Dodaj do ulubionych

Uniwersytet sprzedaje trzygwiazdkowy hotel Zaułek

23.10.12, 15:06
chiałam podziękować władzom uniwersytetu, że zostałam bez pracy i bez środków do życia. Dziękuję !
Obserwuj wątek
    • Gość: qwasz Re: Uniwersytet sprzedaje trzygwiazdkowy hotel Za IP: *.internetia.net.pl 23.10.12, 15:28
      Ale o co chodzi?
    • Gość: Haunold Re: Uniwersytet sprzedaje trzygwiazdkowy hotel Za IP: *.146.96.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 16:12
      Miast zachowywać się jak XIX - wieczny chłop pańszczyźniany, z postawą że to Dziedzic ma mi zapewnić byt zorganizuj się i odkup swoje miejsce pracy/przeorganizuj je sobie.
    • Gość: Bodzio nieważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 18:04
      grunt, że Czachara nadal na stołku w samorządzie robi imprezki :)

już niedługo wybory
      ale na szczęście Przywara brzmi prawie jak Czachara więc będzie dobrze !!

• Gość: goscportalu meble za 10 hoteli IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.12, 19:12
        Sprzedadzą 10 takich hoteli i będzie na meble do biblioteki.

Takie meble nie mogą być tanie, nie stać nas na tanie meble.

• Gość: Jou Re: Uniwersytet sprzedaje trzygwiazdkowy hotel Za IP: *.ipcom.comunitel.net 23.10.12, 19:33
      nie ty jedna!
    • Gość: ppp Re: Uniwersytet sprzedaje trzygwiazdkowy hotel Za IP: 217.237.185.* 24.10.12, 11:50
      Proszę.
    • Gość: Gość Re: Uniwersytet sprzedaje trzygwiazdkowy hotel Za IP: *.static.tkt-net.pl 24.11.12, 23:51
      Spoko! Dyrekcja już na stronie internetowej Hotelu zaprasza w imieniu Team Zaułka do nowego obiektu więc już chyba tam wszyscy macie pracę jak rozumiem :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka