13monique_n "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się p... 24.06.13, 08:46 Natępnym razem przygotowac antyterrorystów PRZED wykładem. I przemówić do łysoli ich językiem - pałkami. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 24.06.13, 09:00 13monique_n napisała: > Natępnym razem przygotowac antyterrorystów PRZED wykładem. I przemówić do łysol > i ich językiem - pałkami. Kropka. Zdaje się że nikt z protestujących przeciwko występowi byłego NKWDzisty nie użył siły. Dlaczego zatem policja miałaby jej używać ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 24.06.13, 13:19 > Zdaje się że nikt z protestujących przeciwko występowi byłego NKWDzisty nie uży > ł siły. Dlaczego zatem policja miałaby jej używać ? Jak ci ktoś wejdzie do domu, i zesra na wycieraczce - nie możesz go ruszyć dopóki ci w mordę nie przywali? Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 24.06.13, 13:32 1. Przedmówczyni proponuje pałowanie prewencyjne. Więc ja próbuję dociec na jakiej podstawie i za co. 2. W tym konkretnym przypadku wykładu profesora czekisty policja miała prawo USUNĄĆ demonstrujących z sali, ale wydaje mi się że "pałowanie" nie należy do środków przymusu bezpośredniego przewidzianych do wyprowadzania z pomieszczenia. 3. Co się tyczy Twojego porównania - mój dom należy do mnie, tylko i wyłącznie. Uniwersytet należy do państwa, czyli do wszystkich jego obywateli. W tym i do Ciebie, do mnie i także - o, co za niespodzianka - także i do tych protestujących. Tak więc porównanie zdrowo chybione, kolego. A tak nawiasem mówiąc to zastanawiające jest, że setka ludzi powykrzykiwała przez chwilę hasła, a tymczasem w internecie aż kipi od nawoływań do przemocy - nie, nie wobec czekisty Baumana, ale wobec ludzi mających czelność nie padać przed nim plackiem. Bicie, pałowanie, zamykanie w więzieniach - to są postulaty POSTĘPOWYCH I TOLERANCYJNYCH internautów. Siląc się na obiektywizm - kto tak naprawdę jest bardziej agresywny, kto wykazuje mniejsze poszanowanie dla demokrakcji opierającej się na wolności wyznawanych poglądów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qww Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 14:02 nie wiedziałem że na wykładzie ktoś się zesrał. MAsz jeszcze jakies ciekawe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 24.06.13, 15:40 cyklista napisała: > > Zdaje się że nikt z protestujących przeciwko występowi byłego NKWDzisty n > ie uży > > ł siły. Dlaczego zatem policja miałaby jej używać ? > Jak ci ktoś wejdzie do domu, i zesra na wycieraczce - nie możesz go ruszyć dopó > ki ci w mordę nie przywali? a wykład publiczny nie był? czy tylko lewacka strona tam mogła zagościć? Uniwersytet to twój dom? robi się wykłady na publicznej uczelni to się ma, następnym razem baumanik zagości na solnym albo w mikstacie u dutkiewitza. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 24.06.13, 14:39 > Natępnym razem przygotowac antyterrorystów PRZED wykładem. I przemówić do łysoli ich > językiem - pałkami. Kropka. Czyli - krótko mówiąc - w obronie przed przemocą należy stosować przemoc prewencyjnie, tj. zanim ktokolwiek ją zastosuje? Kto wtedy będzie agresywną stroną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☭ Profesor Bauman, IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.06.13, 13:58 To kwiat Polski socjalistycznej. Wybitny człowiek i wielkich zasługach dla europy. To, że zarzuca mu się likwidację NSZ, to wielkie nadużycie. Pracował dla wspólnej idei jaka była Polska Komunistyczna i miał prawo likwidować wszystkich, którzy w tym przeszkadzali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☭ i jeszcze jedno, tak na marginesie IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.06.13, 14:02 Grzebanie w życiorysach jest nie europejskie, nie wolno i nie wypada tego robić. To, że jest żydem to tylko i wyłącznie jego sprawa. Profesorze! Bój to jest nasz ostatni, Krwawy skończy się trud, Gdy związek nasz bratni, Ogarnie ludzki ród. Odpowiedz Link Zgłoś
ten-tele-program Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 14:06 pawelly napisał: Nie ściemniaj, i nie zmieniaj tematu. Wygadałeś się przypadkowo,że jesteś antysemitą (nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że jesteś zgorzkniałym starcem, który podczas wojny nie negował holocaustu). A co do tematu, to nie ściemniaj. Dobrze wiesz, że NOP i inne narodowo-nacjonalistyczne tłuki powołują się (moim zdaniem bezczelnie i bezpodstawnie) na naszą wspaniałą religię, która głosi, dokładnie odwrotnie, co narodowcy: miłosierdzie, przebaczenie (bez względu, czy ktoś komuch i Ubek i NWKD), miłość do bliźniego (nieważne jakiej, rasy, wyznania i upodobań polityczno-społeczno-seksuualnych). Bardzo "miłosiernie" brzmi "Raz sierpiem, raz młotem, czerwoną hołotę". Prawda jest tak, że nopowska (i innego nacjonalistycznego bagna) retoryka i działalność, nie różnią się niczym od bolszewickiej i nazistowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ten-tele-program Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 14:14 kklement napisał: > 13monique_n napisała: > > > Natępnym razem przygotowac antyterrorystów PRZED wykładem. I przemówić do > łysol > > i ich językiem - pałkami. Kropka. > > Zdaje się że nikt z protestujących przeciwko występowi byłego NKWDzisty nie uży > ł siły. Dlaczego zatem policja miałaby jej używać ? O widzę, że kolega jest bardzo tolerancyjny dla tej brunatnej bandy? Po sygnaturce wnioskuje, że pewnie kolega skrajnie na lewo poglądowo?; jeżeliby się sugerować autorem sentencjii w wsygnaturce albo...., no właśnie albo świeżo upieczony absolwent anglistyki, co to się popisuje znajomością angielskiego (też znam a dodatkow jeszcze niemiecki a się nie puszę) > Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 14:43 > A co do tematu, to nie ściemniaj. Dobrze wiesz, że NOP i inne narodowo-nacjonalistyczne tłuki > powołują się (moim zdaniem bezczelnie i bezpodstawnie) na naszą wspaniałą religię, W odwołaniach NOP i innych narodowo-nacjonalistycznych tłuków niewiele jest naszej "wspaniałej" religii. Znacznie częściej powołują się na nią funkcjonariusze wywiadu watykańskiego, często sprzecznie z jej założeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 15:44 bredzisz jak zawsze, jak typowy lewak a do moich wcześniejszych odpowiedzi się nie odniosłeś. tak, jestem antysyjonistą i jestem z tego dumny. tak, również jestem katolikiem i pragnę ci powiedzieć, że katolickie przebaczenie nie równa się brakiem pokuty, bauman za swoje kapowanie żadnej pokuty nie poniósł- co najwyżej wyraził skruchę( jak jest ona szczera wie tylko on sam- śmiem przypuszczać, że jak to w przypadku komunisty ze szczerością nie ma nic wspólnego ), nikogo nie przeprosił, kary nie poniósł. komunista to nie bliźni. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 16:09 pawelly napisał: > komunista to nie bliźni. No pacz pan! A ja nawet Ciebie uznaję za bliźniego. Widać, frajer ze mnie, a nie katolik. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 16:49 mi do nazisty czy komunisty bardzo daleko. nie robię niczego co deprecjonowałoby moją osobę jako człowieka. bauman robił i nawet za to nie przeprosił. nie jest więc bliźnim. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 19:01 pawelly napisał: > mi do nazisty czy komunisty bardzo daleko. nie robię niczego co deprecjonowałob > y moją osobę jako człowieka. Nie będę Cię osądzał, mimo iż tak bardzo się o to prosisz. Napisano bowiem "Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni" Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 19:30 mam nadzieję, że w swojej pełnej konsekwencji napiszesz to również w stosunku do nazistowskich zbrodniarzy? niech zgadnę: nazistów można sądzić a komunistów już nie? albo sądzimy jednych i drugich albo nikogo, no chyba, że komunizm i nazizm nie są dla ciebie równie zbrodnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 20:13 pawelly napisał: > mam nadzieję, że w swojej pełnej konsekwencji napiszesz to również w stosunku d > o nazistowskich zbrodniarzy? Oni też nie są Twoimi bliźnimi? Bo moimi są. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 20:17 nie są bo są zbrodniarzami. poza tym nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 21:26 pawelly napisał: > nie są bo są zbrodniarzami. Zbrodniarz nie jest bliźnim? > poza tym nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Widocznie uznałem je za retoryczne. Jeśli jednak chcesz odpowiedzi, to nie ma sprawy. Musisz tylko powtórzyć pytanie, żebym wiedział, które z postawionych przez Ciebie pytań nie jest pytaniem retorycznym. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 21:30 tak. ZBRODNIARZ TO NIE BLIŹNI. ile razy mam to jeszcze powtórzyć? pytanie powtarzam: "mam nadzieję, że w swojej pełnej konsekwencji napiszesz to również w stosunku do nazistowskich zbrodniarzy?" dla mnie jest ono retoryczne, chciałbym się dowiedzieć czy dla ciebie też. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 21:51 pawelly napisał: > tak. ZBRODNIARZ TO NIE BLIŹNI. > ile razy mam to jeszcze powtórzyć? Choćbyś i 1000 razy powtórzył, to nie sprawi to, że Twoja prywatna zasada stanie się prawdą ogólnochrześcijańską. Jezus nie robił takich wyjątków, dla niego bliźnimi byli także ci, którzy go ukrzyżowali. > pytanie powtarzam: "mam nadzieję, że w swojej pełnej konsekwencji napiszesz to > również w stosunku do nazistowskich zbrodniarzy?" > > dla mnie jest ono retoryczne, chciałbym się dowiedzieć czy dla ciebie też. Dla mnie to w ogóle nie jest pytanie, bo mimo pytajnika na końcu, jest to zdanie oznajmujące, w którym wyrażasz jakąś nadzieję. Poza tym piszesz bardzo niejasno. Co niby miałbym napisać w stosunku do nazistowskich zbrodniarzy? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 22:05 jureek napisał: > pawelly napisał: > > > tak. ZBRODNIARZ TO NIE BLIŹNI. > > ile razy mam to jeszcze powtórzyć? > > Choćbyś i 1000 razy powtórzył, to nie sprawi to, że Twoja prywatna zasada stani > e się prawdą ogólnochrześcijańską. Jezus nie robił takich wyjątków, dla niego b > liźnimi byli także ci, którzy go ukrzyżowali. ale ja wcale nie oczekuję, że stanie się ona prawdą ogólnochrześcijańską. chcę przykłady w których pokażesz, że Jezus nie potępił swoich skazańców. to są bzdury jakich mało, nie masz pojęcia o nauczaniu Jezusa to milcz. wyraźnie stwierdził: „Biada wam uczeni w Piśmie i faryzeusze, obłudnicy, węże, pokolenie żmij.” jego słowa nt. faryzeuszy, którzy skazali go na śmierć. Mt 23,1. 13-22 biada wam zbrodniarze! > > > pytanie powtarzam: "mam nadzieję, że w swojej pełnej konsekwencji napisze > sz to > > również w stosunku do nazistowskich zbrodniarzy?" > > > > dla mnie jest ono retoryczne, chciałbym się dowiedzieć czy dla ciebie też > . > > Dla mnie to w ogóle nie jest pytanie, bo mimo pytajnika na końcu, jest to zdani > e oznajmujące, w którym wyrażasz jakąś nadzieję. Poza tym piszesz bardzo niejas > no. Co niby miałbym napisać w stosunku do nazistowskich zbrodniarzy? > Jura dla ciebie prościej: czy jesteś w takim samym stopniu za przebaczeniem dla nazistowskich zbrodniarzy jak dla zbrodniarzy stalinowskich? odpowiadasz- bez kręcenia i uciekania od meritum. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 24.06.13, 23:54 pawelly napisał: > ale ja wcale nie oczekuję, że stanie się ona prawdą ogólnochrześcijańską. chcę > przykłady w których pokażesz, że Jezus nie potępił swoich skazańców. to są bzdu > ry jakich mało, nie masz pojęcia o nauczaniu Jezusa to milcz. Sorry Winnetou, ale rozkazywać mi nie będziesz. Co do faryzeuszy, masz rację, że Jezus ich potępiał. Potępiał w ten sposób ludzi pysznych, uważających się za bezgrzesznych, nie mających w sobie pokory, wywyższających się nad innych, uważających się za coś lepszego od np. celników czy prostytutek. > dla ciebie prościej: czy jesteś w takim samym stopniu za przebaczeniem dla nazi > stowskich zbrodniarzy jak dla zbrodniarzy stalinowskich? odpowiadasz- bez kręce > nia i uciekania od meritum. A co to za ton? Jesteśmy w szkole, na jakimś odpytywaniu? Trochę grzeczniej, kolego, OK? Skąd wniosek, że jestem za przebaczaniem? Jeżeli nie czuję się powołany do osądzania innych ludzi, to jeszcze wcale nie znaczy, że im wybaczam. Nie czuję się upoważniony ani do osądzania, ani do wybaczania. Teraz jasne? Wybaczać mogę komuś, kto zrobił mi krzywdę i jeśli już, to co najwyżej w swoim imieniu. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 25.06.13, 00:30 jureek napisał: > Sorry Winnetou, ale rozkazywać mi nie będziesz. > Co do faryzeuszy, masz rację, że Jezus ich potępiał. Potępiał w ten sposób ludz > i pysznych, uważających się za bezgrzesznych, nie mających w sobie pokory, wywy > ższających się nad innych, uważających się za coś lepszego od np. celników czy > prostytutek. potępił faryzeuszy, których ostatecznym działaniem było SKAZANIE GO NA ŚMIERĆ. Biada im- powiedział. w żaden sposób zatem nie przebaczył, ale ty przecież wiesz lepiej, czekam zatem na cytaty. > A co to za ton? Jesteśmy w szkole, na jakimś odpytywaniu? Trochę grzeczniej, ko > lego, OK? > Skąd wniosek, że jestem za przebaczaniem? Jeżeli nie czuję się powołany do osąd > zania innych ludzi, to jeszcze wcale nie znaczy, że im wybaczam. Nie czuję się > upoważniony ani do osądzania, ani do wybaczania. Teraz jasne? Wybaczać mogę kom > uś, kto zrobił mi krzywdę i jeśli już, to co najwyżej w swoim imieniu. > Jura mój ton. jak ci się nie podoba to albo nie odpisuj albo poskarż się rodzicom. skąd wniosek, że jesteś za przebaczaniem? a kto próbuje przebaczać baumanowi? i nadal ie odpowiedziałeś na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 25.06.13, 00:44 pawelly napisał: > mój ton. jak ci się nie podoba to albo nie odpisuj albo poskarż się rodzicom. s > kąd wniosek, że jesteś za przebaczaniem? a kto próbuje przebaczać baumanowi? i > nadal ie odpowiedziałeś na moje pytanie. Piszę jeszcze raz, tym razem bardzo powoli, może wreszcie dotrze. Nie uważam się za upoważnionego ani do przebaczania, ani do osądzania. To właśnie faryzeusze byli tacy szybcy, żeby łapać za kamienie i kamieniować jakąś prostytutkę. Ja się nie czuję upoważniony do osądzania innych. Pokaż też, w którym miejscu próbuję przebaczać Baumanowi. Dyskutujesz z rzeczami, których nie napisałem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie 25.06.13, 01:22 napisałeś chociażby w tym zdaniu, że nie czujesz się uprawniony do wydawania wyroków. a stalinowców i nazistów trzeba oceniać radykalnie. faryzeusze to przede wszystkim skazali na śmierć Jezusa, i ich paszkwilne, kłamliwe osądzanie Jezusa porównywać do prawidłowego, uprawnionego osądzania baumanika to jakaś kpina. odpowiedzi dalsze- jakby co jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: i jeszcze jedno, tak na marginesie IP: *.radom.pilicka.pl 24.06.13, 17:27 W naszej religii jest coś takiego jak przyznanie się do winy, wyznanie grzechów i zadość uczynienie. Ja jakoś nie widzę, żeby NKWDzisci czy ich potomkowie przyznali się do swoich win. Wręcz przeciwnie, oni starają sie ukryć swoją przeszłość, jednocześnie wykorzystując wcześniej zdobytą w zbrodniczy sposób pozycję i przekazując ją dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się p... 24.06.13, 16:38 Hitlerowski faszyzm początkowo też był ruchem marginalnym. I także zaczynał od awantur i bojówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasmus duże nosy IP: *.internetia.net.pl 24.06.13, 18:29 W artykule pojawiły się zdjęcia. Dlaczego te osoby mają tak zgodnie, takie długie nosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Marek Magierowski z „Do Rzeczy" wpisał na Twitterz IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.06.13, 20:18 „Znany socjolog, były esesman, występuje na uniwersytecie w Monachium. Wykład zakłóca stu lewackich anarchistów. Burmistrz mówi o »lewicowej hołocie«. B. esesman przeprasza słuchaczy za zamieszanie. Niemieckie media zgodnie potępiają antyfaszystów" Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-nacjonalisci-dzialaja-smielej-slyszac-retoryke-prawicy,nId,985639?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green tea Słowa to za mało........ IP: *.e-wro.net.pl 24.06.13, 22:43 ...wobec faszystowskich zboczeńców, degeneratów i pospolitych agresywnych chuliganów Czasem Zło można powstrzymać tylko jeszcze większym ZŁEM. Bo Zło (w tym to najstraszniejsze, faszystowskie, nazistowskie) nie dobra się lęka, nie piękna, nie moralnych wykładów, nie kazań - - Zło bólu się lęka, kalectwa, cierpienia, śmierci wreszcie! Wtedy i tylko wtedy Złu włosy dęba stają na łbie i wrzeszczy wtedy Zło: Litości! Żałuję za grzechy! Dobre już będę i poczciwe, przysięgam! Bo to, co leży na ziemi i broczy, to już nie jest Zło. Może to jeszcze nie Dobro, ale Zło to już nie jest z pewnością! Kiedyś Złe, zdegenerowane ludzkie zwierzęta o mentalności i inteligencji podobnej do tej jaką obecnie spotykamy wśród sympatyków i członków faszyzujących bojówek NOP czy innego ONR zasilały szeregi Dirlewangera. Dziś to samo prymitywne, pierwotne Zło, choć inaczej ubrane, zakumuflowane w barwach klubu sportowego i jeszcze nie tak silne lecz rosnące w siłę znów podnosi swój straszny łeb, szczerzy jadowite kły i próbuje kąsać ludzi. Jesteście czystym Złem, wy którzy tworzycie i promujecie te chore poglądy, tą ideologię śmierci i nienawiści, wy którzy werbujecie do waszych bandyckich organizacji niewykształconą, prostą, zagubioną szukającą przynależności do jakiejś skrajnej, silnej grupy młodzież z marginesu i patologicznych środowisk. Jesteście wirusami próbującymi raz podstępem raz brutalną siłą zainfekować osłabiony organizm i tak was należy traktować. Więc to, co grzechem zwiecie, Rozkładem, Złem po prostu, dnem i dołem, NOPu oraz ONRu właśnie jest żywiołem."; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (x)(x) Re: Słowa to za mało........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 22:57 jeja dajcie im prace! nie beda wtedy mieli czasu na jakies kluby adolfa ;) pozatym oni kasy nie maja na inne rozrywki, proste jak drut. przyszli, pokrzyczeli, wyszli :P ajwaj normalnie prawie noc krysztalowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW oglądać! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.06.13, 06:24 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fk7g24z6h8M#at=209 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: oglądać! IP: *.netcologne.de 25.06.13, 11:32 UWAZAJCIE NA POLSKOJEZYCZNYCH TROLLI!! Tu jest tego pelno - sa placeni tak dobrze, ze nie wiedza co robic z pieniedzmi:V KOLUMNA ZYDOKOMUNY!!!Ktora podaje sie za "Polakow", a nigdy nimi nie byli. TA HOLOTA(tu tak aktywna) JEST PLACONA Z WASZYCH PODATKOW; Z PIENIEDZY WAM ZABIERANYCH(ja nie mieszkam w Polsce). Jezeli chodzi o tych mlodych - nigdy nie bylam na zadnym meczu, nie mialam kontaktu z kibicami, nie nalezalam do zadnej partii, z kosciola sie "wypisalam", ale wobec tych mlodych ludzi odczuwam podziw i szacunek.To takie grupy mlodych Polakow byly w naszej historii grupami, ktore walczyly o wolnosc nasza i wasza, dzieki takim grupom Polska wogole istnieje. Zarzucanie im "agresywnosci" jest wyjatkowa obluda zydokomuchow-trolli podajacych sie za Polakow.Oni wyrazili tylko cos co w kazdym WOLNYM kraju byloby OCZYWISTOSCIA. A wiec "precz z komuna", "norymberga dla komuchow".W kraju rzadzonym przez psychopatycznych zydokomuchow i lokai "innych" jest wielka odwaga zadanie takich "oczywistosci". Pytanie do polskojezycznych zydokomuchow-trolli(mam nadzieje, ze pieniadze, ktore dostajecie kiedys stana wam w gardle - dzieci polskie gloduja, zeby mozna was bylo oplacac) Gdzie zydokomuchy w zdaniach "Precz z komuna", "Norymberga dla komunistow" widza tzw. "faszyzm"??? Odpowiedz Link Zgłoś
violukgazetowy "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się p... 25.06.13, 19:53 To co sie wydarzyło we Wrocławiu jest skandalem !Jak można zapraszać osoby z takim życiorysem na Uniwersytet Wrocławski .Czy ten pan Bauman( profesorem go nie nazwę) jako socjolog próbował cos zrobić , rozmawiać z tymi ludzmi.Czego może sie spodziewać człowiek ,który brał czynny udział w zbrodniach komunistycznych i nigdy za nie nie odpowiedział. Mam ogromny żal do UW i przede wszystkim do prezydenta Dutkiewicza.Jaką trzeba się wykazać arogancją aby zapraszać taką osobę na wykład do budynku, który mieści sie kilkaset metrów od Rynku gdzie wisiał ogromny plakat z portretem rotmistrza Pileckiego.Czy następnym razem zorganizuje Pan taki wykład przy Klęczkowskiej lub na cmetarzu osobowickim ? Dzięki Panu moje miasto Wrocław zostało stolica neofaszyzmu.Minister MSW Sienkiewicz(człowiek bez żadnych osiagnieć ,mianowany prawdopodobnie według klucza mierny ale wierny) opowiada w TVN o tolerancji dla faszyzmu w tym miescie. Czy naprawdę we Wrocławiu policja i straz miejska nie mogła sobie poradzić z grupą nieuzbrojonych ludzi.Potrzebny był az telefon do ministra ? Wstyd i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś