chilonek 13.04.13, 16:09 W końcu ktoś zakopie ten dół. Jeszcze brakuje chętnego na ten burdel koło przejścia świdnickiego (w którym cwaniaki zrobiły sobie prywatny parking) z nieaktualnymi tablicami informacyjnymi na temat budowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barrels Plac Dominikański ?! 13.04.13, 16:57 Do autora: Proszę się dokładnie dowiedzieć gdzie we Wrocławiu znajduje się pl. Dominikański. Biurowiec z tego artykułu na pewno się przy nim nie znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Plac Dominikański ?! IP: *.static.korbank.pl 13.04.13, 17:21 przeciez jest wyraznie napisane, ze biurowiec powstanie na ul.Piotra Skargi???? coz za nadety post!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-2008 Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowca 13.04.13, 18:30 Ja tam do Skanskiej nie mam nic, a do tych idiotów, którzy w czasie poszerzania ulicy zwęzili ją przy placu bo tam stała akurat drukarnia. Uważam, że nowy budynek TAK (może być) ale najpierw odpowiednie poszerzenie samej ulicy P. Skargi. To budynek powinien się dostosować a nie ulica. Wiem co mówię bo żyję tu już 50 lat i wielu absurdów się już naoglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janisko Re: Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowc IP: *.man.tk-internet.pl 13.04.13, 18:42 ??? Przecież to budynek zburzono dla poszerzenia ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-2008 Re: Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowc 13.04.13, 20:23 Niestety nie. To z jego powodu ul Skargi w tym miejscu jest tak wąska. Poczytaj archiwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmn Re: Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowc IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 22:10 Nie wiem co tam poszerzać? Przecież ulica w kierunku północnym ma dwa pasy ruchu + lewoskręt, w południowym dwa pasy i do tego wydzielone torowisko? Co więc tam wymaga poszerzenia, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuniek-is-one Re: Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowc 13.04.13, 18:50 Spóźniłeś się z tym postem o jakieś kilkanaście lat jeżeli nie więcej. ------------------------- Zamiast dla biznesu, może w końcu zrobisz coś dla mieszkańców? www.youtube.com/watch?v=Gw-jJHmYFJk Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowc 13.04.13, 23:35 kaziuniek-is-one napisał: > Spóźniłeś się z tym postem o jakieś kilkanaście lat jeżeli nie więcej. Raczej koło czterdziestu. Przejście podziemne narzuca maksymalną szerokość ulicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikimiki Re: Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowc IP: *.play-internet.pl 14.04.13, 11:57 jemu chyba o chodnik chodzi i granicę działki.. Spoko, Skanska pewnie nie postawi budynku równiutko z granicą działki, to i przejść będzie można po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowca 14.04.13, 11:37 Podoba mi się! W ogóle uważam, że Skanska oprócz pieniędzy powinna dostać jakiś medal za to, co robi we Wrocławiu. Na tle pozostałych firm po prostu błyszczy. Chciałbym tylko jeszcze zobaczyć wizualizację tego, w jaki sposób chcą wkomponować zabytkowy budynek w bryłę nowego biurowca. Ma ktoś jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komiśniak Re: Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowc IP: *.centertel.pl 14.04.13, 11:52 pracujesz w skanskiej, cancro? bo tego potworka na Grunwaldzkim mozna by zgłosić do konkursu "najbrzydsze biurowce swiata". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Skanska przygotowuje teren pod budowę biurowc IP: *.205.74.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.13, 15:26 nie przesadzaj. biurowiec (poza szklanym daszkiem - ale to akurat nie pomysł skanskiej) nie jest zły. bardziej na grunwaldzie mnie razi pasaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magistrat sołtysa kolejny matoł Z GW , tym razem mw IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.04.13, 04:14 Kolejny prostak z GW zapłacił wierszówkę kolejnemu prostakowi z GW. To już jest plaga :( Plac Dominikański to plac Dominikański. Zaś okolice placu św Krzysztofa oraz ulic Piotra Skargi i Wierzbowej czy Oławskiej lub bł Czesława to kolejne miejsce we wrocku gdzie taki wieśniak, bez poważania dla nazewnictwa ulic i placów we Wrocławiu ustala nam swoje własne nazewnictwo na szpaltach lokalnego szmatławca. Od tego (nazewnictwa ulic i placów) są baranie uchwały rady miejskiej. Zanim coś takiego pierdykniesz na GW sprawdź na www.wroclaw.pl i powiedz też twemu prostackiemu szefowi, aby zaprzestał szkodliwej działalności w nazewnictwie ulic i placów naszego miasta ( ze szczególnym skierowaniem prostackich paluchów na skrzyżowanie ulic P Skargi, Oławskiej, bł Czesława) Teraz i tak już za późno, ani na poprawkę tekstu ani na wasze leczenie, brejvika trzeba z pewnościa aby to szkodliwe wieśniackie bydło dziennnikarskie rozpędzić kałachem w trzy wiatry za takie torpedująco-niszczące nazewnictwo fragmentu naszego miasta. Z bardzo głebokim poważaniem Magistrat Sołtysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: kolejny matoł Z GW , tym razem mw IP: *.182.48.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.04.13, 17:30 Każdy mówi o tym miejscu plac dominikański, tak sie przyjęło więc na co ta paplanina? Mieszkańcy tworzą miasto i nazywają miejsca a nie urzędnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magistrat sołtysa kolejny matoł Z GW , tym razem mw IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 17.04.13, 03:39 Nie każdy, ja nie mówię. Dla mnie jest to skrzyżowanie ulic Oławskiej i błogosławionego Czesława. Odpowiedz Link Zgłoś