postmodern 25.03.02, 17:54 Ale piękną niespodziankę dostałem od załogi GAZETA.pl: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?xx=758748&dzial=05122702 Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: 156.24.231.* 25.03.02, 19:16 To teraz juz wiem ze dbaja tylko o wybranych, bo mi tam nic nie przyslali... :( Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL 25.03.02, 19:20 > To teraz juz wiem ze dbaja tylko o wybranych, bo mi tam nic nie przyslali... :( dojdzie! jam nowy-a karteczka w skrzynce jest. piękne dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL 25.03.02, 19:21 > dojdzie! jam nowy-a karteczka w skrzynce jest. piękne dzięki! oj literki mi się pozjadały...:)) proszę dodać "nie" przed "nowy", a do "nowy" doczepić przeskoczone "a"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: 156.24.231.* 25.03.02, 19:28 marsha napisał(a): > > > > dojdzie! jam nowy-a karteczka w skrzynce jest. piękne dzięki! > > oj literki mi się pozjadały...:)) > proszę dodać "nie" przed "nowy", a do "nowy" doczepić przeskoczone "a"... :) > UFF! Juz szukalem podrecznego respiratora! Ale co z tego, po swietach i tak juz nic nam nie pomoze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: 156.24.231.* 25.03.02, 19:22 marsha napisał(a): > > > > To teraz juz wiem ze dbaja tylko o wybranych, bo mi tam nic nie przyslali. > .. :( > > dojdzie! jam nowy-a karteczka w skrzynce jest. piękne dzięki! > Nowy??? Marsha sklonowana??? Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL 25.03.02, 19:26 >Marsha sklonowana??? tylko nie sklonowana! jestem jedna JEDYNA. choć ponoć siostra ma jest niemal identyczna "z lica" :) Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL 25.03.02, 19:34 a tak przy okazji... czy Wam też Forum płata figle typu: piszesz tekst,chcesz zmienić jakąś literkę,klikasz, a tu wszystko znika - i chol... bierze człeka. mnie się ciagle to przytrafia i aż strach wprowadzać poprawki. szczególnie,gdy coś dłuższego się pisze. czemu to tak? i tak samo w Poczcie Gazety. coś poprawiam,a tu myk-tekst przepadł. nie podoba mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: 156.24.231.* 25.03.02, 19:41 marsha napisał(a): > a tak przy okazji... czy Wam też Forum płata figle typu: piszesz tekst,chcesz > zmienić jakąś literkę,klikasz, a tu wszystko znika - i chol... bierze człeka. > mnie się ciagle to przytrafia i aż strach > wprowadzać poprawki. szczególnie,gdy coś dłuższego się pisze. czemu to tak? > i tak samo w Poczcie Gazety. coś poprawiam,a tu myk-tekst przepadł. nie podoba > mi > się to. Wlasnie dlatego sie nie loguje, bo jak klepne cos czego nie chcialem to i tak sie nic nie wysle poki "Goscia portalu" nie wpisze... A bardzo dlugie teksty lepiej zachowac w notatniku. Ale co ja tu sie produkuje, przeciez po swietach to i tak juz nie bedzie mialo dla Marshy znaczenia... :( Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL 27.03.02, 20:47 > a tak przy okazji... czy Wam też Forum płata figle typu: piszesz tekst,chcesz > zmienić jakąś literkę,klikasz, a tu wszystko znika - i chol... bierze człeka. nic takiego nigdy nie miało u mnie miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: *.kom-net.pl 25.03.02, 19:35 marsha napisał(a): > > >Marsha sklonowana??? > > tylko nie sklonowana! jestem jedna JEDYNA. choć ponoć siostra ma jest niemal > identyczna "z lica" :) Z grzywki tez? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: :) 25.03.02, 19:54 > Z grzywki tez? :) nie! i kolor włosów inny. i wyższa jakoś... :) ale podobna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: *.wroc.gazeta.pl 27.03.02, 14:19 Dostaja Ci, ktorzy maja u nas skrzynke e-mail pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL 27.03.02, 16:52 dzięki, dzięki -karteczka super i bardzo miło mi się zrobiło jak ją ujrzałam!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: *.magma-net.pl 27.03.02, 23:05 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > To teraz juz wiem ze dbaja tylko o wybranych, bo mi tam nic nie przyslali... :( Wypada więc i mnie podziękować Gazecie, a wędzonkę pocieszyć, że zapewnie i on dostanie karteczkę ... (myślę, że to sprawka "porządku" alfabetycznego). Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: 156.24.231.* 28.03.02, 00:33 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > To teraz juz wiem ze dbaja tylko o wybranych, bo mi tam nic nie przyslali. > .. :( > > Wypada więc i mnie podziękować Gazecie, a wędzonkę pocieszyć, że zapewnie i on > dostanie karteczkę ... (myślę, że to sprawka "porządku" alfabetycznego). > Gosia A niech to! Pal licho karteczki, przeciez sama MKK sie wreszcie odezwala! :) Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: NIESPODZIANKA załogi GAZETA.PL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 12:39 to nie sprawa porządku alfabetycznego, ja jestem na "z" a dostałam przedwczoraj. Wędzonka podpada co i rusz, to mu nie przesłali. Przyjmij zatem Wedzonko życzenia od Urszulki: zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych , suto zastawionego stołu i mokrego dyngusa Odpowiedz Link Zgłoś