Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić mapę Edynburga

17.04.13, 20:42
Witam,
Chciałbym kupić plan miasta Edynburg w Szkocji. W empiku jej nie znalazłem. Czy jest jakiś sklep, księgarnia, etc gdzie mógłbym takową dostać?

Dzięki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: Gdzie kupić mapę Edynburga IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.13, 20:59
      A gdyby tak zawędrować na ulicę Wita Stwosza, by w Świecie Podróżnika spytać?
    • radeberger Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 17.04.13, 21:11
      szkotnik100 napisał(a):

> Witam,
      > Chciałbym kupić plan miasta Edynburg w Szkocji. W empiku jej nie znalazłem. Czy
      > jest jakiś sklep, księgarnia, etc gdzie mógłbym takową dostać?
      >
      > Dzięki i pozdrawiam.

lmgtfy.com/?q=edynburg+mapa+kup+online
      • szkotnik100 Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 17.04.13, 21:36
        O bosche! Czy koniecznie musiałem dopisać że chodzi mi o stacjonarny sklep...? I czy naprawę uważasz że nie wiem, że w internecie można kupić prawie wszystko włącznie z mapą..? Wyjeżdżam w ten piątek więc przesyłka nie zdąży dojść na czas. Nie, ale dobrze musiałeś poczuć się lepiej i nakierować mnie na oczywista oczywistość czyli "google". Sam bym na to nie wpadł. Nie mam siły do takich osobników! Proszę nie odpisuj bo kierujesz tylko dyskusję na niewłaściwy temat!
        • radeberger Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 17.04.13, 21:53
          szkotnik100 napisał(a):

> O bosche! Czy koniecznie musiałem dopisać że chodzi mi o stacjonarny sklep...?
          > I czy naprawę uważasz że nie wiem, że w internecie można kupić prawie wszystko
          > włącznie z mapą..? Wyjeżdżam w ten piątek więc przesyłka nie zdąży dojść na cza
          > s. Nie, ale dobrze musiałeś poczuć się lepiej i nakierować mnie na oczywista oc
          > zywistość czyli "google". Sam bym na to nie wpadł. Nie mam siły do takich osobn
          > ików! Proszę nie odpisuj bo kierujesz tylko dyskusję na niewłaściwy temat!

Wiesz co.. nawet mi się nie chce silić na złośliwości, gdy widzę takie sieroty, które mapy nie są w stanie na czas kupić.

Miłego zwiedzania.
          • szkotnik100 Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 17.04.13, 22:05
            Pisałem leszczu nie odpisuj!! Widzę, że to zbyt trudne do zrozumienia!
            • radeberger Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 18.04.13, 13:41
              szkotnik100 napisał(a):

> Pisałem leszczu nie odpisuj!! Widzę, że to zbyt trudne do zrozumienia!

Popros grzecznie :-)
            • jureek Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 18.04.13, 13:49
              szkotnik100 napisał(a):

> Pisałem leszczu nie odpisuj!! Widzę, że to zbyt trudne do zrozumienia!

Jesteś trepem z zawodu, że tak przyzwyczaiłeś się do rozkazywania zamiast grzecznie poprosić?
              Jura
              • garym Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 18.04.13, 20:35
                jureek napisał:

> Jesteś trepem z zawodu, że tak przyzwyczaiłeś się do rozkazywania zamiast grzec
                > znie poprosić?
                > Jura

o ile moja znajomość języka polskiego jest wystarczająca to słowo proszę jednak padło

Proszę nie odpisuj bo kierujesz tylko dyskusję na niewłaściwy temat!
        • urko70 Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 18.04.13, 14:07
          szkotnik100 napisał(a):

> O bosche! Czy koniecznie musiałem dopisać że chodzi mi o stacjonarny sklep...?

Tak.

> I czy naprawę uważasz że nie wiem, że w internecie można kupić prawie wszystko
          > włącznie z mapą..?

To nie ma znaczenia.

> Wyjeżdżam w ten piątek więc przesyłka nie zdąży dojść na czas.

Nic o tym nie pisałeś.

> Nie, ale dobrze musiałeś poczuć się lepiej i nakierować mnie na oczywista oc
          > zywistość czyli "google".

Naucz się konstruować pytania i nie miej prertensji o to że inni nie domyślają się czego pragniesz.

> Sam bym na to nie wpadł. Nie mam siły do takich osobników!

Skoro nie wpadłeś na to jak zadać pytanie to wszystko możliwe.

> Proszę nie odpisuj bo kierujesz tylko dyskusję na niewłaściwy temat!

Proście, a będzie Wam dane... ale jak się nauczysz, że problem komunikacyjny
          w takim przypadku był po stronie pytającego... osobniku Ty jeden. :)
          • Gość: jo Sapienti sat IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 17:44
            Naucz się konstruować pytania i nie miej prertensji o to że inni nie domyślają
            > się czego pragniesz.

Zwróć uwagę na fakt, że ja domyśliłem się, czego pragnie pytający i udzieliłem właściwej, rzeczowej odpowiedzi. Myślę, że to kwestia intelektu. Głupiec sobie lubi poszczekać, więc szczekaj dalej.
            • szkotnik100 Re: Sapienti sat 18.04.13, 21:59
              Jak to było... banda głupiego na jednego...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka