Dodaj do ulubionych

Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zagra...

31.10.12, 20:11
28.11 - Wrocław - Klub Alibii, Bracia Figo Fagot

Będzie się działo ! ;]

--
Art. 16.
1. Kierującego pojazdem obowiązuje ruch prawostronny.
2. Kierujący pojazdem, korzystając z drogi dwujezdniowej, jest obowiązany jechać po prawej jezdni(...)
Obserwuj wątek
    • paul123 Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zagra... 31.10.12, 20:16
      Prawie same szarpidruty...
      Slabe jak na miasto wielokulturowe bo stawia sie tu chyba na jeden rodzaj muzyki.
      • Gość: shgg Re: Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 03:12
        szarpidrutów to akurat autor widać tylko znał, choć na Marillion akurat sam bym się wybrał. szkoda, że nie dodał, że będzie w listopadzie także Jazztopad, uznany w zeszłym roku za jeden z 5 najważniejszych festiwali jazzowych w Europie, czy OneLove - największy festiwal reggae pod dachem w Europie
    • 5agnihotra a w styczniu Musical Metro 31.10.12, 21:18
      www.musical-metro.pl - 25 stycznia 2013 - Musical Metro w Hali Stulecia !

a wcześniej bal sylwestrowy : www.bal.twojsylwester.eu
    • kshatriya Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zagra... 31.10.12, 23:48
      Ponad połowa z nich to okultyści i ukryci sataniści
      Pogaństwo się szerzy i a głupi chodzą i płacą
    • krzysztofczyz Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zagra... 01.11.12, 09:57
      Owszem sporo przyjedzie. Nie przeszkadza mi to, że są nazywani satanistami czy okultystami. Przeszkadzają mi ceny biletów. Za mało znany lub tylko lokalnie, zapłacić 40,-. Prawdopodobnie każdy chce żyć godziwie i zarabiać na swe wydatki ale jaka jest gwarancja jakości koncertu. Widziałem kilka promujących się zespołów i małem wątpliwości czy oni aby wiedzą co robią. Chyba jednak na przekór złym myślą odwiedzę, któryś z koncertów. Listopad to miesiąć bardzo nudny i brzydki, coś trzeba robić.
    • Gość: toja Re: Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zag IP: *.e-wro.net.pl 01.11.12, 21:01
      17.11 One Love :-)
      • krzysztofczyz Re: Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zag 01.11.12, 22:22
        Proszę jaśniej. Tego nie ma w tym artykule. Tego dnia gra Hunter. Jak jest coś ciekawego to proszę opisz.
        • Gość: toja Re: Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zag IP: *.e-wro.net.pl 03.11.12, 02:14
          Proszę:
          One Love Sound Fest 2012
          17.11.2012 - Hala Stulecia we Wrocławiu
          Największy halowy festiwal reggae w Europie
          • krzysztofczyz Re: Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zag 03.11.12, 08:42
            Dziękuję. Wybacz nie wiedziałem
    • vinner1 Masa koncertów w listopadzie. Zobacz, kto zagra... 02.11.12, 08:31
      Nie rzetelny ten redaktorek z pejsatej skoro zapomniał o Tomasie Andersie z Modern Talking ważnym muzyku z lat 80.I wielu innych,podanych wyżej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka