silesia77 26.10.12, 07:57 Pięknie!! Jestem pod wrażeniem! Może wreszcie Brochów odzyska swój dawny blask ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasio Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 08:13 czy jezdza tam pociagi? PKP ceny za wynajem ma tak preferencyjne, ze glowny stoi prawie pusty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tantus Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: 156.17.6.* 26.10.12, 09:32 Jeżdżą - kursy do Opola i do Jelcza-Laskowic zatrzymują się na stacji Brochów. Z tym, że te ostatnie obecnie nie jeżdżą, bo jest awaria torów i zamiast nich jeździ zastępcza komunikacja autobusowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: 74.125.122.* 26.10.12, 12:53 Beznadziejne liternictwo "PERON 2" i szyld dworca, na pewno nie jak z XIX wieku, raczej jak z komuny. Na liternictwo w Polsce nikt nie zwraca uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G1 Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 14:45 Hmmmmm tablice musiały być uzgadniane z konserwatorem więc po co te złośliwości takie nakazano widocznie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pleple.pl Przyjmuję zakłady- czy pierwsze 26.10.12, 08:50 grafiti pojawi się już w tym tygodniu czy "dopiero" w listopadzie? Dwa- będzie to zwykły bzdet czy jakaś większa głupota typu WKS? Odpowiedz Link Zgłoś
5agnihotra Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec re... 26.10.12, 09:13 Piękny! oby motłoch ze sprayami jak najdłużej omijał to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
oldshatterhand.pl Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec re... 26.10.12, 09:40 Piekne jest przejscie pod peronami. Odpowiedz Link Zgłoś
choir Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec re... 26.10.12, 10:24 Zwłaszcza zdjęcia 12-14 z podpisem "Wyremontowany dworzec Brochów" są świetne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustowny_romek Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 11:13 Ładnie, tylko ten plastikowy ludzik w akwarium. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gravla Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: *.e-wro.net.pl 26.10.12, 16:49 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: 195.182.9.* 29.10.12, 11:20 A jakąś godniejszą "wersję" figury Świętej Katarzyny zaproponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec re... 26.10.12, 11:52 Brochów , Królestwo Cyganów !!! a obok - komunalny blok dla " trudnych " rodzin ??? będzie wesoło... Dworzec wyremontowała konkretna spółka, od dworców. Kto będzie tam sprzedawał bilety, jakie linie są tym zainteresowane ? TLK i KD również ??? Kto zapewni bieżącą obsługę, będzie niecły cyrk ;) Na kolei jest taki Burdel, że nikt - za nic , nie odpowiada całościowo !!! Każdy Ch... na swój strój ! kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 A Osobowice ? 26.10.12, 13:42 ......."Wcześniej odnowione zostały dworce: Leśnica, Pracze Odrzańskie, Kuźniki, Żerniki, Mikołajów, Psie Pole i Główny......". Dlaczego w tej wyliczance zapomniano o budynku dworca na Osobowicach? On tez został odnowiony, chociaż wandale zdążyli go już osprejować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cik Re: A Osobowice ? IP: *.as13285.net 26.10.12, 17:08 A to na Osobowicach jest jakiś odnowiony dworzec? Przecież to jest zupełnie nowy budynek, zbudowany góra 10-20 lat temu? W artykule mowa o zabytkowych dworcach... A to, że wandale zdążyli już ten w miarę nowy dworzec na Osobowiskach pobazgrać to inna sprawa :( Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Re: A Osobowice ? 27.10.12, 10:12 Gość portalu: cik napisał(a): > A to na Osobowicach jest jakiś odnowiony dworzec? Przecież to jest zupełnie now > y budynek, zbudowany góra 10-20 lat temu? W artykule mowa o zabytkowych dworcac > h... Prawdę powiedziawszy kilka miesięcy temu przejeżdżałem tamtędy rowerem i zaskoczył mnie widok tego dworca z elewacjami pobazgranymi sprajem. Zatrzymałem się na chwilę klnąc pod nosem na wandali, ale może mniej uwagi poświęciłem architekturze tego obiektu. Dlatego nie skojarzyłem, że jest to współczesny budynek, a nie obiekt zabytkowy. Nawiasem mówiąc nigdy by mi do głowy nie przyszło, że we Wrocławiu zbudowano po wojnie jakiś nowy budynek dworcowy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cik Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: *.as13285.net 26.10.12, 15:47 Czy ogrodzono budynek i rozstawiono strażników, celem ochrony go przed miejscowym menelstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk A ciawasy maja zakaz wstepu? IP: *.free.aero2.net.pl 26.10.12, 16:34 Bo jak tam wejda to podroznych przywita wrozenie z reki,sprzedaz tombaku i patelni,w bonusie dostanie w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czumasz? Jeszcze jeden obciach. IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.12, 21:17 Kolejna wrocławska stacja kolejowa, dla której tablice wykonały na Pracach Ręcznych pierwszaki z podstawówki im.Bolesława Bieruta!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Ach ten konserwator! 26.10.12, 22:28 Konserwator powinien jeszcze przypilnować, żeby takie same jak w XIX wieku parowozy jeździły! I żeby damy oraz panowie ubierali stosowne stroje (kapelusze!) Najlepiej, żeby wszystko przywrócić do XIX wiecznej "świetności" Współczesność i postęp naszym wrogiem! Chyba się komuś dworzec z katedrą pomylił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwfd345234234 Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: *.tktelekom.pl 27.10.12, 11:07 Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234ssrwe23423sdfsdfs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cest mois Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.12, 14:04 pieknie, ciesze sie ze takie atrakcje wokol wszystkich dzielnic powstaja, nareszcie widac ze ktos sie przyklada do swojej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrella Re: Dworzec Brochów jak domek z piernika. Koniec IP: *.nationalcablenetworks.ru 27.10.12, 14:08 oj tak, bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś