Dodaj do ulubionych

gdzie aero-boxing we Wroclawiu??

IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 30.06.04, 13:31
Moze ktos z czynnych fitnesowcow wie, gdzie i za ile mozna sobie troche
powywijac konczynami ;)
I czy to sie nadaje dla zasiedzialych, ale pelnych energii i ochoty trutni??
Moze istnieja jakies grupy dla poczatkujacych:)
Bardzo prosze o odpowiedzi, bede wdzieczna :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: MaGut Re: gdzie aero-boxing we Wroclawiu?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.04, 12:46
      Jeśli Truteń jest rodzaju żeńskiego to polecam mu Tae-Bo (Pokrewne do aero-
      box.+kopanina)w klubie TOP FIT 2000 na ul.Czajkowskiego 46 tel.784 56 30(klub
      fitness tylko dla pań).Środa g.17.Prowadzi była zawodniczka Taekwon-Do.Ostry
      wycisk,fajna zabawa!
      • bzdura24 Re: gdzie aero-boxing we Wroclawiu?? 20.08.04, 17:49
        TOP FIT ma tak beznadziejna obsluge, ze zrezygnowalam...
        • Gość: marianna Re: gdzie aero-boxing we Wroclawiu?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.04, 10:24
          Droga Bzduro24 (swoją drogą nick to ty masz adekwatny do treści Twojej
          wypowiedzi)jeśli wysuwasz tak radykalny zarzut pod adresem jakości obsługi to
          przyzwoitość nakazywałaby przynajmniej jakoś to logicznie uargumenotować.Z
          poważaniem obsługa TOP FIT. (mam również nadzieję,że wypowiedż ta nie ma nic
          wspólnego z reklamą klubu poniżej-bo jeśli konkurencja to tylko "zdrowa")
          • Gość: Michał Re: ODPOWIEDŹ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.04, 18:10
            Przykro mi Marianno że sugerujesz szkalowanie klubu w którym pracujesz.

FITNESS PLANET LUBI Z D R O W Ą RYWALIZACJĘ

ps.
            Czajkowskiego a Inflancka to trochę daleko co? Czy się mylę .
            Pozdrawiam i życzę trochę wiary w ludzi to pomaga.
            • Gość: marianna odpowiedź na odpowiedź IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.04, 18:49
              Nie sugeruję szkalowania klubu, w którym ja pracuję.Proponuję tylko o dorobinę
              precyzyjniejsze wypowiedzi (zwłaszcza jeśli są negatywne) niż "beznadziejna
              obsługa".Co do konkurencji jeśli moje założenie było mylne to przepraszam.
              Zgadzam się,że Czajkowskiego a Inflandzką wiele dzieli.Również pozdrawiam.(co
              do mojej wiary w ludzi to myślę,że jest adekwatna do czasów)
    • Gość: Kasia FITNESS PLANET IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.04, 18:13
      Fitness Planet polecam ale tylko dla Pań.

W KLIMATYZOWANEJ SALI PONIEDZIAŁEK 20.00
      ul.Inflancka 4 boczna Kiełczowskiej PSIE POLE

www.fitnessplanet.strefa.pl
      • Gość: Ania Re: FITNESS PLANET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:41
        Byłam jest super
        Fajny klubik polecam
        • Gość: Iwona Re: FITNESS PLANET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:39
          Tak byłam jest OK

Wesoło i profesjonalnie
    • Gość: . Re: gdzie aero-boxing we Wroclawiu?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.04, 20:36
      .
    • Gość: Dorota Re: gdzie aero-boxing we Wroclawiu?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 22:39
      Zajrzyj na tę stronę, a może znajdziesz coś dla siebie.
      www.tao.com.pl
    • Gość: FITNESSKA Re: gdzie aero-boxing we Wroclawiu?? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.11.04, 14:51
      Zachęcam Cię do przyjazdu na Nowy Dwór do Redeco, tam również jest aero-boxing.
      Świetnie prowadzone. Zajęcia odbywają sie w poniedziałki o 19.00.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka