Dodaj do ulubionych

Tabletki Yasmin!!!

12.08.05, 23:25
Czy ktoś brał te tabletki? Jakie miałyście skutki uboczne? Proszę poradźcie mi
czy warto kupować :)
Obserwuj wątek
    • rybcia212 Re: Tabletki Yasmin!!! 13.08.05, 00:00
      Witaj. Nie miałam po nich żadnych skutków ubocznych , tylko moje piersi zrobiły
      sią jakieś większe :-), a tak poza tym to są ok. Minusem jest tylko ich
      skacząca cena. Jeszcze jakiś miesiąc temu były po 25 zł, a od niedawna są po
      34zł, a gdzie nigdzie cena dochodzi nawet 40 zł. Pozdrawiam.
      • Gość: Kasieńka Re: Tabletki Yasmin!!! IP: *.chello.pl 16.08.05, 10:29
        Ja też nie miałąm skutków ubocznych tylko piersi stały się pełniejsze:)
        Polecam:))
        • pink.girl Re: Tabletki Yasmin!!! 17.08.05, 09:38
          Może i ja nie będę miec po nich skutków uboczych? Od przyszłego tyg msm zacząć
          je brać. Zobaczymy
    • Gość: Marylka Re: Tabletki Yasmin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:13
      Rety,a może ktoś stosował dianę??istnieje ewentualność,że będę zmuszona zacząć
      stosować te środki,ale nie ze względu na antykoncepcję,ale na cerę...napiszcie
      wszystko co wiecie na temat tego leku,własne reakcje ,opinie..z góry dzięks :]
    • Gość: KITEK Re: Tabletki Yasmin!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.05, 18:22
      CZESC!
      WITAM KOLEŻANKI:)MAM 27 LAT,ANTYKONCEPCJE DOUSTNĄ STOSUJĘ OD10LAT...

A WIEC BIORĘ YASMIN 2 MIESIĄC,ZERO SKUTKÓW UBOCZNYCH ALE TRZEBA BARDZIEJ
      PILNOWAĆ GODZIN NIZ PRZY INNYCH TABLETKACH,NO PRZYNAJMNIEJ JA TAK MIAŁAM W
      PIERWSZYM LISTKU,ZE JAK ZAPOMNIAŁAM TO NIE ,ŻE TAM W 12GODZIN NADROBIŁAM TYLKO
      PO OK 5 GODZINACH OD PRAWIDŁOWEJ PORY BOLAŁ MNIE KOSZMARNIE BRZUCH:( POZNIEJ
      JESZCZE MI SIE TO PRZYTRAFIŁO I ZNÓW TEN SAM SKUTEK Bleh. POZA TYM SĄ OK,WAGA
      ANI DRGNIE,CYCUNIE BEZ ZMIAN I ZERO BOLEŚCI POZA TYMI CO SOBIE SAMA ZAWINIŁAM
      ODNOSNIE TEJ PORY PRZYJMOWANIA.
      KTOŚ TAM PYTAŁ O DIANE35-WIĘC BRAŁAM CHYBA 2X PO OK ROKU I WSZYSTKO W
      JAKNAJLEPSZYM PORZĄDKU.BUZIA ŁADNA-GŁADKA NO ALE RACZEJ NIE MIAŁĄM Z TYM
      PROBLEMU TO CI NIE POWIEM CZY DZIAŁA:/ ALE SŁYSZAŁAM SAME POCHLEBNE OPINIE,
      NATOMIAST CO DO YASMIN TO RACZEJ NA CERE NIJAK DZIAŁA.Aaaaa!PRZYTYŁAM WÓWCZAS
      JAKIEŚ PONAD 2KG ALE Z RĘKĄ NA SERCU-MOJA WINA BO ZAPRZESTAŁAM JAKIEJKOLWIEK
      AKTYWNOSCI FIZYCZNEJ(POZA SEXEM;) ) UZYWAĆ A WCZESNIEJ BYŁAM AKTYWNA,WIEC SAMA
      ROZUMIESZ:D
      OK,POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY BIORĄCE TABL.ANTYKONCEPCYJNE I GRATULUJE
      WYBORU I ODPOWIEDZIALNOŚCI BO NIESTETY WCIAZ NAS MAŁO:/
      BUZIAKI,PA

P.S.:U MNIE WE WROCŁAWIU W APTECE YASMIN JEST PO29zł.
      • Gość: ja Re: Tabletki Yasmin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:29
        nie znasz zasad netykiety?... nie pisze sie DUZYMI LITERAMI!!!!!!!!!!!
        a moze ci sie caps lock zaciął?
        • Gość: duże litery Re: Tabletki Yasmin!!!/ do ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:50

E..czepiasz sie, czasmi jeśli post jest ciekawy,,to fakt dużych liter nie
          przeszkadza ;) autorkę postu z dużymi lit pozdrawiam :)
    • Gość: Marylka Re: Tabletki Yasmin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:48
      Ja również dołączam się do pozdrowień "Autorki Listu Dużymi Literami" i przy
      okazji dziękuję bardzo za info :)
      A ten kto się czepia takich szczegółów jak litery,jest po prostu formalistą
      i...zazdrośnikiem!!!Tak!!Jak nie ma nic ciekawego do napisania to
      szuka "dziury w całym". Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich gorąco :]
      • elleves co do Diane.. 18.08.05, 15:31
        Bralam je przez prawie rok i efekty:
        - cera na szostke, sliczna buzia, ladny koloryt, zero pryszczcy ( a ze wzgledu
        na pryszczce zaczelam ja brac) - wlosy sie mniej prztluszczcaly, bardzije
        zwiewne
        - czulam sie przy okazji jak ogromny balon i musialm z rozmiaru 36 wejsc w 38 -
        a tak sie akurat sklada, ze od 3 lat trenuje tennisa wiec raczej nie moge
        narzekac na brak ruchu
    • Gość: JAAAA A ja mialam problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:54
      no niestety ja po Yasmin mialam okropne bole brzucha nudnosci o stalych
      godzinach(dokl 8 godzin po zazyciu)jesli chodzi o cere to strasznie mnie
      wysypalo a bol przed krwawieniem byl tak samo nieznosny jak przed rozpoczeciem
      ich przyjmowania.Faktycznie piersi mi sie powiekszyly ale takze ciagle bolaly
      glowa takze( bolala a nie powiekszyla sie hahahahah)pozdrawiam mozliwe ze
      jestem w tych kilku procentach ktorym szkodzi ale mnie nie pomogly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka