Dodaj do ulubionych

"Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul...

• ivan2557 "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 06:17
      A może jeszcze bulwar Hugo Caweza ? co Kaczor (spieprzaj dziadu) miał wspólnego z Wrocławiem.Bardzo proszędo Gruzji z tym bulwarem .
    • balo-ny1 "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 07:35
      W naszym głupim kraju ważne sprawy trzeba wprowadzać tylnymi drzwiami.
      Dlaczego nie plac, choć bulwar jest ok.
      No domyślam się,że moi rodacy w swojej napuszonej prostackiej większości wolą np. Bulwar Wałęsy z fajnym murem z cegły. Przecież "elity" podziwiają "pana prezydenta".
      Miałeś chamie złoty róg...jakie to aktualne.
    • pocomiwaszekonto "Solidurność" 06.03.13, 07:55
      SolidUrność,
      "Do roboty ch..., j..ne nieroby"
      • Gość: LOL uff IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 08:16
        dobrze, ze się wyprowadzam z tego miasta. wrocek jest fajny, kiedy się przyjedzie na kilka dni, ale do mieszkania na stałe kompletnie się nie nadaje. jeszcze bulwaru mlaskaczy zabrakło do kompeltu...
        • Gość: WK Re: uff IP: *.internetia.net.pl 06.03.13, 09:27
          Gość portalu: LOL napisał(a):
          > dobrze, ze się wyprowadzam z tego miasta.
          Nawet świetnie. Jednak napisałeś coś pozytywnego.
    • 1950dana "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 08:40
      Dutkiewicz zrobi wszystko,nawet takie świństwo aby utrzymać się przy władzy.Jest tylu w naszej pamięci wspaniałych Polaków a Dutkiewicz włazi w ... pisowcom.Tragedia.
      • Gość: hhh Re: "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał b IP: *.play-internet.pl 06.03.13, 08:51
        Bingo. Zdaje sobie Rafcio sprawę że obecna kadencja więcej mu przysporzyła przeciwników, że na wynik równy poprzedniemu nie może liczyć, to co mu szkodzi wleźć do zada pisiorom?
        No to masz Rafał o jeden mój mniej. Pewnie masz to w dupie, ale myślę, że niesłusznie.
    • allspice "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 09:15
      >Jak powiedział nam jego rzecznik Paweł Czuma, prezydent popiera pomysł.<

Jak Dutkiewicz popiera,to niech nazwie ulicę przy której mieszka - Bulwarem Kaczyńskich.
    • Gość: Johny Re: "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 09:22
      spóźnialscy ja mam bulwar Lecha od kwietnia 2010
      • Gość: vOppeln Re: "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał b IP: *.fbx.proxad.net 06.03.13, 12:04
        se go miej, who cares... i wal sie, dzony.
    • czemublokujecie_mikonto Czy jak ktos nie cierpi obecnej podróbki Solidarn 06.03.13, 09:36
      ości, która nie ma nic wspólnego z Solidarnością tylko z pisizmem i złodziejstwem działaczy albo nie cierpi klanu Kaczyńskich bedzie mógł w ramach wolności słowa i przekonań na tym bulwarze publicznie oddawać na niego mocz, pluć itd-bez żadnych represji ze strony aparatu władz?
      • Gość: vOppeln Re: Czy jak ktos nie cierpi obecnej podróbki Soli IP: *.fbx.proxad.net 06.03.13, 12:04
        Popieram!!!
    • Gość: parasolidarność He, he, typowe problemy "związku zawodowego"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 10:34
      >>"Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bulwar Kaczyńskich<<
      ------------------------

A ja chcę, żeby ta przystawka PiSu zmieniła nazwę i przestała wycierać sobie japy historyczną nazwą, oraz nazywać się związkiem zawodowym.
    • pionier630 "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 11:19
      Kaczory ręce precz od Wrocławia. We Wrocławiu żadnych "symboli" związanych z Kaczorami nie będzie
    • beatrix-kiddo "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 11:35
      Nie zgadzam się. Co pan Kaczyński, jego żona i brat zrobili dla Wrocławia?
      Co to w ogóle za owczy pęd ku upamiętnianiu? Pan Kaczyński jak Stalin, którego popiersia stawiano wszędzie, nie bacząc na to, czy pasują do okoliczności?
      To był fatalny prezydent, który ośmieszał Polskę. Za co mamy go honorować, za to, że zginął w katastrofie lotniczej? A ilu takich było przed nim?
      Niech się "Solidarność" opanuje i wróci do korzeni, bo teraz to są warchoły, nieroby, byle kasę dostać.
    • zbig2004 "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 12:29
      NIE NIE i jeszcze raz NIE !!!!!!
    • zojek2 "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 13:04
      Gratuluje pomyslu. Teraz moge tam z wieksza przyjemnoscia wyprowadzic psa...
    • maryna_0 "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 13:04
      Nie wydaje mi się,żeby o honorowaniu w taki sposób kogokolwiek miał decydować wyłącznie prezydent. Miasto jest mieszkańców, oni o takich sprawach powinni decydować(chociażby przez internet). Dla mnie, i większości moich znajomych, para prezydencka nie wyróżniła się niczym szczególnym a śp. prezydent wręcz przeciwnie. I myślę,że zostawiając w rękach władzy sprawy gospodarcze i strategiczne, decyzje mogące miasto ośmieszać powinny być poddane konsultacji jego mieszkańców.
    • marchewkowep22 "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 06.03.13, 19:34
      Obecna "Solidarność", to pisowska przybudówka. Jedyną zasługą Kaczyńskiego było to, że był ofiarą wypadku lotniczego do którego walnie się przyczynił.-Podejmując złą decyzję o lądowaniu, lub nie podejmując prawidłowej decyzji o locie na zapasowe lotnisko. Przyczynił się do śmierci wielu znaczących obywateli, skupiając ich w jednym samolocie. Za to należy mu się kara, a nie nagroda. Był miernym prezydentem. Sprawował władzę typu "gomółkowskiego"-przaśne ale własne. "Wielki Hamulcowy"Polski. To są jego zasługi, albo raczej-spis win.
    • filipjeden "Solidarność" chce, by we Wrocławiu powstał bul... 08.03.13, 18:45
      "Solidarność" wrocławska niech się zajmie czymś pożytecznym , a nie pierdołami,jak to robią na okrągło, bo po cholerę komu Bulwar Kaczyńskich. Powinien być Bulwar profesora Steinhasena, który zasługuje na taki Bulwar, dzięki swojemu dorobkowi naukowemu, a czym się zasłużył Kaczyński, chyba nie tym, że kompromitował siebie i Polaków wszędzie gdzie się tylko pojawił. Żadnego Bulwaru Kaczyńskich we Wrocławiu, Bulwar Hugona Steinhausena TAK, bo dziś ma gdzieś tam w polu uliczkę. Panie Prezydent, panu nie wstyd z tego powodu?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka