Dodaj do ulubionych

SOR przy ASK odesłał 25-letniego pacjenta. Mężc...

28.05.13, 13:46
Facet co to chciał się zabić to pewnie się teraz w grobie przewraca, że go nie odratowali.
Obserwuj wątek
    • indywidualismus SOR przy ASK odesłał 25-letniego pacjenta. Mężc... 28.05.13, 13:51
      Cóż, akurat w tym wypadku, wola pacjenta została spełniona...
      Choć oczywiście postawa lekarza godna potępienia i wydalenia z zawodu. Innych, chcących żyć też będzie w stanie potraktować tak samo.
      A przy okazji - jak to jest, że ze szpitala odległego o 600 metrów w linii prostej od drugiego, karetka musi do tegoż jechać drogą o długości 3,5 km ?? Tym bardziej, że nie ma pomiędzy nimi żadnych naturalnych przeszkód, brakuje tylko kilkadziesiąt metrów drogi ??
      • Gość: z Re: SOR przy ASK odesłał 25-letniego pacjenta. Mę IP: 217.237.185.* 28.05.13, 14:07
        przejazd jest na przełaj tylko okrutne dziury.
      • radeberger Re: SOR przy ASK odesłał 25-letniego pacjenta. Mę 28.05.13, 14:56
        indywidualismus napisał:

> A przy okazji - jak to jest, że ze szpitala odległego o 600 metrów w linii pros
        > tej od drugiego, karetka musi do tegoż jechać drogą o długości 3,5 km ?? Tym ba
        > rdziej, że nie ma pomiędzy nimi żadnych naturalnych przeszkód, brakuje tylko ki
        > lkadziesiąt metrów drogi ??

Droga prowadzi przez ziemie swieta - ogrodki dzialkowe. Wiecznie pozamykane i nie wolno tam jezdzic.
    • guest077 Szpital odesłał 25-letniego pacjenta. Mężczyzna... 28.05.13, 14:06
      "To nie są standardy szpitalne". Są są droga pani i doskonale pani o tym wie. Jeszcze tylko brakuje mi tu informacji, że lekarz odmówił przyjęcia pacjenta bo rodzina nie dała łapówki i mamy pełen obraz polskiej służby zdrowia. Banda degeneratów w białych kitlach, którzy dla 100 zł są skłonni zabijać ludzi albo skazywać ich na śmierć w męczarniach.
      • mama-cudownego-misia Re: Szpital odesłał 25-letniego pacjenta. Mężczyz 28.05.13, 14:09
        Ciebie też sąsiedzi przez matrycę podglądaja?
      • Gość: morpheus Re: Szpital odesłał 25-letniego pacjenta. Mężczyz IP: *.finemedia.pl 28.05.13, 14:16
        Pan/Pani tak niewiele wie o życiu, że nie powienien się wypowiadać.
    • student.am SOR 28.05.13, 14:10
      A może nazwisko tego doktora? Imię, inicjały? Dobrze by było wiedzieć, który to doświadczony chirurg odsyła do innego rejony człowieka w stanie zagrażającym życiu.
      • radeberger Re: SOR 28.05.13, 15:00
        Studencik - co jest lepsze - dac pacjentowi szanse na poprawe stanu zdrowia w innym szpitalu, czy tez skazac go na smierc, nie majac samemu dla niego czasu na zawalonym SOR?
        Poczytaj wersje na Gazecie Wroclawskiej.

Nie filozofuj, bowiem widac, ze dyzur to znasz tylko z opowiesci innych.
    • klan_fan Wypełnili wolę dzieciaka 28.05.13, 14:24
      Czarny humor mi na myśl przychodzi....wypełnili wolę dzieciaka...zresztą co się będą wysilać.
    • Gość: janusz zasranym obowiązkiem lekarza jest ratować życie IP: *.maxnet.biz 28.05.13, 14:39
      Jeżeli ktoś decyduje się być lekarzem to musi mieć świadomość że często będzie ratował życie i nie dostanie za to grosza ponieważ jest to pewien życiowy wybór. Jeżeli ktoś chce być lekarzem dla kasy to nie w państwowej służbie zdrowia tylko na prywatnej praktyce i tam proszę bardzo można nie przyjmować pacjentów i dawać im zdychać na ulicy. Lekarze!!! kliko, leniwa brać sie do roboty ratować życie ludzkie a jak nie to proszę zmienić zawód !!!!
    • Gość: zazdroszczeMu Re: SOR przy ASK odesłał 25-letniego pacjenta. Mę IP: 87.236.105.* 28.05.13, 14:44
      Odratowali mnie gdy miałem 20 lat. Teraz mam dwójkę dzieci i żonę. Żyję tylko dla tych dzieciaków ale nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam. Jak ja żałuję, że się wtedy nie udało. Samobójców nie powinno się ratować. To sadyzm.
    • ivan2557 Szpital odesłał 25-letniego pacjenta. Mężczyzna... 28.05.13, 14:46
      To co w wolnym kraju nie można samobójstwa sobie zafundować żeby komuś nie robić krzywdy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka