Dodaj do ulubionych

Euro 2012. Na dworcu PKS będzie można zapłacić ...

26.05.12, 11:52
ALE NUMER! To dotychczas nie można było na dworcu PKSu płacić za bilety kartą??
Obserwuj wątek
    • Gość: z No strach się bać po prostu ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.12, 12:07
      Kartami wreszcie płacić można, nawet autobusy będą sprzątać na bieżąco.. no no!
      A może jeszcze "da się" uporządkować informację, tak aby było wiadomo, z którego peronu i stanowiska odjedzie dany autobus? I będą czytelne komunikaty z megafonów? No dobrze już dobrze, wiem - za wiele wymagam... ;P
    • ellie54 Euro 2012. Na dworcu PKS będzie można zapłacić ... 26.05.12, 12:38
      Czy ten brudny barak z wiatą przy ul. Suchej to dworzec PKS. Jeśli tak to jest sie czym pochwalić
    • cemoi07 sic! 26.05.12, 13:17
      I czysto będzie, sprzątać będą, autobusy umyją i pozamiatają w środku.

Czyli będzie tak, jak na co dzień na zachód od Polski. Bo my też potrafimy coś fajnego, a nawet ładnego wybudować, wyremontować, tyle, że to jednorazowa działalność. Później nikt już na bieżąco nie konserwuje, nie wkręca nowych żarówek, nie usuwa śladów wandali. Do czasu aż to coś nie będzie już kompletną ruiną, wówczas na wysokim szczeblu podejmie się decyzję, czy to coś wyburzyć, czy poddać kapitalnemu remontowi, vide Dworzec Świebodzki, czy np. tramwaje ,które jeżdżą z pourywanymi śmietniczkami, pociętymi siedzeniami, pomazanymi szybami i wszystkim innym, a jak któreś drzwi się nie otwierają, to wisi na nich karteczka z treścią wzorowaną na słynnym skeczu Teya - traktor zepsuty?, trzy koła są dobre!

Gdy Euro się skończy będziemy mogli odpocząć, ludzie przestaną codziennie zmieniać majtki na świeże, faceci golić się, PKS podziękuje firmie sprzątającej - wróci codzienny syf i smród, ale będziemy u siebie, najważniejsze, że Polska będzie niezmiennie katolicka.
      • Gość: Wasz Rudy Re: sic! IP: *.e-wro.net.pl 26.05.12, 15:43
        Mamy już komórki, karty bankomatowe, mamy też i stadiony i drogi szybkiego ruchu kołowego!
        Zbudowaliśmy to wszystko dla was!
        Emigranci wracają już do Polski!
        W skrócie mamy...Zieloną Wyspę!

Chcemy rządzić jeszcze z 10 lat! PO-możecie PO-kemony?

• Gość: łodzianka Re: sic! IP: *.146.rev.vline.pl 03.06.12, 20:10
          a byliście w toalecie na dworcu PKS ?
          to dopiero wizytówka !! za całe 2 PLN ( płatne przed wejściem ) można zobaczyć cuda a choróbska wszelkiej maści pewnie gratis ... jak poprosiłam o ręcznik papierowy to usłyszałam, że nie ma. Widziałam je na półce.
          Okazało się ,że to dla pani pobierającej opłatę .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka