Dodaj do ulubionych

Wrocław o świcie

19.11.12, 10:58
Wybieram się na dniach do Wrocławia, ale nigdy tam nie byłam, więc nie znam miasta. Czy jest coś otwarte - jakaś kawiarnia, kino od 4 rano w rejonie Dworca PKP/PKS w dzień powszedni? Muszę jakoś zagospodarować czas od przyjazdu do Wrocławia do jakiejś ósmej rano.
Obserwuj wątek
    • nazimno To pilnuj toreb i portmonetki. 19.11.12, 10:59
      .
      • primavara Re: To pilnuj toreb i portmonetki. 19.11.12, 11:10
        Dzięki za radę, ale to chyba na każdym dworcu tak... Mam się przemieścić w okolice Starówki - może więc tam będzie bezpieczniej... I coś jest tam otwarte całą dobę..?
        • nazimno O tej porze sie lepiej nie przemieszczaj. 19.11.12, 11:27
          Zostan na dworcu i skorzystaj z tamtejszej infrastruktury.
          • primavara Re: O tej porze sie lepiej nie przemieszczaj. 19.11.12, 12:18
            Jakoś mało zachęcające do odwiedzenia Waszego miasta są twoje wypowiedzi. Nie wiem, czy świadczy to o braku gościnności czy co? Przypominam, że turyści i osoby w delegacjach zostawiają w mieście kasę, a więc napędzają gospodarkę, zatem miasto się bogaci, a nie odwrotnie...
            • nazimno Calkowicie to zle interpretujesz. 19.11.12, 12:33
              Wlasnie chodzi o Twoje bezpieczenstwo i spokoj za niewielka cene.

Nie mieszaj tego z goscinnoscia.

Jesli ktos chce miec komfortowy spokoj, to wsiada w taksowke i jedzie do hotelu.

A nie marudzi, ze od 4-8 "nie ma koncepcji".

• primavara Re: Calkowicie to zle interpretujesz. 19.11.12, 13:21
                Hotel na cztery godziny? Przyjeżdżam na konferencję jednodniową i wieczorem wyjeżdżam, więc w moim przypadku hotel nie jest gwarantowany przez organizatora...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka