Dodaj do ulubionych

Ja już nie mam sił do Świdniczan

28.03.12, 15:54
Czy za każdym razem z ludźmi ze Świdnicy muszą być jakieś problemy ?

Czy świdniczanie zawsze muszą dokuczać i awanturować się w wynajętym lokalu ?

Wynajmuje mieszkanie różnym ludziom, nie ma nigdy problemu , ale kiedy wynajmę świdniczanom zawsze coś nabroją , jak nie zaleją to ukradną coś , to sąsiadowi z pod drzwi wiadro ukradną to innym razem rower, jak nie śmiecą na korytarzu to demolują w mieszkaniu, za każdym razem kiedy pojawia się Świdnica są problemy, najwięcej jest kradzieży , pobicia sąsiadów też się zdarzały w wykonaniu świdniczan, co za jakiś potrzaskany świdnicki naród, pozbawiony jakichkolwiek norm społecznych, jakiś margines społeczeństwa .
Obserwuj wątek
    • Gość: proste nie Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 16:04
      Wystarczy popatrzeć jak się zachowują kierowcy z rejestracją DSW na drodze.
      • fotoinformator No to im nie wynajmuj 28.03.12, 16:57
        proste nie?
        • Gość: szperacz A tu z TVN24 super opis IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 17:17
          Jednak ta Świdnica to totalna patologia.

kontakt24.tvn.pl/artykul,miasto-ma-problem-z-policja-miasto-przestepczosci,30712.html
      • Gość: Martucha Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 17:06
        Ja też miałam problemy z tą hołotą, moimi współlokatorami byli świdniczanie, wynajmowaliśmy mieszkanie w 4, kiedy się wprowadzili świdniczanie zaczęły ginąć różne rzeczy a nawet pieniądze z portfela, nie wielkie sumy ale jednak ginęły, co do zachowań świdnickich ludzi to przechodzą samych siebie, poznałam wielu ludzi, z różnych miast ale świdniczanie są nie do przebicia. Oni uważają się za bogów i że im wszystko wolno, po prostu chroń mnie panie boże abym nie spotkała już takich ludzi. Świdnica powinna mieć zakaz wjazdu na Wrocław i to ustawowo.
      • Gość: ... Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 21:53
        Bzdura !!!
    • edekzzedek Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan 28.03.12, 21:26
      Trzeba by było tych ludzi nauczyć życia miejskiego, bo oni są nauczeni tylko życia wiejskiego, dziwi mnie że nikt w pracy ani na uczelni ich tego nie uczy, chyba że się nie da wieśniaków nauczyć życia miejskiego.
    • Gość: Wrocławianka Świdniczanie to sami złodzieje to patologia IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 13:14
      Świdnica to patologia na wysoką skale, tam złodziej na złodzieju , żul na żulu, te bydło Świdnickie powinni wytępić, a nie że przyjeżdżają nam do miasta i robią borutę i syfią nam w mieście.
      • Gość: Ot tak Re: Świdniczanie to sami złodzieje to patologia IP: *.30.19.156.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.04.12, 22:43
        Jak byście mieszkali we wsi co miastem zwią, jak byście mieli pasaż co galerią zwią, jak byście mieli tępe dyski co kultura zwią, jak byście mieli aquapark na papierze, jak byście mieli gminę wiejską Świdnicę, jak byście mieli afery za to, że sex shop w wiosce otworzyli etc. to jak byście się zachowywali? ;)
        • Gość: Wrocławianka Re: Świdniczanie to sami złodzieje to patologia IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.12, 16:53
          Świdniczanie każdemu dają się we znaki, ja przyjechałam do Wrocławia 4,5 lata temu. Mieszkałam w akademiku we Wrocławiu razem z ludźmi ze Świdnicy, to co oni wyprawiali to się w głowie nie mieściło, przywiozłam jedzenie od rodziców, ledwo weszłam do akademika z torbami, a już świdniczanie mi zaglądali po torbach co ja tam przywiozłam, szłam z torbami a jakiś idiota ze Świdnicy wyciągnął mi ciastka z torby, zamiast mi pomóc nieś te torby, to sobie jadł moje ciastka.

Z imprezami też było nieciekawie zawsze potrafili zepsuć imprezę i wywołać jakąś aferę.

Teraz pracuję w jednej z firm we Wrocławiu i pracują zemną dwie osoby ze Świdnicy, wiem że niewolno donosić, ale kiedyś doniosę. Bo oni w bezczelny sposób kradną materiały, w dodatku nic nie robią, tylko siedzą na służbowym telefonie i internecie, a są tak świniowaci że potrafią podejść i kawę człowiekowi zwędzić. Albo stale czegoś nie mają i od każdego żebrzą.
          • Gość: z wrockaa Re: Świdniczanie to sami złodzieje to patologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 14:01
            Ja zatrudniałem osobę ze Świdnicy i również kradła mi towar ze sklepu, a w dodatku nie przestrzegała higieny, była to osoba pyskata, klientów wyzywała, z opisów widać że świdniczanie to patologiczni, toksyczni ludzie. Powinniśmy pogonić wieśniaków z miasta. Jeździć też nie potrafią chamy jedne, złodzieje.
            • anyx27 Re: Świdniczanie to sami złodzieje to patologia 22.04.12, 20:52
              Kilka dni temu przez kierowcę DSW miałabym poważny wypadek. Gdyby nie moja szybka reakcja i dużo rozsądku, mogłoby nie być mnie na tym świecie. Tak więc dopisuję się do wątku ;)
              • Gość: DLŚ bez Świdnicy wypadek prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.12, 22:15
                W Wałbrzychu też był wypadek prezydenta zgadnijcie kto wjechał w prezydenta Wałbrzycha ? a no w wjechało auto na blachach DSW i kierował autem wieśniak świdnicki bez uprawnień, ja myślę że dla świdniczan trzeba wprowadzić specjalne ograniczenia a najlepiej zażądać od władz Polskich aby odgrodzili Świdnicę wielkim murem od reszty naszego województwa, wtedy zakończą się problemy na Dolnym Śląsku spadnie liczba przestępstw i wykroczeń. Świdnica i jej mieszkańcy nie będą kradli , oszukiwali, włamywali się , napadali oraz nie będą jeździć po naszych ulicach.
    • Gość: Hubertos Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 18:14
      Weźcie tą patologie wywalcie z Polski. Świdnica to zalążek Polskiej patologii. Oni tylko potrafią kraść, złodziej, auta kradną wszystko , po sklepach też kradną, w autobusach też kieszonkowcy ze Świdnicy grasują, odgrodzić tych przypałów wielkim murem od reszty Polski w ogóle odizolować od społeczeństwa. Świdniczanie to istoty antyludzkie antyspołeczne.
    • Gość: beee Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.12, 20:02
      zamurowacc bydlo
    • Gość: MICH Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 04:09
      PATOLOGIA JEST OKROPNA W SWIDNICY ZNISZCZYLI MI AUTO A CHODZAC ULICAMI MIASTECZKA ŚWIDNICA MOZNA DOSTAĆ ŁOMOT PEŁNO ŻULI. OSTATNIO W JEDNEJ Z GALERII ZŁAPALI ŚWIDNICZANINA JAK KRADŁ .
      • Gość: video Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.12, 08:46
        Serdecznie Was proszę odpie...ie się od ludzi ze Ś-cy. Są tacy jak i my. Ludzie nie dzielą się na świdniczan i innych, tylko na tych co robią dobrze i tych drugich, co w tej chwili robią inaczej.
        • Gość: do video Arczi Re: Ja już nie mam sił do Świdniczan IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.12, 21:03
          Skoro są same problemy ze świdniczanami to należy o tym mówić, pisać. Nie może być tak że Świdnica będzie kradła i robiła różne głupstwa, niech się uczą kultury, nie może być tak że dziadom się będzie pozwalać na takie rzeczy. Wjechali do dużego miasta i zwariowali poczuli miasto. Ja też od znajomych wiele słyszałem na temat świdniczan i to nie były fajne sprawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka