Dodaj do ulubionych

Media Moda Wizerunek: Same plusy, pokaz mody do...

11.05.12, 22:57
Ale ten pokaz był piękny, świetne makijaże, stylizacje, piekne modelki, no i ta bohema. Ja też tam się dostałam i świetnie sie bawiłam, najpiekniejsze były ciuchy Ne Comme Ca, chyba tak to się pisze.

Obserwuj wątek
    • cecylla999 Re: Media Moda Wizerunek: Same plusy, pokaz mody 11.05.12, 23:52
      Wtrącę komentarz o pokazie - bo niby do poprawki!?? Co znaczy "zwyczajna prezentacja dość zwyczajnych ubrań" ?? Przecież znane są marki Orsay, Pennyblack, Miss Sixty jak również Ne comme ca, nie mają sukienek z plastikowych butelek.
      Mi się pokaz bardzo podobał. Brawo dla organizatorów. Jedzonko super. W końcu coś się zaczęło dziać we Wro. PROSZĘ WIĘCEJ! Ne comme ca super! Neonowy sweter na mulatce Miss Sixty doskonały! A całą kolekcję Pennyblack chciałabym mieć w szafie!
      Dużo ludzi, ale właśnie to było najlepsze! W końcu w jednym miejscu spotkali się wszyscy zainterowani modą!
      Dokładnie tak wyglądają pokazy mody, super ! Nie jesteśmy w końcu Mediolanem! Ale tą konferencją organizatorzy udowodnili, że Wro to miasto spotkań, może być i modowe:)
      GRATULACJE dla marek i organizatorów!
      A
      • ta_gabryska Re: Media Moda Wizerunek: Same plusy, pokaz mody 12.05.12, 00:04
        PROSZĘ WIĘCEJ! Ne comme ca super! Neonowy sweter n
        > a mulatce Miss Sixty doskonały! A całą kolekcję Pennyblack chciałabym mieć w sz
        > afie!

POPIERAM!!! Świetne pokazy. Super atmosfera. Pyszne drinki.
        Ogrom pracy było widać. Ala Janosz ślicznie.
        Kiedy kolejne pokazy? Na wieszakach w sklepie tych ciuchów tak nie widać. Ja już sobie upatrzyłam parę.
        • ta_gabryska Re: Media Moda Wizerunek: Same plusy, pokaz mody 12.05.12, 00:14
          Szczerze, to ten komentarz o pokazie można usunąć.
          Pani chyba niezbyt się zna. Brak merytorycznej oceny pokazu świadczy o braku wiedzy dziennikarza na temat pokazów.
          Ale skąd ma ją mieć! W końcu we Wro mało takich akcji.
          A show - no może modelki miały zatańczy :))))
          GRATULACJE dla pomsyłodawców Media, Moda, Wizerunek!
    • Gość: Raff Re: Media Moda Wizerunek: Same plusy, pokaz mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 09:07
      Konferencja super! Same plusy. REWELACJA!
      Nie rozumiem po co narzekać na bankiet z pokazem, jeśli nie ma za bardzo do czego tego porównywać we Wrocławiu. 4 różne marki i zwieńczenie konferencji.
      Z tego co mi "bywalcy tego typu imprez" mówili to bardzo im się podobało
      Nie wiedziałem, że we Wroclawiu są juz "bywalcy tego typu imprez"
      I dziennikarka pisze "bardziej ekskluzywne" o Penny black - to półka premium z tego co się nie myle - z domu mody Max Mara.
      Show to mamy w "Tańcu z gwiazdami" na tvn
    • marta_anna84 Media Moda Wizerunek: Same plusy, pokaz mody do... 12.05.12, 10:44
      Pani Ewo, wydaje mi się, że Pani ocena w artykule wynika z głębokiej nieznajomości tematu. Byłam gościem konferencji i słyszałam, jak oklaskiwano zarówno część dydaktyczną, jak i eventową. Poza tym uważam, że takiego wydarzenia, które już podczas pierwszej edycji reprezentuje tak wysoki poziom, nie powinno się kopać już w samym tytule. Od kilku lat pracuję w ogólnopolskich mediach i projektach związanych z branżą mody i doskonale rozumiem, że pokazy mody w ramach takich konferencji to ukłon w stronę sponsorów i proszę mi uwierzyć, że w Warszawie bardzo często nie dorównują temu, co zobaczyliśmy w Hotelu Śląsk. Pokaz dedykowany był luksusowym markom komercyjnym (grupa Max Mara), a jednocześnie znalazło się miejsce dla części bardziej awangardowej promującej projektanta, który ma odwagę rozwijać się lokalnie. I taka była idea - event spełnił rolę biznesową, ale w bardzo dobrym stylu. Bo nie odpuszczono oprawy - świetnych stylizacji, dopracowanego make-up'u, udziału agencyjnych modelek, na co ewidentnie w tym przypadku marki sponsorskie zasłużyły (szczególne brawa za stylizacje Penny Black i Miss Sixty). Proszę pamiętać, że z każdej medialnej opinii, kompetentnej czy nie, ich lokalne punkty muszą tłumaczyć się centrali i w przyszłości wobec, w tym przypadku bezpodstawnej, nieprzychylności mediów nie będą już skore angażować się ani finansowo, ani wizerunkowo w wydarzenia tego typu. A szkoda, bo to podziała na szkodę części dydaktycznej, którą Pani przecież słusznie doceniła. Nie będzie pieniędzy na organizację - nie będzie i jakości prelekcji. Porównując moje inne doświadczenia z różnych "pierwszych rzędów" gratuluję organizatorkom, bo już za pierwszym razem wykreowały wydarzenie z ogólnopolskim rozmachem, pamiętając o tym, że sztuka, edukacja i wszystko, co Pani tak zaimponowało, w nowoczesnym świecie nie istnieje bez biznesu, który finansuje jakość tych pierwszych. A tej jakości nie zabrakło w obu częściach konferencji i o tym najdłużej będą opowiadać nie lokalne media, a zaproszone autorytety, które zawiozą newsa o Wrocławiu do swoich miast.
      • Gość: Ewa Orczykowska Re: Media Moda Wizerunek: Same plusy, pokaz mody IP: *.agora.pl 15.05.12, 13:21
        Pani Marto, dziękuję Pani za ten komentarz. Mimo wszystko uważam że moja opinia dotycząca całej konferencji była wyważona i rzetelna i raczej podyktowana chęcią zmobilizowania organizatorów do jeszcze lepszej organizacji kolejnej edycji imprezy. Być może nieznajomość branży nie pozwala mi dostrzec subtelnych zależności między dziennikarstwem a biznesem i moja opinia faktycznie mogła nie spotkać się z przychylnością sponsorów konferencji. Pani jednak, jako redaktor naczelna lifestyle'owych serwisów Agory takich jak lula.pl i groszki.pl na pewno te subtelności doskonale rozumie. Pozdrawiam.
        • dwiesukipodjednymdachem Re: Media Moda Wizerunek: Same plusy, pokaz mody 15.05.12, 14:40
          Dziękuję bardzo za relację , nie poszłam na iwent , bom baba ze wsi ze stertą dzieciaków i jeszcze większa stertą inwentarza .Jeżeli chodzi o wydatki na ubrania , to z powodu wydatków na bachory i inwentarz nie stac mnie na nic wyzej niż Orsay , Vero i pimkie.Ale .Zmiencie trochę styl udawania opinii publicznej , bo tak wieje marketingiem szmeranym ,że aż boli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka