm, ciekawa nazwa alternatywa dla słowa "bezrobotny" ;) Widzę, że "świetnie" orientujesz się w moim życiu zawodowym. Oj, synuś, chciałbyś tyle zarabiać co ja, tak mało robiąc... > Ciekawe, jakie słowo znajdziesz na wytłumaczenie świąt spędzonych na forum? A może ja jestem niewierzący i święta mam w dupie. Nie przyszło ci to do twojej moherowej głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: SpIerdalaj czechoświr 27.03.12, 09:21 czechofil napisał: > Gość portalu: taka prawda napisał(a): > > > [...] tacy jak ty mogą jeździć w takie dni jak dzisiaj na rowerze, > > a normalni ludzie muszą iść do pracy. > > Nie każdy jest robolem tak jak ty i nie musi codziennie na 6.00 zapieprzać do f > abryki. Niektórzy ludzie, z reguły ci mądrzejsi i zaradniejsi, mają swoje firmy > albo uprawiają wolne zawody... Nie muszą byc robolami, wielu jest pracuje "głową". Nie muszą na 6ą, wielu pracuje na 7ą, jeszcze więcej na 8ą, często na 9ą czy 10ą. Nie muszą to być fabryki, są to często urzędy, banki, szpitale, większe czy mniejsze firmy handlowo usługowe i wiele innych. Ale jedyne co tu istotne to to, że ci wszyscy ludzie muszą byc o stałych porach w okreslonych miejscach i najlepiej wiedzą co w ich przypadku spełnia ich wymagania, do których zalicza się najczęściej wypadkową: szybkości, wygody, kosztu przejazdu. Ci wszyscy wiedzą to znacznie lepiej niz ktoś kto wykonuje wolny zawód i może sobie w środku dnia pojechać na rowerze za miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: SpIerdalaj czechoświr IP: 91.90.161.* 27.03.12, 10:10 Pracowity jestes czechofil, skoro pracujesz nawet w swięta. I jeszcze masz czas, zamiast wrocic do rodziny, podczas tych samych swiąt produkować tutaj paszkwile na kierowcow. Nie czechofil. Ty jestes samotnym, przegranym frustratem, i ta frustracja rodzi twoją agresje. Stąd ataki na forum, mnożenie wątków, jątrzenie. Biednym człowiekiem jestes czechofil. Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Re: SpIerdalaj czechoświr 26.03.12, 22:06 czechofil napisał: > Mówisz o sobie? Bo ja właśnie wróciłem z wycieczki rowerowej po południowych ok > olicach dawnego województwa wrocławskiego... Właśnie? o 9.15 właśnie wróciłeś z wycieczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: SpIerdalaj czechoświr 27.03.12, 08:09 > Właśnie? o 9.15 właśnie wróciłeś z wycieczki??? Na zegarku też się jełopie nie znasz? Spytaj mamusi, żeby ci odczytała, o której godzinie zamieściłem post o wycieczce... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_green_light Śnieg? 26.03.12, 11:26 Czy ja dobrze widzę? Na zdjęciu jest śnieg? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą 26.03.12, 23:13 > Trzeba być idiotą, żeby w taką pogodę wsiadać do auta i tracić bez sensu czas o > raz pieniądze na paliwo... Trzeba być idiotą, żeby 30km do pracy jechać rowerem (1,5 godziny w każdą stronę) albo w ogóle iść na piechotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ridge Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą IP: *.182.73.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.12, 00:31 Czechofil, masz dzieci i rodzine??? To czemu w swięta siedzisz na forum i mnożysz wątki o kierowcach??? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą 27.03.12, 08:12 Gość portalu: Ridge napisał(a): > Czechofil, masz dzieci i rodzine??? To czemu w swięta siedzisz na forum i mnoży > sz wątki o kierowcach??? Żeby takich użytecznych idiotów jak ty prowokować i się z nich nabijać. Pracuję przed komputerem, trochę się momentami nudzę i wymyślam sobie wątki, które takie jełopki jak ty natychmiast z wściekłą pianą na ustach komentują. Nawet nie wiesz, jak mnie to bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą 27.03.12, 08:38 czechofil napisał: > [...] się momentami nudzę i wymyślam sobie wątki, [...]które z wściekłą pianą > na ustach komentują. [...] mnie to bawi... Co prawda celu nie osiągasz ale poza tym wyczerpujesz definicję: "Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Te miejsca lepiej omijać. Zobacz, gdzie będą IP: *.tktelekom.pl 28.03.12, 14:47 Inna strona medalu to taka że trzeba być biedakiem żeby jeździć rowerem po mieście. Ja kocham swoje auto, będę jeździł nim nawet jak będzie 40 stopni, bo po to właśnie są typy karoserii cabrio! Każdy jeździ tym co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś