Dodaj do ulubionych

Cudownemu dziecku dwóch pedałów ze słuchawkami.

10.07.13, 18:41
Oczywiście cudowne dziecko dwóch pedałów dzielnie pedałowało jezdnią na Hallera, obok ścieżki rowerowej. Wyposażone było w ogromne słuchawki na uszach i nie słyszało jadącej na sygnale karetki, której miało obowiązek ustąpić pierwszeństwa.
Cudowne dzieci dwóch pedałów, w przeciwieństwie do normalnych rowerzystów, nie musi znać kodeksu drogowego, ani go przestrzegać. Nie musi też ustępować pierwszeństwa pojazdom uprzywilejowanym, wjeżdżającym na skrzyżowanie.
Kierowca karetki zachował zimną krew, ratownicy sięgali po kaftan bezpieczeństwa.
Natura sama eliminuje jednostki słabe, również umysłowo. Cudowne dziecko dwóch pedałów doczeka się niebawem swojej karetki, która go rozjedzie i zaraz zabierze do kostnicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Cudownemu dziecku dwóch pedałów ze słuchawkam IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.13, 19:42
      to ja byłem. Dziekuje za wstrzasający opis w stylu "Urzekła mnie twoja historia". Niestety musze przyznać, że nie spełniasie nigdy t woje toksyczne pobozne zyczenia. Zegnaj przeto zabolcowany w odbyt ciernistą gałęzią róży bałwanie internetowy
      • Gość: kurczak Re: Cudownemu dziecku dwóch pedałów ze słuchawkam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 20:08
        zyz_o ma rację. czemu go atakujesz, pedalarzu?
        • piotr_ze_wsi Re: Cudownemu dziecku dwóch pedałów ze słuchawkam 10.07.13, 20:13
          Bo jest rowerzystą, więc wszystko mu wolno. Nawet być głupim.
      • Gość: refleksja Miales jakies doswiadczenia z ... IP: 82.113.99.* 10.07.13, 20:35
        ...tymi kolczastymi badyalmi?
        (Tak przekonujaco mu to zalecasz)
      • Gość: goran_bregović Re: Cudownemu dziecku dwóch pedałów ze słuchawkam IP: *.adsl.net.t-com.hr 10.07.13, 21:06
        > to ja byłem. Dziekuje za wstrzasający opis w stylu "Urzekła mnie twoja historia
        > ". Niestety musze przyznać, że nie spełniasie nigdy t woje toksyczne pobozne zy
        > czenia. Zegnaj przeto zabolcowany w odbyt ciernistą gałęzią róży bałwanie inter
        > netowy

Celne podsumowanie debila i debilnego wątku, który założył. Takich debili trzeba wyśmiewać i piętnować, skoro rodzice oraz szkoła ich odpowiednio nie wychowali.
        • Gość: co nie Re: Cudownemu dziecku dwóch pedałów ze słuchawkam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 22:01
          Debil zawsze pozna debila co nie biedny rumunku.
    • uniwersalny_login Re: Cudownemu dziecku dwóch pedałów ze słuchawkam 10.07.13, 21:40
      Wypisałeś się ? Już Ci lepiej ?
    • Gość: realista Re: Cudownemu dziecku dwóch pedałów ze słuchawkam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 21:46
      Opowieści o magicznych słuchawkach zagłuszających sygnał pogotowia.
      Opowiedz mi jeszcze tę o smokach i piernikowej chatce.
    • Gość: Alina z Ołtaszyna Odezwały sie jednostki słabe, również umysłowo. IP: 78.10.84.* 10.07.13, 22:42
      Normalni na urlopach chyba :)
      • Gość: antypedalarz Re: Odezwały sie jednostki słabe, również umysłow IP: *.centertel.pl 11.07.13, 01:11
        niesamowite na tym forum:)) zawsze jak pojawi sie jakis wątek piętnujacy pedalarza, zaraz zlatuje sie chmara pedalarzy i albo atakują autora wątku, ze pisze bzdury albo atakują kierowców, mimo, ze wątek jest o pedalarzu:))
        • Gość: goran_bregović Re: Odezwały sie jednostki słabe, również umysłow IP: *.adsl.net.t-com.hr 11.07.13, 07:20
          > niesamowite na tym forum:)) zawsze jak pojawi sie jakis wątek piętnujacy pedala
          > rza, zaraz zlatuje sie chmara pedalarzy i albo atakują autora wątku, ze pisze b
          > zdury albo atakują kierowców, mimo, ze wątek jest o pedalarzu:))

Niesamowite na tym forum jest to, że zawsze jak pojawi się jakiś wątek piętnujący blachosmrodziarza, zaraz zlatuje się chmara autoholików i albo atakują autora wątku, że pisze bzdury albo atakują rowerzystów, mimo że wątek jest o debilu-kierowcy.
          • Gość: gość Biedny rumunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 22:00
            Oj rumunku nie było cię stać na lepsze wakacje niż te w Chorwacji?? Na rowerku miernoto życiowa tam pojechałeś??
        • Gość: Alina z Ołtaszyna Pedalarze tak mają. Niejaki czechofil na urlopie? IP: 78.10.86.* 11.07.13, 21:39
          Nie pluje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka