emcia344 20.04.06, 10:23 Witam, chciałabym poznać Wasze opinie o tym kosmetyku, chcę sobie go kupić ale nie wiem czy jest dobry, nigdy go nie miałam, myślę ,że rozpylacz to dobra sprawa? pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori19851 Re: Pocałunek słońca samoopalacz 20.04.06, 12:13 mojej mamie zamówiłam samoopalacz, ale do twarzy no i jest bardzo zadowolona tylko, że ona ma twarz taką sniadą, taką nie za bladą i nie za ciemną.Miesza z kremem do twarzy żeby nie wyszedł za ciemny kolor no i ja sama jej zazdroszcżę. Chciałabym tak wyglądać po samopalaczu jak ona, tylko ze ja jestem za blada i mimo że jest do jasnej karnacji to nie jestem przekonana a pozatym teaz się ,,kwaszę'', ale po kuracji to moze też się skuszę.Moja mama naprawdę jest zadowolona, tak równo ma nałożony ( moze dlatego,że miesza z kremem ) no i schodzi ( bo oczywiście po myciu twarzy minimalnie schodzi ) nie pozostawiając smug. Odpowiedz Link
emcia344 Re: Pocałunek słońca samoopalacz 20.04.06, 14:21 super to sobie kupię, dzięki za wyczerpującą informację a co z resztą ciała np. nogi?pozdr. Odpowiedz Link
kasica_33 Re: Pocałunek słońca samoopalacz 22.04.06, 00:41 Ja stosowałam kiedyś samoopalacz tylko na same nogi...bo niestety latem reszta ciała opala się świetnie a nogi nie To super sprawa, tylko trzeba równomiernie rozsmarowywać bo bardzo często powstaja zacieki.Ponad to nie uzywć samoopalcza w okolicach kostek,bo to później strasznie wygląda.Generalnie polecam Odpowiedz Link