Gość: iw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:17 ..witam>...moze ktos wie,gdzie mozna kupic ładne,oryginalne zaproszenia na ślub...:)....zbliza sie ta moja ważna ,mam nadzieje miła uroczystość...stąd moje zapytanie :)..pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emeryt Re: slub..:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.04, 19:41 Na ul. Swobodnej w budynku chyba Energomontażu /naprzeciw EPI/ możesz zamówić oryginalne i niedrogo. Przy okazji gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: slub..:) IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 19.06.04, 19:55 A ja 2 lata temu kupowałam w budynku CENTROWETu (chyba tak to się nazywa?) na ul. Nabycińskiej - za Dworcem Świebodzkim. Pamiętam, że mieli b. duży wybór. Kupiliśmy "czyste" zaproszenia i odpowiednimi kopertami i sami drukowaliśmy. Jeżeli ma się dobrą drukarkę - to duża oszczędność. Pozdrawiam Powodzenia! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Kęmpka Slub katolicki IP: *.play-internet.pl 28.04.14, 19:45 To wszystko przez Palikmiota. Naród polski zatracił wiarę w Boga Trójjedynego Najwspanialszego. Maryjia zawsze dziewica najczystszego serca bez grzechu poczęta poprowadzi naród polski do Boga. Odmawiaj różaniec, a wszystko będzie dobrze. Kieruj się w życiu naukami św. Kutifasa IV-tego. Kocham Boga, Maryjie i Jezusa i Jana Pawła II. Tylko katolicyzm wyzwoli Polskę z rąk szatana. Alleluja i do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lubczykwroc Ślub? 19.06.04, 23:02 Ty się lepiej zastanów, i aby nie za późno. ---------- Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: slub..:) IP: *.amuz.wroc.pl 24.06.04, 10:07 a propo's slubu .....gdzie sa wypozyczalnie sukni slubnych we wrocku?....moze ktos podpowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Re: slub..:) IP: 195.20.110.* 24.06.04, 10:26 ul.Sokolnicza - salon "Marzenie" - kurde , tylko nie wiem czy to nie jest reklama :( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: slub..:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 11:04 najładniejsz (ja tam kupiłam niedawno) są w hurtowni ślubnej koło pl. 1 maja , nie wiem jaka to ulica, na nej jest policja taka trochę slamsowa ulica zaraz za mostem od pl I maja, hurtownia w podwórzu jest tam wszystko baloniki, zaproszenia, tacki, ozdoby na samochód i tort - zaproszeń chyba ze 100 wzorów, przy tym najtaniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: slub..:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 11:07 Nie kupuj w żadnych salonach marzenie ani innych :-) chyba że chcesz zapłącić 5 razy więcej - kup w tej hurtowni - może jeszcze coś tam zanjdziesz co Ci potrzebne - jest tam tyle wzrów że trudno się zdcydować (ta ulica jest idąc z innej strony za mostempomorskim pierwsza w lewo zaraz za mostem (tam chyba nawet nie ma domów tylko jakieś magazyny ale bliżej jest od pl 1 maja polecam. szczęśliwa żonka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Re: slub..:) IP: 195.20.110.* 24.06.04, 16:34 Buahahahha m no nie mówi ,ze w tej hurtowni jest najtaniej ( mowa o hurtowni "Co..a" . Wszystko tam jest o około 50 % droższe niz w innych hurtowniach tego typu. Wiec ja nie polecam . Ale rób jak chcesz , Twoje pieniądze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: slub..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 11:01 ta ulica to Sokolnicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: slub..:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 11:11 merrieday.printia.pl/pl/main/ Odpowiedz Link Zgłoś
marta7214 Re: slub..:) 22.04.14, 21:54 jak zaproszenia to tylko tu projekt-druk.pl piękne zaproszenia ślubne (własnoręczne ) Odpowiedz Link Zgłoś