Dodaj do ulubionych

kaha do fanki BZ

IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.06.01, 12:24
Moja droga kolezanko,
miło mi Cie poznac. Wyobraz sobie, ze ja od 4 lat szukam drugiej , podobnie
zakreconej jak ja, fanki BZ. Ale jakoś nie spotkałam. Dopiero Ciebie. Tylko
jakos nie kojarze zadnej dziewczyny, która by sie kreciła przy BZ przez cały
czas. Jak chcemy sie lepiej dogadac na temat, to podaje moje mejle: beza@pvd.pl
oraz kaha@poczta.gazeta.pl.
Pozdro
Kaha
P.S. A ta "beza" to ma podoby żródłosłów co twój nick, tyle ze nadany mi
przez "społeczeństwo"
Obserwuj wątek
    • Gość: kaha Re: kaha do fanki BZ IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.06.01, 12:34
      • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 13:25
        Kaha! Co się za tym kryje ?
        • kaha Re: kaha do fanki BZ 28.06.01, 13:31
          Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Kaha! Co się za tym kryje ?

Co mi Hrabia włazisz w dyskusję z Fanką BZ. Zapewniam Cię, że nic zdrożnego sie z
          a tym nie kryje i nigdy kryło się nie będzie. Ja to tak jak Izolda do Tristana i
          z całym szacunkiem i z bratersko-siostrzana przyjażnią i w ogóle cool.No!
          Kaha
          • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 13:31
            Moskva sliozam nie v'erit.
            • kaha Re: kaha do fanki BZ 28.06.01, 13:40

> Moskva sliozam nie v'erit.

A co, kurna, chciales uslyszec? Ze jestem zazdrosna i bede lała fanke BZ? Nie
              bede lała, bo czym wiecej nas, tym lepiej. A BZ i tak dobrze wie, jakie jest moje
              zdanie na jego temat i bierze to na klatę. A jego zona równiez. Bo ja jętka
              skromna jestem i gdzie mi tam podnosic oczy na BZ...
              kaha
              • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 13:41
                Czy efemerydy mogą kochać ?
                • kaha Re: kaha do fanki BZ 28.06.01, 13:46

> Czy efemerydy mogą kochać ?

Brawo, albo biolog jestes albo filozof. Czemu mnie wciągasz, żebym się publicznie
                  oswiadczyła BZ? Ja tego słowa na "k" nie powiem, bo jest zbyt wyswiechtane.
                  Zresztą to moje stanowisko do niego jest zbyt "pure", zeby okreslac to tym słowem
                  na "k". O Jezu, jak on to czyta, to mnie za.....ie.
                  kaha
                  • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 13:48
                    Nie wszystko jest na k. Możesz np: mam te rad, Io szeretlek, ja lubl'u teb'a...
                    • kaha Re: kaha do fanki BZ, znaczy sie do hrabiego 28.06.01, 13:52
                      Hrabia, wariacie tym mój słodki,
                      BZ mnie zamorduje! Przestań.
                      kaha
                      • Gość: hrabia ! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 13:54
                        Dżizusie ! Zrobimy to wirtualnie ! Ustawmy zegarki na godz. zero.
                        • kaha Re: ! 28.06.01, 14:01

> Dżizusie ! Zrobimy to wirtualnie ! Ustawmy zegarki na godz. zero.
                          >

Co ma byc wirtualnie. Mordowanie czy co innego
                          kaha
                          • Gość: hrabia Re: ! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 14:01
                            kaha napisał(a):

> Gość portalu: hrabia napisał(a):
                            >
                            > > Dżizusie ! Zrobimy to wirtualnie ! Ustawmy zegarki na godz. zero.
                            > >
                            >
                            > Co ma byc wirtualnie. Mordowanie czy co innego

To, potem. U mnie jest 14h 02m, 45s. Odliczanie za 3m 15 s
                            > kaha

• Gość: kaha Re: ! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.06.01, 14:07

> kaha napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: hrabia napisał(a):
                              > >
                              > > > Dżizusie ! Zrobimy to wirtualnie ! Ustawmy zegarki na godz. zero.
                              > > >
                              > >
                              > > Co ma byc wirtualnie. Mordowanie czy co innego
                              >
                              > To, potem. U mnie jest 14h 02m, 45s. Odliczanie za 3m 15 s
                              > > kaha
                              >

Jakis zamach na mnie? Nie boje sie, przezylam juz kilka.
                              kaha
                              • Gość: hrabia Re: ! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 14:53
                                Ja nie przeżyłem trzech.
    • Gość: fanka BZ Re: kaha do fanki BZ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 15:01
      No to zakładamy oficjalny fanclub, ale dopiero po moim urlopie. Jutro lecę na 2
      tygodnie na Cypr. Hurrrra!
      • Gość: kaha Re: kaha do fanki BZ IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.06.01, 15:03
        Gość portalu: fanka BZ napisał(a):

> No to zakładamy oficjalny fanclub, ale dopiero po moim urlopie. Jutro lecę na 2
        >
        > tygodnie na Cypr. Hurrrra!

No nareszcie, adresatka sie odezwała! Panie BZ! słyszy Pan! Juz jestesmy dwie!
        Ale oczywiscie zapraszamy inne zwolenniczki. Za 2 tygodnie otwieramy fanclub
        kaha
      • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 15:05
        Już nie lubię tego samolotu, który zabiera Cię od BZ.
        • Gość: kaha Re: kaha do fanki BZ IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.06.01, 15:06

> Już nie lubię tego samolotu, który zabiera Cię od BZ.

Jakiego samolotu? kto mnie zabiera od BZ. Nikt mnie nie zabiera. kim ty jestes,
          hrabia
          kaha
          • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 15:13
            Tak na wszelki wypadek nie lubię tego samolotu ( choć leci nim fanka BZ). Na
            dodatek, nie lubię tego tramwaju, który zabiera Cię daleko od Nowego Targu.
            • Gość: fanka BZ Re: kaha do fanki BZ IP: 217.99.224.* 28.06.01, 15:26
              Samolot zabiera mnie ze scanem w strone słońca!!!!! A jak wrócę to zakładamy
              fanklub! A w sierpniu mój szef wyjeżdża i zgłoszę się w sztabie wyborczym
              Prezydenta bo będę miała więcej luzu. Kaha, a gdzie ten sztab? Może wiesz?
              Papa, koniec pracy, niech żyją wakacje!!!!!!!
              • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 15:34
                Fanko BZ ! zacznij od Sztabu Wojewódzkiego na Sztabowej.
                • kaha Re: kaha do fanki BZ 28.06.01, 15:40
                  Fanko BZ, zapraszam do sztabu w Platformie Obywatelskiej, ul.Oławska 2.Wszyscy
                  kandydaci beda mieli w sumie wspólny sztab.
                  kaha
                  • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 15:42
                    Dadzą odpowiedzialne stanowisko dostawcy ulotek
                    • Gość: Roberto Re: kaha do fanki BZ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 19:02
                      Czyżby zawiazał się nieoficialny klub Bodzia Zdroja we Wrocławiu ???
                      • Gość: Julo Re: kaha do fanki BZ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 19:22
                        P S Y C H I A A A A T R Y ! ! ! ! !
                        • Gość: kaha Re: kaha do fanki BZ IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.06.01, 19:30
                          Dementuję wszystkie domysły. BZ to nie żaden Bogdan Zdrojewski, tylko Bartosz
                          Zarzycki, znany wrocławski literat. Mnie i fance o niego własnie chodzi.I nie
                          wołac psychiatry.
                          kaha
                          • Gość: hrabia Re: kaha do fanki BZ IP: 213.77.64.* 30.06.01, 21:12
                            Za późno. Konsylium , w związku z przewałką w sprawie BZ, zaleca wypoczynek.
                            Kah, i Fanka BZ zgłoście swe ankiety.
                          • Gość: dorka Re: kaha do fanki BZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.01, 12:02
                            Gość portalu: kaha napisał(a):

> Dementuję wszystkie domysły. BZ to nie żaden Bogdan Zdrojewski, tylko Bartosz
                            > Zarzycki, znany wrocławski literat. Mnie i fance o niego własnie chodzi.I nie
                            > wołac psychiatry.
                            > kaha

Uff, dzięki Bogu, bo już się wystraszyłam, że to chodzi o Bank Zachodni (!!!), z
                            którym mam na pieńku, jako "zredukowany pracownik" !
                            • Gość: karolpo Re: kaha do fanki BZ IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 16:47
                              Tez myslałem ze to Bank Zachhodni- chyba jeden z najgorszych jakie znam w PL
                              Pozrdro Karol-były klientBZ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka