Dodaj do ulubionych

"Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy le...

08.03.13, 08:13
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • autorka.ksiazek "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy le... 08.03.13, 08:20
      Juz mnie mdli... I to wcale nie dlatego bym miała coś przeciw gejom czy lesbijkom. Irytuje mnie ten wszechobecny, seksualny ekshibicjonizm. I wybiórczość. Ileż można?
      I ta hipokryzja mediów... Szczególnie dobrze jest ona widoczna po wypowiedzi Wałęsy. Nie znoszę go - mam na jego widok podobne odczucia jak pan W. na widok pana B. - ale uważam, że tak jak mniejszości mają prawo do zachowania swej tożsamości, tak on ma prawo do wyrażenia swego zdania. Koniec, kropka. A pastwienie się nad nim w imię źle pojmowanej poprawności, to zwykłe chamstwo i brak prawdziwej tolerancji.
      Tak zwana "poprawność" to tylko narzędzie terroru naszej demokracji, kaganiec jedynie słusznych poglądów... Mało kto w takich okolicznościach zdecyduje się na wyrażenie prawdziwej swej opinii, bo to powoduje wykluczenie, ostracyzm tego czy innego środowiska, ośmieszenie i śmierć medialną. A wszystko w majestacie prawa, tolerancji, demokracji i poprawności...

• Gość: DOC Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.13, 11:12
        Jesteś takim samym idiotąjak Wałęsa i inni faszyści. Odmawiasz innym prawa do szczęścia, bo do tego sięto sprowadza. A matka i wywiad. Popłakałem się. Chciałbym mieć taką odważną i kochającą mamę.
        • Gość: Alex Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 08.03.13, 22:47
          Szybciej to ty jesteś idiotą. Wałęsa wypowiedział swoje poglądy, można się z nim zgadzać lub nie. On jest byłym prezydentem i byłym politykiem, to osobiście może mieć takie wypowiedzi. A jak ci się chamie nie podoba, to sobie zawies hasło " Pedały do gazu"
          • delivered Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 09.03.13, 00:26
            I jak tu dyskutować z taka bezgraniczną głupotą jak twoją? Nie trzeba żadnego wroga z zewnątrz Polacy tak się nienawidzą, że kiedyś wszyscy się wymordują.
      • Gość: cdr Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.jzo.com.pl 08.03.13, 12:11
        Już naczelny cenzor tnie komentarze bez głosów uwielbienia dla homo... żałosna ta gejzetka...
        • Gość: Tabernakulum Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.13, 13:36
          Buhahhaahahha - smutasowi wycięli posta - teraz smutuś i jego fani całe popołudnie będą łkali w poduszkę.
      • Gość: ja a może nikogo nie obchodzi że ktoś jest gejem... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.03.13, 15:36
        mnie akurat nic do tego czy ktoś jest normalny czy nie (zgodnie ze swoją koncepcją "normalności"). jedni zbierają znaczki inni klej do znaczków... wolna wola kto komu, co i gdzie wsadza - tylko czemu trzeba to manifestować całemu społeczeństwu?
        czy homoseksualiści rzeczywiście są szykanowani? proszę o przykłady - jakie prawa są naruszane - oczywiście w porównaniu z parami hetero które nie mają ślubu...
        a to że jest się gejem nie jest wypisane na czole (w przeciwieństwie do koloru skóry choćby - tu bardziej walczyłbym o tolerancję)
        takie plakaty i kampanie są ewidentnie szkodliwe dla samych gewjów bowiem konfrontują ich z resztą społeczeństwa...
        • Gość: dw Re: a może nikogo nie obchodzi że ktoś jest gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 20:49
          do: "ja" -

A gdzie Ty widziałeś, żeby lesbijki czy geje "manifestowali", "gdzie co komu i jak wsadzają"? GDZIE? Chyba we własnej głowie... Geje i lesbijki w kółko tłumaczą, że chodzi o to, by ludzie wokół nich nie reagowali jak barbarzyńcy (właśnie tekstami typu: "a co mnie obchodzi gdzie i jak sobie wsadzacie") na prostą informację: "byłyśmy z moją partnerką na wycieczce" albo "my z moim partnerem mamy taki sam gust, więc możemy nosić nawzajem swoje krawaty". Żaden gej ani lesbijka nie życzy sobie, byś się interesował, jak wygląda jego życie seksualne - i na pewno nie interesuje się Twoim. A jednak Ty nie musisz codziennie podejmować poważnych decyzji typu: "powiedzieć, że byłem z moją dziewczyną w kinie, czy to zostanie źle odebrane?"
          • Gość: ja Re: a może nikogo nie obchodzi że ktoś jest gejem IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.03.13, 21:39
            i dotykamy sedna sprawy - "czy powiedzieć że było się z partnerem w kinie...". Czy tak trudno zrozumieć, że 99% ludzi nie obchodzi kim jest ta osoba z którą byliście? I co z tego że jest drugą połówką? Czy od razu trzeba trąbić jestem gejem, mam znajomych homo i mało kogo ich orientacja obchodzi, ale oni nie obnoszą się z tym.
            Przerysowanie "kto komu i gdzie" jest reakcją na epatowanie swoją orientacją. To tak jak kampania z widokami płodów ludzkich po skrobankach. Przesada.
            Nie mówię że geje są złem, mówię że roszczeniowa postawa i epatowanie swoją odmiennością od reszty sprawia że ludzie zaczynają negatywnie reagować.
            • turzyca Re: a może nikogo nie obchodzi że ktoś jest gejem 09.03.13, 10:13
              Gość portalu: ja napisał(a):

> i dotykamy sedna sprawy - "czy powiedzieć że było się z partnerem w kinie...".
              > Czy tak trudno zrozumieć, że 99% ludzi nie obchodzi kim jest ta osoba z którą b
              > yliście

Ale ludzie robia to przeciez ustawicznie! Nie dalej jak wczoraj zachwycalam sie tortem urodzinowym, ktory kolezanka przyniosla, poprosilam o przepis - spyta swojego chlopaka, bo to on ten tort dla niej upiekl. Pytam sie kolegi, gdzie kupil taka fajna teczke, dostaja smsa od jego dziewczyny, bo to ona ja wyszperala.
              I w calym zamieszaniu chodzi o to, ze jesli tort przynioslby kolega, a teczke miala kolezanka, zeby nadal odpowiedz mogla byc "spytam mojego chlopaka o przepis", "poprosze moja dziewczyne, zeby Ci napisala". I o to sa wlasnie te wszystkie roszczenia, ktore sie gejom i lesbijskom zarzuca. A co komu od tego ubedzie?

A jesli chodzi o seks i kto komu gdzie wklada - coz, znam dosc par heteroseksualnych, ktorych wyobrazenie w trakcie akcji powoduje odruchy wymiotne. Dlatego dawno temu nauczylam sie nie zastanawiac, co ludzie ze soba robia za drzwiami mieszkania.
    • afiag Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 08.03.13, 08:48
      oto popis miłości i tolerancji jebany homofaszysto
    • krzysztofczyz "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy le... 08.03.13, 08:50
      A co ta pani mogła innego napisać. Pogodziła się z faktem i tyle. Teraz chce aby jej córce żyło się lżej. Stykając się z ludźmi z kampani przeciw homofobii podkreślałem, że trzeba rozmawiać, aby tym ludziom żyło się lżej. Nie wnikając czy to choroba( uznję że tak) czy nie, są dziedziny życia, które muszą być unormowane, bo są od tego faktu niezależne. Podkreślałem, że jestem homofobem i nie widzę w tym nic złego. Sama autorka zauważa, że się tego bała i nie zgadzała się z tym. Tak czyni większość rodziców, chce aby ich dzieci były tak jak oni. Gdy nastaje już fakt, to trzeba coś z tym zrobić. Źle ocenia pani stanowisko kościoła, to jest jak z kamykiem na stoku. Gdy się wyciągnie jeden może być lawina albo nie. Aby się przekonać trzeba kamień wyciągnąć - kto odpowie za skutki? Poza tym opowieść o Sodomie i Gomorze ( pomijam fakt pedofilii w kościele) wyraźnie określa rozwiązłość seksualną jako zło. Ma to znaczenie gdyż homoseksualizm jest do przekazania dalej, są na to wyniki badań. Gejami zostawały osoby przebywając w środowisku gejowskim ( badania Karolinska Instytut w Szwecji). Stanowiło to ok. 40% badanych - pozostali mieli zmiany w mózgu. No ale skoro można walczyć o narkotyki to i o homoseksualizm też chyba można.
      • Gość: Ala Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 09:10
        Wspolczuje tej pani. Choc moze kiedys bedzie lekarstwo na homoseksualizm.
        Rodzice czesto sa pogodzeni z losem, mowi sie trudno i zyje sie dalej....
      • Gość: gres [...] IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.13, 11:06
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: DOC Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.13, 11:15
          Jesteś tego samego pokroju co ludzie co wskadzali dawniej chkłopców do wariatkowa przyłapanych na onaniżmie, bo to się leczy przecież. A dalej od tych co palili czarownice na stosie w imię miłości do boga.
          Ale dam ci radę - to się leczy. Twoją nienawiść.
      • Gość: peter Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.iitd.pan.wroc.pl 08.03.13, 14:52
        Po tym co przeczytałem musze stwierdzić, że zmiany w Twoim mózgu są już tak zaawansowane, że Twoje myslenie zaciera juz o fantazje.
      • feelhot Teraz już wiemy skąd taka ciemnota w Polsce! 08.03.13, 22:21
        Skoro zrobiłas badania i 40% ludzi zbadanych wyciełas mózgi i je zbadałaś to normalnie Twoje badania w jakimś Science opiszą albo w Lancet! To jakim sposobem, ci gaye którzy przebywali w otoczeniu 100% hetero nie zmienili sie na hetero? A jakim cudem ci gaye, którzy otaczają koleżanki hetero i ich dzieci oraz ojców nie spowodowały zarażenia gayowstwem tychże?
        To na co cierpisz to sie nazywa homofobia. Tak, wiem ze wiesz i jesteś dumnym stworzeniem z powodu bycia homofobem. Tylko, że to akurat sie leczy! Idź do najbliższej Kliniki Zdrowia, porozmawiaj z psychologiem-seksuologiem, specjalista z pewnością ci pomoże!
        • Gość: Jo Re: Teraz już wiemy skąd taka ciemnota w Polsce! IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.13, 22:24
          Z Polski piszesz? To pisz po polsku, albo spadaj na imprezę z gimnazjalistami się... jak to się kiedyś mówiło...? Aha... "lansować". "Gaye"... Mówić i pisać się nauczcie analfabeci...
          • feelhot WhatEveR 08.03.13, 22:52
            You can write me in English as well.
            • 45rtg Re: WhatEveR 08.03.13, 23:15
              feelhot napisał:

> You can write me in English as well.

Ale jesteś, młocie, na polskojęzycznym forum. Więc się nie wydurniaj, nie szpanuj i pisz normalnie, po polsku: "gej".
              • feelhot Re: WhatEveR 13.03.13, 12:37
                Dziecko-gej nie jest polskie i dla mnie jest obraźliwe. Nie życze sobie:P
        • krzysztofczyz Re: Teraz już wiemy skąd taka ciemnota w Polsce! 09.03.13, 09:16
          Nie ja robiłem badania tylko ekipa z instytutu mianującego do przyznania Nagrody Nobla. Nie wycinali ale robili badania tomografem komputerowym. Zmiany w mózgu polegały na innym kształcie ciała migdałowatego (odpowiedzialne za doznania seksualne). Więcej się dowiesz jak poszukasz - nie moja rzecz dokształcać. Z tymi wpływami środowiskowymi to można z geja zrobić hetero. Przykładem jest Michał Wiśniewski z Ich Troje. Wpływy środowiskowe wystepują właśnie bardzo często w domach dziecka ( brak normalnej rodziny) lub gdy jedno z rodziców było ukrytym homoseksualistą. Nazywasz mnie homofobem ( sam też tak twierdzę) ale moje obawy wynikają głównie z tego aby memu dziecku nie stała się krzywda ze strony faceta, który ma ochotę zaspokoić swoje chwilowe fantazje seksualne. Nie potrzebuję pomocy seksuologa ( mam normalną rodzinę i nie zdradzam żony), choć znam. Seksuolodzy zajmują się leczeniem nie homoseksualistów( bo tego się nie da wyleczyć i nie jest zagrożeniem dla życia chorego - wycofano z katalogu chorób), a dewiacji seksuaknych np: sadystów. Normalni dostają wiagrę lub poleżą na kozetce.
          • feelhot ło matko! Toż to cud! 13.03.13, 13:55
            Zrobiłeś z Wiśniewskiego gaya, teraz robisz z niego hetero-no coraz ciekawsze:P Pochwalasz homofobów w tym, że gayów trzeba leczyć, sam jestes świadomy tego ze jesteś homofobem-co jest rzadkością. O kształcie mózgu gaya też coś gdzieś czytałeś. Tyle że badań było zbyt mało, nie potwierdziły one jednoznacznie jak powstaje w człowieku orientacja seksualna, ale wiadomo, ze ma to zwiazek z układem ganów i to nie jednego czy dziesieciu-ale wielu-i to nie położeniu jednego genu ale całego zespołu genów-co jest jeszcze niepoznane. a może nawet czytałes jakies badania mówiące o tym jak cześć mózgow gayów jest podobna do mózgu kobiety. Róznice biologiczne są rózne, tak samo kiedyś nie rozumiano róznic z czego wynikał rasizm i niewolnictwo. W Polsce wynika z tego homofobia, ciemnota, nacjonalizm, rasizm i brak miłości bliźniego. Nie dopuszczasz w swoich teoriach biseksualizmu-bo twierdzisz że z gaya zrobiono hetero, albo odwrotnie. Co innego jest w tym, ze dziecko interesuje sie swoją seksualnością w czasie dojrzewania i ma przygody seksualne z rówieśnikami, odkrywajac że jest gayem albo hetero albo nawet bi-choć tego nie rozumie czesto w wieku 8miu lat. Co innego jest bycie gayem a co innego wykorzystywanie dzieci-co jest juz pedofilią. Facet nie ma fantazji seksualnych związanych z dzieckiem, ani gay ani hetero. Pedofil może mieć takie fantazje. Myśle, że w stanie jakim jesteś z powodzeniem dałoby sie wyleczyć Ciebie i nie byłbyś homofobem. I to nawet nie musiałby być psycholog-seksuolog, ale nawet pełna empatii i mądra życiowo żona mogłaby cie z tego wyleczyć, gdybyś taką miał/nie znam jej wiec nie moge w tej sprawie wyrokować bądź snuć dalszych rozważań/.
            Pozdrawiam:)
      • turzyca Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 09.03.13, 10:25
        Ma to znaczenie gdyż homoseksualizm j
        > est do przekazania dalej, są na to wyniki badań. Gejami zostawały osoby przebyw
        > ając w środowisku gejowskim ( badania Karolinska Instytut w Szwecji). Stanowiło
        > to ok. 40% badanych - pozostali mieli zmiany w mózgu. No ale skoro można walcz
        > yć o narkotyki to i o homoseksualizm też chyba można.

Och, jak ja lubi takie teksciki! Slowa kluczowe sie zgadzaja - geje, Karolinska Institute, mozg, badania - tylko sens sie gdzies zgubil.
        Karolinska Institute przebadala 90 zdrowych osob o orientacji homo- i heteroseksualnej i stwierdzila, ze pewne struktury mozgu gejow przypominaja bardziej te heteryczek niz heterykow, a u lesbijek jest odwrotnie. Nie da sie tym zarazic, po prostu te mozgi tak sie rozwinely w zyciu plodowym.

Artykul po polsku na ten temat: wyborcza.pl/2029020,75476,5318625.html
        Podsumowanie na stronie Karolinska Institute: ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?d=130&a=58064&l=en&newsdep=130
        • krzysztofczyz Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 09.03.13, 12:22
          przebadano 1050 osób.
          • turzyca Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 09.03.13, 13:04
            A moze by tak linka do wynikow badan? Albo przynajmniej konkretne dane bibliograficzne? W Karolinska Institutet wg ich publikacji takich badan nie przeprowadzono. Wiecej: kolega google pytany o homoseksualizm, 1050 osob, 40% i badania nic nie znajduje. W ogole zadnych badan o takich parametrach. Nie chce mi sie wierzyc, ze wymyslasz jakies bzdury ad hoc, tylko po to zeby brzmiec bardziej przekonujaco, wiec wierze, ze bez problemu podasz dokladne namiary, chetnie doczytam.
            • krzysztofczyz Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 09.03.13, 21:29
              Dla ciebie jakie by te dane nie były, będą stanowiły tylko próbę ominięcia właściwego tematu. U ciebie jest to jak zamatać problem aby nikt naukowo nie określił czym jest homoseksualizm. Chcecie aby uznano , że jest bez określania przyczyny jego powstania. Społeczeństwo ma prawo wiedzieć czym jest spowodowany. Na twoją propozycję odpowiadam - poszukaj sobie. Nie mam zamiaru ci pomagać. Korzystając z tego, że już piszę a może przeczyta to autorka artykułu zapytam się jej wprost. Ostatnio autorzy odpowiadają na pytania. Szanowna pani gdyby w okresie płodowym dowiedziała się, że jej córka będzie lesbijką a mając możliwości( zakładam, że w przyszłości takie będą) zapobiec temu zapobiegłaby czy nie?
              • turzyca Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 10.03.13, 00:50
                krzysztofczyz napisał:

> Dla ciebie jakie by te dane nie były, będą stanowiły tylko próbę ominięcia właś
                > ciwego tematu.

Sformulowalam moje stanowisko, opierajac sie na najlepszych odnalezionych przeze mnie informacjach. Jesli sie myle, to pokaz mi lepsze informacje. Jak inaczej moge wyjsc z bledu?

Chcecie aby uznano , że jest bez określania przycz
                > yny jego powstania. Społeczeństwo ma prawo wiedzieć czym jest spowodowany.

Pluralis majestatis? No, no, ale mnie zaszczyt kopnal. Ale niestety w tym wypadku przypisujesz mi mylne motywacje, tez jestem ciekawa, jakie sa przyczyny homoseksualizmu. Na razie wiekszosc wskazuje na to, ze podstawy formuja sie przed narodzinami, czy to z powodow genetycznych czy w trakcie rozwoju w macicy.

. Na t
                > woją propozycję odpowiadam - poszukaj sobie. Nie mam zamiaru ci pomagać.

Poszukalam. Co wiecej jestem w stanie zrozumiec szwedzki tekst pisany. I stwierdzam: Karolinska Institutet nie opublikowal badan, na ktore sie powolujesz.
    • krzysztofczyz Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 08.03.13, 09:17
      To co proponujesz? Chcesz załatwić sprawę na pięści czy przez obozy koncentratyczne? Taka postawa szkodzi problemowi bo prowadzi do eskalacji, a tym samym promocji. Często spotykając się z ludźmi dykutującymi przeciw homoseksualistom zauważyłem, że boją się tego aby samemu nie zostać uwiedzionymi. Czy też się tego obawiasz czy masz jakieś inne przyczyny swej postawy? Unikając tych ludzi nie zauważasz, że większość z nich( wyraźna większość) wyraża troskę o społeczeństwo i poza kilkoma procentami nie chce adoptować dzieci. Oni wcale nie chcą zakładać rodzin! Chcą uprawiać wolny seks. Czemu nie zapytamy się homoseksualistów ilu z nich jest za adopcją a ilu przeciw. Oby się nie zdziwili Biedroń i pozostali.
    • Gość: Tabernakulum Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.13, 09:39
      ...i rodzice katabasów i pingwinów.
      • Gość: lemingowyfrust Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.13, 09:56
        ale tylko tych zboczonych.
    • cancro "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy le... 08.03.13, 13:10
      O jakich szykanach ta pani bajdurzy? Znam jednego pederastę, który otwarcie żyje z innym facetem, ale nie obnosi się po mieście ze "swoim szczęściem". Żyje więc sobie normalnie, o ile taki stan można nazwać normalnością. Amerykanie mawiają: "jeśli będziesz ciągle powtarzał, że jesteś koniem, musisz się liczyć z tym, że w końcu ktoś użyje bata".
      Homoseksualiści i ich sympatycy niestety mylą tolerancję z akceptacją. Jestem tolerancyjny. Nikogo nie krzywdzę z tego powodu, że żyje wbrew naturze. Jednak nigdy nie podam ręki komuś, o kim wiem, że jest homoseksualistą i nie będę utrzymywał z nim relacji towarzyskich. To tak jak z żabą: jeden weźmie do ręki, drugi nie. A ja zwyczajnie jestem brzydliwy. Nie akceptuję takich postaw.
      Moje zahamowania nie mają podstaw religijnych, ale na miejscu homoseksualistów nie atakowałbym Kościoła. Stanowi on przeciwwagę dla islamu. Obalcie kościół a wtedy przyjdą tu wyznawcy Allacha. Wtedy o homoseksualizmie nie będzie można nawet podyskutować na forum, bo nawet forum nie będzie.
      • Gość: Martha Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.13, 13:43
        "Jednak nigdy nie podam ręki komuś, o kim wiem, że jest homoseksualistą"

No i co za problem. Ja twojej matce też nigdy ręki nie podam:

www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/633955262836419337.jpg

• Gość: Olo Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.ha.pwr.wroc.pl 08.03.13, 14:49
          A ja tobie, przy założeniu, że będę wiedział, że to ty. I nie wiem w czym problem. Pewnie dlatego, że to twój problem.
          • Gość: PsssSs Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 15:47
            Jak to nie podacie sobie rak ?

wyborcza i lewica eam ROZKAZUJE.

Przypatrzcie sie dokladnie artykulowi, juz nie domagaja sie tolerancji, tylko PELNEJ AKCEPTACJI. Obowiazkowej.

Nie podasz reki ? Jestes homofobem.

O tej mniejszosci mozna mowic obecnie tylko dobrze, albo wcale.

Ponadto, 99% glosujacych homoseksualistow glosuje na lewice.

Uwazacie, ze politycy lewicowi nie probowaliby promowac i starac sie wmowic wam i waszym dzieciom, ze homoseksualizm jest nie tylko dobry, ale wrecz powinno sie takim byc po to, zebyzdobyc bowe glosy ?

Naiwni...
            • Gość: Olo Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.13, 22:22
              Jestem homofobem. Ok. No i? Jakieś znaczenie nadasz temu faktowi, tylko mi nie mów, że to miało zrobić na mnie wrażenie...
      • Gość: tor Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.dab.02.net 08.03.13, 21:32
        Dziwie sie, ze masz komputer, skoro zyjesz zgodnie z natura. Zapewne zamiast chodzic do sklepu, polujesz na zwierzeta, nie jezdzisz samochodem, tylko chodzisz pieszo. Przeciez natura dalaby nam zamiast nog kola, gdyby chciala zebysmy jezdzili samochodami, a seks ze swoja zona czy dziewczyna uprawiasz bez zabezpieczen, bo przeciez antykoncepcja w swiecie naturalnym nie wystepuje.
        Ps. Przeczytaj sobie co znaczy slowo pederasta.
      • feelhot Kochany homofobie! 08.03.13, 22:28
        Informuje cie, ze powinieneś wybitnie ograniczyć swoje życie społeczne, najlepiej zamknąć sie w domu i nie wychodzić, chyba ze znajdziesz jakąś prace, gdzie akurat bedzie małe grono i wszyscy oświadczą, że nie są gayami-najlepiej na piśmie. Nie musisz do mnie sie przytulać ani podawać mi reki-nie zalezy mi na tym. Koniecznie pytaj czy w kuchni nie pracuje jakiś homoseksualista jeśli wejdziesz do baru albo restaucracji, albo żeby cie nie obsługiwał, bo przecież niczego, co dotknie gay jeść nie bedziesz mógł. Nie słuchaj też muzyki i najlepiej nie oglądaj filmów-bo wielu twórców było gayami, wybieraj tylko tych o których na 100% wiadomo że byli hetero. Zamykaj oczy na widok malowideł, a muzyki współczesnej nie słuchaj, bo zamienisz sie w gaya albo cie zemdli tak jak od artystów, którzy walcza o prawa gayów/np. Lady Gaga/. Koniecznie też winieneś przepytać swoich fryzjerów, bankowców, lekarzy i panie oraz panów w zakładach usługowych i sklepach aby ograniczyć swoja styczność z gayami. MUSISZ SIE CHRONIĆ!
        • Gość: PsssSs Re: Kochany homofobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 22:57
          homoseksualiści stanowią mniej niż 1 % społeczeństwa.

Szansa, że się na takiego odszczepieńca trafi jest mała.

Ponadto homoseksualizm jest nabyty i uwarunkowany kulturowo.

Nie ma do tej pory ŻADNYCH, podkreślmy >żadnych< badań wskazujących, że ludzie się z tym rodzą.

Jest to wybór, czego dowodzą badania nad Pasztunami z Afganistanu i starożytnymi Grekami.

Wczoraj homoseksualiści żądali tolerancji, dzisiaj akceptacji, jutro adopcji, pojutrze przywilejów.
          • 45rtg Re: Kochany homofobie! 08.03.13, 23:22
            Gość portalu: PsssSs napisał(a):

> homoseksualiści stanowią mniej niż 1 % społeczeństwa.

Najostrożniejsze szacunki mówią o 3%.

> Ponadto homoseksualizm jest nabyty i uwarunkowany kulturowo.

Chyba twój.

> Nie ma do tej pory ŻADNYCH, podkreślmy >żadnych< badań wskazujących, że
            > ludzie się z tym rodzą.

Słuchajcie, jak rozumiem że można się brzydzić wizją dwóch przytulających się, nagich facetów. (Ciekawe że wizja dwóch przytulających się nagich kobiet jakoś żadnemu normalnemu, heteroseksualnemu mężczyźnie nie przeszkadza) Ale jak już musicie dorabiać do tego ideologię, to czy ona musi być taka debilna i ujawniająca waszą dogłębną niewiedzę?
          • feelhot Re: Kochany homofobie! 13.03.13, 12:53
            Gość portalu: PsssSs napisał(a):

> homoseksualiści stanowią mniej niż 1 % społeczeństwa.
            >

gdzie to te policzenia ustanowiłeś, badania robiłeś?Które, jakie społeczństwa badałeś?

> Szansa, że się na takiego odszczepieńca trafi jest mała.

Nie znam żadnych odszczepieńców-nie wiem co to może oznaczać, winieneś objawić to szerzej.

> Ponadto homoseksualizm jest nabyty i uwarunkowany kulturowo.

Tak masz racje-w katolickiej kulturze w Polsce jest on nabyty droga kupna w latach prl-u na półkach sklepowych z ocetem tudzież czekoladą czekoladopodobną. Uwarunkowany jest także kulturowo, przez to, że w szkołach kiedyś uczyli o Grecji, a jak wiadomo tam w kulturze to zjawisko było powszechne i akceptowalne:)
            >
            > Nie ma do tej pory ŻADNYCH, podkreślmy >żadnych< badań wskazujących, że
            > ludzie się z tym rodzą.
            Nie ludzie sie nie rodzą, znajdują sie z kapusty albo bocian je przynosi. I ty także nie urodziłeś sie hetero bo badań na ten temat nie ma. Co ty dziecko wiesz o badaniach, o nauce, o jej niuansach, o układzie dna, o umiejscowieniu cząsteczek i jak onne oddziaływują na genetyczne ukierunkowanie cech człowieka? Jaki uniwersytet i jakie badania reprezentujesz? Napisz bo musze powiadomić o tym władze uczelni by wiedziały jakiego niedorozwoja maja u siebie:P
            >
            > Jest to wybór, czego dowodzą badania nad Pasztunami z Afganistanu i starożytnym
            > i Grekami.
            Tak-wmawiaj sobie. W Polsce gaye też sobie wybrali bycie gayami, żeby homofoby i nazi-narodowcy mogli ich prześladować a pseudokatolicy na nich pluć:P
            >
            > Wczoraj homoseksualiści żądali tolerancji, dzisiaj akceptacji, jutro adopcji, p
            > ojutrze przywilejów.
            Co uważasz za przywilej? Prawa naturalne? Do oddychania? Co jeszcze wymyślisz? I przestań mi wciskać do adopcji swoje bachory, które narobiłeś a wychować nie masz ani za co ani ochoty. Ja sie nimi zajmowac nie chce!
            A co złego w adopcji dzieci przez gayów? Moim zdaniem nic-o ile nie jest to w Polsce-bo w takim społeczeństwie to byłaby krzywda dla dzieci. ADOPCJE są dla dobra dzieci a nie twojego czy wymysłów potencjalnych rodziców. Gdyby w Polsce były takie wymagania co do adopcyjnych rodziców jakie sa np. w Holandii opluwanej przez homofobów, to by 95% chetnych rodziców hetero nie mogło takimi rodzicami zostać, jako ze nie spełniają warunków bycia rodzicem.
      • 45rtg Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy 08.03.13, 23:19
        cancro napisał:

> olerancyjny. Nikogo nie krzywdzę z tego powodu, że żyje wbrew naturze. Jednak n
        > igdy nie podam ręki komuś, o kim wiem, że jest homoseksualistą i nie będę utrzy
        > mywał z nim relacji towarzyskich. To tak jak z żabą: jeden weźmie do ręki, drug
        > i nie. A ja zwyczajnie jestem brzydliwy. Nie akceptuję takich postaw.

Hm. A ile kobiet uprawiających seks analny całowałeś?
        Każdą pytasz czy aby nigdy nie?
        Naprawdę?
    • zalep "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy le... 08.03.13, 13:23
      Wynaturzeniom mówię nie. Trzeba leczyć a nie zarażać.
      • feelhot Masz całkowitą racje! Jak ktoś sie obnosi ze swoją 08.03.13, 21:59
        głupotą i homofobia, to powinno sie go najlepiej od razu leczyć, wsadzić do wanny z zimną woda i elektrowstrząsy!
    • heterofob2 "Nie zastanawiam się, czy będę miała wnuki". 08.03.13, 14:35
      "Nie zastanawiam się, czy będę miała wnuki".

I słusznie. Po pierwsze nikt nie ma obowiązku dawać wnuków swoim rodzicom. Po drugie istnieje coś takiego jak ADOPCJA, dzięki której można mieć dzieci i wnuki.

Polecam film o "szykanach", jakie spotykają Młodego w klasie z powodu dwóch ojców, hi hi hi

• heterofob2 "akceptacja to proces długi i trudny" 08.03.13, 14:49
      "Akceptacja to proces długi i trudny" - wyjdź z szafy już dziś (a najlepiej do niej nie wchodź!):

--
      O radości bycia gejem - strona pedagoga
    • Gość: As Są kliniki, które skutecznie rozwiązują tę sprawę IP: 217.153.189.* 08.03.13, 15:16
      Głównie w USA, ale także w Polsce są już ośrodki, kóre leczą takich ludzi. Wystarczy poszukać w sieci, życze pani powodzenia!
      • Gość: ka76 Re: Są kliniki, które skutecznie rozwiązują tę sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 15:26
        Tak, juz sa kliniki, w ktorych mozna wyjsc z homoseksualizmu! Choc jest to trudne.
        Powodzenia!
        • Gość: Olo Re: Są kliniki, które skutecznie rozwiązują tę sp IP: 78.10.87.* 08.03.13, 19:21
          Najwięcej jest takich w Stanach. W Polsce zajmują się tym leczeniem ośrodki chrześcijańskie.
        • Gość: joe brody Re: Są kliniki, które skutecznie rozwiązują tę sp IP: *.wroclaw.mm.pl 08.03.13, 20:26
          Zgadza się, bardzo trudne. Tak trudne, że ani jednego jeszcze nie udało się "wyleczyć", co najwyżej wpędzić w taką psychozę, że za cholerę się nie przyzna do chętki na kogoś tej samej płci...
          • Gość: Olo Re: Są kliniki, które skutecznie rozwiązują tę sp IP: 78.10.90.* 08.03.13, 20:55
            Lepsze to niż uprawiać sodomię i być potępionym na wieki. to oczywiste.
            • feelhot Jesteście Świrami Jakich normalnie powinni w cyrku 08.03.13, 22:39
              pokazywać!

Kliniki:P Gdzie babka każe tytułować sie panią profesor albo doktor, a nie ma szkoły średniej, nie mówiąc o studiach medycznych. Która stara sie robić ofiarom pranie mózgu jak terroryści robią młodym chłopcom aby zamienić ich w żywe bomby.

Ostatnio jakis stary dziadek w Polsce chciał leczyć gayów-bardzo sie promował. Najbardziej zabiegał o młodych homoseksualistów. Chciał ich leczyć poprzez przytulanie.

A skoro mówicie o zagranicznych klinikach to najwiecej powołujecie sie na homofoba-biseksualiste, który miał problemy z własną tozsamością, wiec stwierdził, że znalazł sposób jak zarobić kase i zrobic sobie z tego zawód, twierdząc, że jest "nawróconym homoseksualistą", który teraz jest hetero. I naiwni płaca mu za spotkania, odczyty i jego "książki"-no cóż-homofobia i ciemnota najlepiej ma sie w Polsce i w zapadłych dziurach w Ameryce.

A jak jesteśmy przy klinikach, to udajcie sie do najbliższej kliniki zdrowia, do psychologa-seksuologa i opowiedzcie o swoich przemyśleniach, bólach, homofobii-z pewnością wam pomogą. Homofobie leczy sie z powodzeniem. A jak chcecie leczyć dzieciaki z bycia homo, to najpierw wyleczcie sie sami z bycia hetero, a dopiero póxniej rozmawiajcie o leczeniu:P
              • Gość: Olo Re: Jesteście Świrami Jakich normalnie powinni w IP: 78.10.90.* 08.03.13, 22:57
                Własnie pokazujesz jaki jestes tolerancyjny, skoro ludzi którzy myślą inaczej niż ty chcesz pokazywać w cyrku:)
                Ale jakby ktos z nas napisał,że pedałów należy obwozić w cyrku to byś pewni już leciał pisac do prokuratury,że łamanie prawa. Niełza hipokryzja:)Pomyśl czlowieku nad sobą trochę, może się ockniesz.
                Nikt nie pisze o jakiś dziwnych dziadkach czy innych pseudo profesorach (w rodzaju doktor Środy itp) tylko o skutecznych klinikach, zatrudniających powszechnie znanych lekarzy. W USA jest to normalne, mamy nadzieję,że przyjdzie i do Polski.
                Nie mamy nic przeciwko pedałom, chcemy im pomóc właśnie z miłości.
                • feelhot Re: Jesteście Świrami Jakich normalnie powinni w 13.03.13, 12:43
                  Gość portalu: Olo napisał(a):

> Własnie pokazujesz jaki jestes tolerancyjny

Dziecko-nic nie pokazuje, bo mnie kompletnie nie rozumiesz i bzdury piszesz:P

> Nikt nie pisze o jakiś dziwnych dziadkach czy innych pseudo profesorach (w rodz
                  > aju doktor Środy itp) tylko o skutecznych klinikach, zatrudniających powszechni
                  > e znanych lekarzy. W USA jest to normalne, mamy nadzieję,że przyjdzie i do Pols
                  > ki.

A to żeś strzelił:P Mówiono tu o polskich organizacjach typu stowarzyszenie, mających objawienie, iz są lekarzami i "uleczą" z "choroby". Jeśli wyleczysz sie skutecznie z heteroseksualizmu, to wtedy bedziemy dyskutowali o leczniu homoseksualizmu. I w tych "leczących" przybytkach polskich objazdowych i pokojowych "uzdrawiaczy" działy sie sceny z dziadkami i babkami nawiedzonymi bądź przytulającymi:P

I nie mówimy o osobie, o której piszesz ale o ciemnocie i durnoctwie totalnym zwanym "profesor" Pawłowicz i jej podobne marginesy społeczne. A to że do sejmu sie takie elementy dostały to tylko świadczy jaki poziom ciemnoty i wredniactwa panuje w Polsce. A potem sie ktoś dziwi, że gaye emigrują z Polski, bo wolą zyć w normalnym kraju:P

> Nie mamy nic przeciwko pedałom, chcemy im pomóc właśnie z miłości.

Bardzo cie prosze, nie pomagaj mi i nie kochaj mnie-najlepiej jak bedziesz homofobem z daleka:P
    • wielki_czarownik A czy możecie dać mi z tym święty spokój? 08.03.13, 15:28
      Jest sobie ktoś homo, to niech sobie będzie. Koniec, kropka. Zupełnie mnie to nie interesuje. Jedyne kiedy zaczynam się wkurzać, to sytuacja w której ktoś mi się ze swoją orientacją narzuca i domaga się cholera wie czego.
      Chce mieć związek partnerski? Niech ma. Z kobietą, z mężczyzną, z kozą, z odkurzaczem. Nic mnie to nie obchodzi. Chce adoptować dziecko? Nie - dziecko to nie zabawka. Ale niech do jasnej cholery całe to seksualnie opętane towarzystwo da mi święty spokój!
      • feelhot Wielki czarowniku-o to chodzi! Chcą mieć małzeństw 08.03.13, 22:43
        a gayów dajcie nam możliwość małżeństw cywilnych. I bedzie spoko. I przestańcie nam wpierać, że chcemy wasze bachory, którymi nie chcecie albo nie umiecie sie opiekować. adopcja to nie ma być dla widzimisie "rodziców" tylko dla dobra dziecka. A jakie dobro miałaby moja córeczka jeśli w przedszkolu by ją te wszystkie wychowane przez homofobów dzieciaki wyzywały okrutnie od córeczki pedała? Dziecko miałoby traume! W Polsce normalny gay sie na adopcje nie zgodzi-o ile nie jest to dziecko jego partnera i sytuacja jakaś wyjątkowa.
        • Gość: seba pytanie do gejów IP: *.e-wro.net.pl 08.03.13, 23:00
          czy owoce waszego "związku" z innym gejem wypadają wam z...odbytu?
          • feelhot Zapytaj biskupa 13.03.13, 12:56
            w Kaplicy Sykstyńskiej:P
      • 45rtg Re: A czy możecie dać mi z tym święty spokój? 08.03.13, 22:54
        wielki_czarownik napisał:

> zaczem. Nic mnie to nie obchodzi. Chce adoptować dziecko? Nie - dziecko to nie
        > zabawka. Ale niech do jasnej cholery całe to seksualnie opętane towarzystwo da

I właśnie dlatego że dziecko to nie zabawka lepiej pozwolić je adoptować parze pedałów niż odstawić do bidula, n'est ce pas? Para pedałów to jednak lepsze przybliżenie normalnej rodziny niż wychowawca na 8 godzin etatu.
        • Gość: Olo Re: A czy możecie dać mi z tym święty spokój? IP: 78.10.90.* 08.03.13, 23:00
          "Para pedałów to jednak lepsze prz
          > ybliżenie normalnej rodziny niż wychowawca na 8 godzin etatu."
          Absurdalna teza z dvpy wzięta. Równie dobrze napis,ze lepiej oddac dziecko dwóm mordercom bo najgorsze to do bidula trafić. Jakoś wiele dzieciaków wyrasta w bidulu na normalnych ludzi. Jak ktoś nie ma skrzywionych genów to żaden biudul go nie zniszczy, a wychowanie z facetami, których wieczorną rozrywką jest seks analny na pewno dobrze na psychikę dziecka nie wpłynie.
          Nie mam nic przeciwko ich życiu seksualnemu, żyjemy w wolnym kraju, ale czym innym jest niszczenie psychiki małego dziecka przez uczestnictwo w dewiacji.
          • 45rtg Re: A czy możecie dać mi z tym święty spokój? 08.03.13, 23:09

> "Para pedałów to jednak lepsze prz
            > > ybliżenie normalnej rodziny niż wychowawca na 8 godzin etatu."
            > Absurdalna teza z dvpy wzięta. Równie dobrze napis,ze lepiej oddac dziecko dwóm
            > mordercom bo najgorsze to do bidula trafić. Jakoś wiele dzieciaków wyrasta w b

P*erdolisz, luźny koleżko.

> idulu na normalnych ludzi. Jak ktoś nie ma skrzywionych genów to żaden biudul g
            > o nie zniszczy, a wychowanie z facetami, których wieczorną rozrywką jest seks a
            > nalny na pewno dobrze na psychikę dziecka nie wpłynie.

Ciekawe co takiego mu z tą psychiką zrobi seks analny za ścianą i to podczas jego snu.

> Nie mam nic przeciwko ich życiu seksualnemu, żyjemy w wolnym kraju, ale czym in
            > nym jest niszczenie psychiki małego dziecka przez uczestnictwo w dewiacji.

To zgłoś się z pretensjami do ludzi którzy cię wychowali, bo sadzisz tak straszliwe brednie że nie ma lewara - coś okropnego musieli ci zrobić.

To już nawet nie jest kwestia tego że masz takie czy inne poglądy. To jest kwestia tego że wypisujesz rzeczy skrajnie głupie, które się rozsypują pod najlżejszym nawet naporem racjonalnej myśli.
            • Gość: Olo Re: A czy możecie dać mi z tym święty spokój? IP: 78.10.90.* 09.03.13, 01:02
              Podsumowując: w Polsce nigdy nie bezie zgody dla promocji dewiacji.
              • 45rtg Re: A czy możecie dać mi z tym święty spokój? 09.03.13, 07:30

> Podsumowując: w Polsce nigdy nie bezie zgody dla promocji dewiacji.

No to masz problem.
    • magnusg Mdli mnie taka wyrezyserowana homopropaganda 08.03.13, 18:56
      Ten tekst jest tak sztuczny i tak przyjerzysty, ze az na kilometr smierdzi gotowizna i homopropaganda.
      Mamusia ekstra podkresla glowne argumenty homolobby jak n.p. to ze homoseksualizm wykreslono z listy chorob.Przypomne mamusi,ze to to samo WHO ja wykreslilo, ktore niedawno straszylo caly wewiat fikcyjna ptasia grypa.
      A pozatym niech mamusia zamiast gotowizna od zawodowych pederastow i lesbijek zacznie mysle i siezastanowi.Jezeli 100% populacji bylobyhomo to gatunek wymarlby w przeciagu 1 generacji.To nie jest choroba?To co niby?
      I czy mamusia sie naprawde cieszy, ze coreczka obraca sie w srodowisku,gdzie choroby zakzne pokroju HIV,zoltaczka czy weneryczne sa wrecz masowo rozpowszechnione.Ostatnio amerykanska agenda rzadowa CDC opublikowala raport wedlug ktorego 19% homoseksualnych mezczyn jest nosicielami wiruda HIV-co piaty!!!!
      To tak samo jakby mamusia cie cieszyla,ze coreczka ma kontakt z narkomanami.
      • Gość: ixi Re: Mdli mnie taka wyrezyserowana homopropaganda IP: *.e-wro.net.pl 08.03.13, 20:41
        A wśród księzy-pedofili aż 80% to...HOMOSEKSUALIŚCI!
        Gdyby wyłapać wszystkich pederastów, to 8 na 10 pedofilów nie skrzywdziło by dziecka!

80% pederastów w KK to geje!!!!
        • feelhot Re: Mdli mnie taka wyrezyserowana homopropaganda 08.03.13, 22:49
          Gość portalu: ixi napisał(a):

> A wśród księzy-pedofili aż 80% to...HOMOSEKSUALIŚCI!
          > Gdyby wyłapać wszystkich pederastów, to 8 na 10 pedofilów nie skrzywdziło by dz
          > iecka!
          \
          skąd masz takie dane?

>
          > 80% pederastów w KK to geje!!!!

coś pomieszałeś- jeśli 80% jest pederastami, a tylko 20% bi i hetero, to gayami tez jest 80%, chyba ze lesbijki-które na swiecie podciąga sie pod gay też nazwiesz pederastami-nie wiem po jakiemu to.

W ogóle ciekawe poplątanie homofobii, ciemnoty, pomieszania i obraźliwego zrównania gaya z pedofilem:P LECZ sie!
          Dla gaya dziecko nie jest obiektem seksualnym, dla pedofila jest! O gayach możesz mówić matkom, których córki molestował ksiądz:P
      • Gość: www Re: Mdli mnie taka wyrezyserowana homopropaganda IP: *.dab.02.net 08.03.13, 21:23
        Kup sobie czlowieku slownik i przeczytaj definicje pederasty i choroby, a jest szansa, ze zrozumiesz i nie bedziesz wypisywal durnot.
        • Gość: Olo Re: Mdli mnie taka wyrezyserowana homopropaganda IP: 78.10.90.* 08.03.13, 21:41
          Przeciez kazdy normalny i zdrowy człowiek wie jaka jest prawda. Homo propaganda tego nie zmieni.
          • feelhot Twoja fobio-propaganda też nie. Nie jesteś normaln 08.03.13, 22:51
            ym człowiekiem, co zaświadczyłeś swoimi komentarzami. Normalny facet nie ma nic do faceta gaya, wrecz jest zadowolony jak jego żona/dziewczyna przyjaźni sie z gayem. Gay nie jest konkurentem o wzgledy laski, nie odbije ci dziewczyny, a wrecz może czasem pomóc rodzinie. No ale homofob tego nie pojmie. Dla homofoba jego teorie sa wazniejsze-wrecz bedzie je głosił jak niejaki świadek Jehowy:P
            • Gość: Olo Re: Twoja fobio-propaganda też nie. Nie jesteś no IP: 78.10.90.* 08.03.13, 22:54
              Mylisz się i nie wiesz o czym piszesz. Nie miałbym nic przeciwko temu,zeby moja żona znajomiła sie z facetem pedałem. Dzieki temu mogła by mu pomóc i być może namówić na skuteczną terapię. Na pewno dałoby jej to satysfakcje, jako normalnej, zdrowej Polki o normalnych poglądach.
              • feelhot Jeśli jesteście oboje w takim stanie 13.03.13, 12:58
                to znak że natychmiast oboje musicie podjąć leczenie. Inaczej bedziecie mieli sie jeszcze gorzej. A gdyby Twoja żona znała sie ze mną to ku twojemu zdziwieniu mogłoby sie okazać, że sie zaprzyjaźnimy, że nie jest homofobem, a nawet że mogłaby wyleczyc ciebie:)-czego ci życze szczerze:)
            • Gość: walduś owoc milosci związków gejowskich wypada z odbytu!! IP: *.e-wro.net.pl 08.03.13, 23:06
              mam rację?
              To jest kwintesencją waszych "związków"?
              To co wam wypada z odbytu to owoc waszych relacji?
              • Gość: gosc Re: owoc milosci związków gejowskich wypada z odb IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.13, 08:26
                Mysle ze to nie do konca tak jak Pani napisala-gdyby Pani corka nie byla lesbijka mysle ze chodzila by Pani w marszach po przeciwnej stronie-nietoleracja w Pani wydaniu to nie akceptowanie ludzi ktorzy nie akceptuja ze Pani corka jest lesbijka.
                Z tolerancja nie musze sie obnosic ale tez nie mozna zadac od kogos zeby byl absolutnie tolerancyjny dla tych 10% procent ktorzy czuja inaczej- te 10% procent tez powinny byc tolerancyjne ze ktos moze ich nie akceptowac.
                Trzeba miec tez troche luzu w kontaktach towarzyskich-syn spotyka sie regularnie z kumplem(dziewczyna jest lesbijka i nie kryje tego)od szkoly sredniej-z humorem opowiada jak przy piwie powiedzial zeby nie robila konkurencji ogladajac sie za tymi samymi dziewczynami co on.
            • krzysztofczyz Re: Twoja fobio-propaganda też nie. Nie jesteś no 10.03.13, 11:10
              To całkowita nieprawda albo w dużej części. Homofobia o ile taka istnieje jest spowodowana czym innym. Pierszy przypadek to ktoś został zgwałcony przez homoseksualistę (np. w więzieniu), drugi to wykorzystany przez jego naiwność lub upity ( mój sąsiad tak robił). Trzeci, którego nigdy nie pojmiecie bo z nautry nie możecie mieć ze sobą dzieci jest punkt widzenia rodzica troszczącego się o przyszłość swego potomstwa. To jest akurat mój przykład "homofobii". W Polsce ponoć funkcjonuje prawo, a w nim kodeks opiekuńczy i rodzinny. Rodzice maja prawo dbać o dzieci dotąd kiedy te nie osiągną pełnoletności,choćby na leczeniu homoseksualizmu w okresie płodowym( o ile to będzie możliwe). Ja chcę aby prowadzono badania nad tym zjawiskiem, poznano przyczyny powstawania i zapobiegania mu. Bo w innym przypadku jest to naruszanie konstytucji w dziedzinie ochrony rodziny. Twoja wypowiedź a w szcególności osoby o nicku turzyca służą do wprowadzania zamętu informacyjnego, a tym samym poznaniu prawdy. Osobiście uważam, że jest to działalność dywersyjna lobby homoseksualistów bojących się o to, że w wyniku metod leczniczych homoseksualizm zaniknie tak jak inne choroby, a skąd wtedy będziecie brać partnerów do seksu? Nie żal mi kobiety z plakatu jej działalność to patologia - wstrętna patologia.
              • feelhot Pisałeś wcześniej o zmianach w mózgu. 13.03.13, 13:31
                a może zlecisz sobie badanie swoich zmian w mózgu?Może to ci pomoże?
    • aagaj "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy le... 09.03.13, 08:56
      ależ "mądra" matka i kobieta, przez takich co to równość chcą wszędzie widzieć same kłopoty
    • Gość: Wera Lewackie pomiesznie tolerancji z akceptacja IP: 78.10.90.* 09.03.13, 09:24
      Wbrew temu co lewaki probuja wmowic obywatelom wiekszosc z nas jest tolerancyjna. Tolerancja to wlasnie brak agresji fizycznej,zgoda na to,zeby homo pracowali z nami,mieszkali w naszym bloku itp. Nikt z nich nie jest szykanowany. Czym innym jest akceptacja okreslonych zachowan I postulatow I tutaj kazdy w demokratycznym panstwie ma prawo do wyrazania swoich pogladow I postepowania w zgodzie z wlasnym sumienie. Moje poglady I sumienie nie pozwalaja akceptowac spraw typu adopcja dzieci przez homo. Tymczasem lewactwo jest skrajnie nietolerancyjne co widac takze po tutejszych wpisach,gdzie chce sie przeciwnikow homo zwiazkow zamykac w klatce badz wprost eliminowac.
      • Gość: Jacek Lewackie pomiesznie tolerancji z akceptacja dla 2% IP: *.e-wro.net.pl 09.03.13, 11:49

Według ostatnich badań osób z dewiacją homoseksualną jest ok. 2 % w społeczeństwie!!!
        2%!!!!
        Ale i tak już wkrótce, będzie powtórne głosowanie i całkiem możliwe, że znowu geje i lesbijki trafią na liste chorych, na listę na której byli od setek lat!

• feelhot Re: Lewackie pomiesznie tolerancji z akceptacja d 13.03.13, 13:17
          Gość portalu: Jacek napisał(a):
          >
          > Według ostatnich badań osób z dewiacją homoseksualną jest ok. 2 % w społeczeńst
          > wie!!!
          > 2%!!!!

Tak samo mogłes napisać: według najnowszych badań okazało sie, że w Polskim społeczeństwie pozostało tylko 2% gayów, bo reszta z 3-7% gayów w Polsce wyemigrowała do normalnych krajów.

> Ale i tak już wkrótce, będzie powtórne głosowanie i całkiem możliwe, że znowu g
          > eje i lesbijki trafią na liste chorych, na listę na której byli od setek lat!

a to masz wiadomości z zebrania swojej nazistowskiej grupy narodowców we Wrocku?

Ja widze tylko jedno z twojego wpisu. Wrocław, bedący ośrodkiem akademickim i mającym swoją historie, niestety-tak samo jak wiele miast w Polsce- stacza sie ze swojego poziomu nauczania i kultury wraz ze spadkiem poziomu nauczania w całej Polsce. Ewidentnym faktem potwierdzającym tą teze jest istnienie narodowców we Wrocku. Może przydąłoby sie ciebie leczyć? Od czego chcesz zacząć swoje leczenie?
    • Gość: wc skończcie już pisać o tych IP: *.dynamic.mm.pl 09.03.13, 19:00
      normalnych inaczej!!!!!!!!
      co kogo obchodzi, w co oni lubią!
      to obrzydliwe tak się z tym obnosić!
    • falagar "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy le... 09.03.13, 19:23
      Muszę przyznać, że forumowe wpisy prawicowych matołków to niezła rozrywka. Nie trzeba na kabarety chodzić.
      • Gość: pedi Re: "Szykany kiedyś się skończą" - opowieść mamy IP: *.e-wro.net.pl 10.03.13, 10:53
        "owoce miłości", odbyt, ...jestem normalny!
        • feelhot Jacusiu-co cie tak boli, że wciąż jeczysz? 13.03.13, 13:22
          Odbyt cie boli? To moze nie żryj tak byle czego to ci boleć nie bedzie:P Możesz zabawić sie tez z aktywnymi gayami spośród łysych łepetyn, tacy czasem lubią sie zabawić:P
      • feelhot Wiesz co? Jak sie mieszka w UK i obserwuje to co 13.03.13, 13:20
        sie dzieje w Polsce i cie to nie dotyka to jest to żałosny, śmieszny kabaret. Ale jak sie pomyśli co to jest dla ludzi mieszkajacych w Polsce to jest to nie kabaret, ale porażająca sytuacja sprawiająca ból-i to w kraju ponoć wartości chrześcijańskich(sic!)-chyba z czasu wypraw krzyżowych:P
    • d.z Śmieszna hipokryzja... 13.03.13, 14:12
      Homoseksualizm dotyczy ponoć około 5% społeczeństwa ale nam cholernie przeszkadza!
      Kiedy zobaczymy dwie dziewczyny albo dwóch chłopaków na ulicy trzymających się za ręce lub (nie daj Boże) całujących to sięgamy po pałkę i bijemy na oślep! Toż to skandal! Czego oni się jeszcze domagają? Chcą spokoju, to niech siedzą w domach i nie drażnią uczciwych ludzi!
      Na forach internetowych też potrafimy dyskutować. Nawet naukowymi teoriami się podpierać i udowadniać jakie to szkaradzieństwa homosie mogą zrobić biednym dzieciom i jak to my rodzice się temu sprzeciwiamy.
      Z drugiej strony zupełnie nie przeszkadzają nam zasyfione ulice. Tak musi być i nie razi to niczyjego poczucia dobrego smaku. Ślizgamy się na psich gównach i nie martwimy się, ze orła może wywinąć nasze dziecko (albo potknąć na nierównym chodniku). Czekamy na spóźniony autobus na zaśmieconym przystanku i jak w końcu przyjedzie to wsiadamy i spokojnie dajemy się wygonić z pojazdu przed pętlą (bo biedny kierowca idzie siusiu) to nam nie przeszkadza - choć ktoś nas agresywnie zlekceważył przed chwilą.
      Zupełnie spokojnie przyjmujemy do wiadomości, że w centrum to w klubie można dostać po ryju i to nam nie przeszkadza (bo to przecież oczywiste).
      Mieszkamy w obskurnych i zawilgoconych budynkach, o które nie potrafimy zadbać (choć w wielu przypadkach one dały radę przetrwać wojnę) to nam też nie przeszkadza.
      Jeździmy po koszmarnych ulicach i nie martwimy się tym, że często w ten sposób igramy ze śmiercią.
      Homosiów będziemy bić i gnębić! Będziemy pokazywać jak bardzo nam przeszkadzają i psują poczucie naszego dobrego smaku, jak bardzo nam zagrażają i powodują degrengoladę społeczeństwa.
      Jak musimy mieć zasyfiałe mózgi, że nie widzimy tego otaczającego nas syfu (który dotyczy 100% mieszkańców Wrocławia), ale reagujemy z taką zapalczywością na temat homoseksualizmu i gotowi jesteśmy bić się z myślącymi inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka