merche 08.11.12, 23:47 U kogo i gdzie najlepiej założyć Mirenę we Wrocławiu? Jakie są stawki za taką usługę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: mirena IP: *.centertel.pl 15.11.12, 18:38 Ja zakładałam u Dr Marka Kwietnia. Zrobił to niezwykle deliktanie, polecam. Kosztowało 1200 razem z założeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
merche Re: mirena 16.11.12, 11:02 dziękuję za odpowiedź. Wiedziałam, że to droga impreza, ale jednak trochę jestem zaskoczona tak wysoką ceną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: mirena IP: *.centertel.pl 16.11.12, 11:39 Tanio nie jest ale we Wrocławiu nie jest jeszcze tak źle, mam koleżankę w Szczecinie i mówiła mi, że tam jest zmowa ginekologów i kosztuje 1600. Także we Wrocławiu jednak większa konkurencja. Kwota wysoka ale jak się weźmie pod uwagę że to raz na 5 lat tonjuż tak źle nie wygląda. Niektóre podobno i 7 lat noszą co raczej jest przegięciem, a jednak po założeniu wygoda niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mirena IP: *.internetia.net.pl 18.11.12, 20:20 Sami Mirena w aptece kosztuje około 800 pln . Może poproś ginekologa o receptę i załóż ją sobie na NFZ, który opłaca taką usługę. Zawsze to trochę taniej niz 1200 pln . Odpowiedz Link Zgłoś