Dodaj do ulubionych

ATF Loreal - usługi

18.12.12, 19:27
Korzystał ktoś z usług fryzjerskich w Akademii Technik Fryzjerskich przy ulicy św. Antoniego??
Strzyżenie jest tam bezpłatne, a przy farbowaniu płaci się jedynie za koszty farby. Usługi wykonywane są pod okiem instruktorów.
Wybieram się tam pierwszy raz i umówiłam się farbowanie, jednak ciągle mam wątpliwości, czy aby na pewno będę zadowolona z efektu. Jakie są wasze opinie na temat wykonywanych tam usług?? Czy dużo płaci się za farbowanie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Dzban Re: ATF Loreal - usługi IP: *.internetia.net.pl 18.12.12, 19:40
      Albo jesteś głupia, albo jesteś głupia. Przeczytaj raz jeszcze co napisałaś. Albo jest to nieudolna forma reklamy albo jesteś głupia i nie wiesz co piszesz.
      ".....płaci się jedynie za koszty farby........Czy dużo płaci się za farbowanie??"
      • lollypopy Re: ATF Loreal - usługi 18.12.12, 19:47
        Proszę mnie nie obrażać.
        Może nie wyraziłam się jasno, chcę wiedzieć ile dokładnie się płaci za koloryzację tzn. jakie są koszty kosmetyków używanych do farbowania.
        • Gość: Jan Dzban Re: ATF Loreal - usługi IP: *.31.105.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.12.12, 18:02
          To nie jest kwestia nie jasnego wyrażenia się. Niestety dla Ciebie. Nie obrażaj się tylko zacznij myśleć.
          • Gość: ola Re: ATF Loreal - usługi IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 26.02.13, 23:56
            nie przejmuj się - haters gonna hate. Jak było?
            Sorry za opóźnienie, ale dopiero dziś to odkryłam. Ile płaciłaś za farbę?
            • Gość: Jolka Re: ATF Loreal - usługi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.13, 09:33
              Milion dolarów, ale można zapłacić ciałem na szczęście.
              • Gość: ola Re: ATF Loreal - usługi IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 04.03.13, 22:22
                dobrze wiedzieć od ludzi, którzy mają doświadczenie, że jest i taka możliwość.
    • Gość: Lucy Re: ATF Loreal - usługi IP: 91.90.160.* 02.06.13, 11:15
      Jeśli chodzi o farbowanie - zdecydowanie odradzam. Już nawet mniejsza o to, że zamiast jasnego brązu wyszedł jasny rudy, ale przede wszystkim kolor przyjął bardzo nierówno: rudo-żółte łaty, odrost jaśniejszy od reszty, a nad karkiem w ogóle nie chwyciło. fekt: 3 kolory i zmarnowanie pieniędzy. Gdy moja mama farbuje mi włosy, zawsze chwyta równo, a tutaj pod okiem profesjonalisty - nie potrafią nawet dobrze nałożyć farby.
      • Gość: YAga Re: ATF Loreal - usługi IP: *.internetia.net.pl 19.04.14, 13:36
        Zapisałam się na zabieg baleyage i podcięcie włosów do P.A. Gorczyńskiej. Uzyskane efekty to:
        - nierównomiernie kolor: prawa strona ciemniejsza, lewa jaśniejsza
        - widoczne zbyt szerokie pasma
        - zamiast obiecanego perłowego beżu - brudnawy, smutny brudny beż
        - włosy przesuszone
        - włosy nie zostały podcięte a ścięte na krótko
        - fryzura i ścięcie nie są dopasowane ani do mnie ani do struktury włosa.
        W momencie, gdy składałam reklamację, usłyszałam, że mam za grube i za gęste włosy, kolor wybrałam sobie sama. Hmm, nie wiem, co na to firma Loreal. Całość kosztowała 250 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka