szkotnik100 17.04.13, 20:42 Witam, Chciałbym kupić plan miasta Edynburg w Szkocji. W empiku jej nie znalazłem. Czy jest jakiś sklep, księgarnia, etc gdzie mógłbym takową dostać? Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo Re: Gdzie kupić mapę Edynburga IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.13, 20:59 A gdyby tak zawędrować na ulicę Wita Stwosza, by w Świecie Podróżnika spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 17.04.13, 21:11 szkotnik100 napisał(a): > Witam, > Chciałbym kupić plan miasta Edynburg w Szkocji. W empiku jej nie znalazłem. Czy > jest jakiś sklep, księgarnia, etc gdzie mógłbym takową dostać? > > Dzięki i pozdrawiam. lmgtfy.com/?q=edynburg+mapa+kup+online Odpowiedz Link Zgłoś
szkotnik100 Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 17.04.13, 21:36 O bosche! Czy koniecznie musiałem dopisać że chodzi mi o stacjonarny sklep...? I czy naprawę uważasz że nie wiem, że w internecie można kupić prawie wszystko włącznie z mapą..? Wyjeżdżam w ten piątek więc przesyłka nie zdąży dojść na czas. Nie, ale dobrze musiałeś poczuć się lepiej i nakierować mnie na oczywista oczywistość czyli "google". Sam bym na to nie wpadł. Nie mam siły do takich osobników! Proszę nie odpisuj bo kierujesz tylko dyskusję na niewłaściwy temat! Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 17.04.13, 21:53 szkotnik100 napisał(a): > O bosche! Czy koniecznie musiałem dopisać że chodzi mi o stacjonarny sklep...? > I czy naprawę uważasz że nie wiem, że w internecie można kupić prawie wszystko > włącznie z mapą..? Wyjeżdżam w ten piątek więc przesyłka nie zdąży dojść na cza > s. Nie, ale dobrze musiałeś poczuć się lepiej i nakierować mnie na oczywista oc > zywistość czyli "google". Sam bym na to nie wpadł. Nie mam siły do takich osobn > ików! Proszę nie odpisuj bo kierujesz tylko dyskusję na niewłaściwy temat! Wiesz co.. nawet mi się nie chce silić na złośliwości, gdy widzę takie sieroty, które mapy nie są w stanie na czas kupić. Miłego zwiedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
szkotnik100 Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 17.04.13, 22:05 Pisałem leszczu nie odpisuj!! Widzę, że to zbyt trudne do zrozumienia! Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 18.04.13, 13:41 szkotnik100 napisał(a): > Pisałem leszczu nie odpisuj!! Widzę, że to zbyt trudne do zrozumienia! Popros grzecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 18.04.13, 13:49 szkotnik100 napisał(a): > Pisałem leszczu nie odpisuj!! Widzę, że to zbyt trudne do zrozumienia! Jesteś trepem z zawodu, że tak przyzwyczaiłeś się do rozkazywania zamiast grzecznie poprosić? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 18.04.13, 20:35 jureek napisał: > Jesteś trepem z zawodu, że tak przyzwyczaiłeś się do rozkazywania zamiast grzec > znie poprosić? > Jura o ile moja znajomość języka polskiego jest wystarczająca to słowo proszę jednak padło Proszę nie odpisuj bo kierujesz tylko dyskusję na niewłaściwy temat! Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Gdzie kupić mapę Edynburga 18.04.13, 14:07 szkotnik100 napisał(a): > O bosche! Czy koniecznie musiałem dopisać że chodzi mi o stacjonarny sklep...? Tak. > I czy naprawę uważasz że nie wiem, że w internecie można kupić prawie wszystko > włącznie z mapą..? To nie ma znaczenia. > Wyjeżdżam w ten piątek więc przesyłka nie zdąży dojść na czas. Nic o tym nie pisałeś. > Nie, ale dobrze musiałeś poczuć się lepiej i nakierować mnie na oczywista oc > zywistość czyli "google". Naucz się konstruować pytania i nie miej prertensji o to że inni nie domyślają się czego pragniesz. > Sam bym na to nie wpadł. Nie mam siły do takich osobników! Skoro nie wpadłeś na to jak zadać pytanie to wszystko możliwe. > Proszę nie odpisuj bo kierujesz tylko dyskusję na niewłaściwy temat! Proście, a będzie Wam dane... ale jak się nauczysz, że problem komunikacyjny w takim przypadku był po stronie pytającego... osobniku Ty jeden. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Sapienti sat IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 17:44 Naucz się konstruować pytania i nie miej prertensji o to że inni nie domyślają > się czego pragniesz. Zwróć uwagę na fakt, że ja domyśliłem się, czego pragnie pytający i udzieliłem właściwej, rzeczowej odpowiedzi. Myślę, że to kwestia intelektu. Głupiec sobie lubi poszczekać, więc szczekaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
szkotnik100 Re: Sapienti sat 18.04.13, 21:59 Jak to było... banda głupiego na jednego...? Odpowiedz Link Zgłoś