Dodaj do ulubionych

Samochodowe bydło...

01.09.12, 11:28
Oto przykład, co jazda samochodem czyni z psychiką niektórych ludzi. W wyniku niewinnej stłuczki dwóch kierowców wszczyna bójkę, jakby byli troglodytami z czasów epoki kamienia łupanego. Na miejscu policjantów przybyłych na miejsce skierowałbym obu tych delikwentów na obserwację psychiatryczną, a na miejscu sądu dożywotnio odebrałbym im prawo jazdy. Ludzie o takich skłonnościach stanowią potężne zagrożenie w ruchu drogowym, więc powinno się ich z niego skutecznie wyeliminować...

Bójka po stłuczce na Pilczyckiej

Obserwuj wątek
    • jureek Re: Samochodowe bydło... 01.09.12, 11:36
      czechofil napisał:

> Na miejscu policjantów przybyłych na miejsce skier
      > owałbym obu tych delikwentów na obserwację psychiatryczną, a na miejscu sądu do
      > żywotnio odebrałbym im prawo jazdy. Ludzie o takich skłonnościach stanowią potę
      > żne zagrożenie w ruchu drogowym, więc powinno się ich z niego skutecznie wyelim
      > inować...

Czytałem kiedyś, że w Niemczech sądy zasądzają odbieranie prawa jazdy także w przypadku pospolitych przestępstw, jeżeli wiązały się one z agresją. I bardzo dobrze. Ludzie o ponadprzeciętnym potencjale agresji powinni być eliminowani z ruchu drogowego.
      Jura
      • Gość: benek Re: Samochodowe bydło... IP: *.e-wro.net.pl 01.09.12, 14:26

_Mozesz_oberwac_maczeta.

Milicjant_zastrzelil_kierowce_plugu_snieznego__ktory.html---Moskwa

pobili-sie-o-srodkowy-pas--Warszawa

groził pistoletem

Agresywnego-kierowcę-poznasz-po-naklejce--Kierowcy spersonalizowanych aut są bardziej agresywniTekst linka

www.mmzielonagora.pl/artykul/agresywny-kierowca-ukarany-338081.html

drogowy-furiat-odnaleziony

groziła paralizatorem

legnica-wyrok-za-zlamanie-nogi-podtrzymany

Można by tez dołączyć wyroki ze spraw gdzie kierowcom udowodniono celowe wjechanie np w rowerzystów.
        • Gość: bydlak Re: Samochodowe bydło... IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.12, 15:08
          Jestem bydlakiem jak jadę furmanką z silnikiem
          Na chodniku przy użyciu nóg też jestem bydlakiem
          Na przyrządzie z pedałami natomiast jestem bydlakiem do kwadratu

Robię to wszystko po to by następnie móc sobie popie...ć żółcią na forum
          • Gość: benek Re: Samochodowe bydło... IP: *.e-wro.net.pl 01.09.12, 15:20
            > Jestem bydlakiem jak jadę furmanką z silnikiem
            > Na chodniku przy użyciu nóg też jestem bydlakiem
            > Na przyrządzie z pedałami natomiast jestem bydlakiem do kwadratu
            >
            > Robię to wszystko po to by następnie móc sobie popie...ć żółcią na forum

Jak sam zauważyłeś bydlakiem jest człowiek a nie pojazd którym sie porusza.
            Dlatego wolę aby bydlaki jeździły rowerami niż autami.
            • Gość: bydlak Re: Samochodowe bydło... IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.12, 16:05
              Gość portalu: benek napisał(a):

> Jak sam zauważyłeś bydlakiem jest człowiek a nie pojazd którym sie porusza.
              > Dlatego wolę aby bydlaki jeździły rowerami niż autami.

Nic bardziej mylnego. Polskie bydlęctwo jest w 95% skorelowane z tym na czym akurat bydle wiezie 4 litery. Najcześciej te magiczne właściwości posiada furmanka bo daje bydlakowi złudne poczucie upakowania blachą i argumentu siły wobec tych pozbawionych opakowania puszką
    • piotr_ze_wsi Re: Samochodowe bydło... 01.09.12, 17:29
      Bydlęta to nie tylko pożyteczne zwierzęta, ale i przy tym pożywne. Wiem co piszę, bo pochodzę ze wsi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka