Dodaj do ulubionych

Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bieżni...

27.08.13, 11:18
Wszystko jest najwyżej .... wymysłem specjalistów od reklamy.
Obserwuj wątek
    • paul123 Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bieżni... 27.08.13, 11:22
      Co z punktem widokowym? Dlaczego nadal taka cisza? Mial byc na wakacje, potem w polowie sierpnia. Jest juz koniec sierpnia. Gdzie ten punkt widokogy?
      • Gość: pytajnik Re: Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bież IP: *.devs.futuro.pl 27.08.13, 11:44
        Dokładnie. Pic na wode, fotomontaż. Tak samo będzie i z tą bieżnią.
        Na punkt widokowy czekam od miesięcy. Obiecanki cacanki.
        • piotr_ze_wsi Re: Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bież 27.08.13, 15:22
          Na taras podium nie będą jednak miały dostępu osoby z zewnątrz: - Chodzi przede wszystkim o komfort i bezpieczeństwo naszych mieszkańców - mówi Wojciech Sury, rzecznik Sky Tower.

Są ludzie, którzy lubią się pochwalić w towarzystwie sobie podobnych, jakim to nieosiągalnym dla maluczkich dobrobytem się otaczają. To właśnie klienci Czarneckiego.
          • Gość: sky sry Biegaczy będą śledzić ukryte kamery Czarneckiego IP: 198.178.126.* 27.08.13, 15:55
            Tylko nie dostańcie orgazmu od tych harców na szczycie penisa.
            • Gość: jontek Re: Biegaczy będą śledzić ukryte kamery Czarnecki IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 16:05
              To tak, jakby obiegać wzwiedzionego penisa.
              i.imgur.com/zWzr9.jpg
              • Gość: robocop Re: Biegaczy będą śledzić ukryte kamery Czarnecki IP: 213.141.236.* 27.08.13, 16:52
                fotus.pl/zdjecia/2013/08/27/Wrocław_-_miasto_z_jajami.jpg
    • badonga Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bieżni... 27.08.13, 11:25
      W pupie mam tego skajtałera dla zakompleksionych snobów. Biegam w lesie i nie patrzę na ludzi z góry tylko jak równy na równego - w oczy. Pozdrawiam
      • Gość: Kafka Re: Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bież IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.13, 11:57
        Należy Ci się piwo!
        • Gość: del Re: Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bież IP: *.emea.ibm.com 27.08.13, 12:39
          > Należy Ci się piwo!

Ja też chcę!!!!
    • flugufrelsarinn Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bieżni... 27.08.13, 11:25
      ja nie czekałem kupiłem w przedsprzedaży 17 apartamentów w skaj tałer
    • tajlerdarden Pffff 27.08.13, 12:17
      Z tego co widzę, to jak ktoś mieszka w bloku obok i ma w domu bieżnię mechaniczną, to sobie wyżej pobiega :P
      • macharras2 Re: Pffff 27.08.13, 12:35
        Słusznie. Wystarczy spojrzeć na budynki po drugiej stronie ulicy, zadymiarze od marketingu...
        • Gość: 8 art. SPONSorowany:wiadomosc kierowna do mieszkanc IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 13:23
          "Mieszkańcy apartamentów w Sky Tower jako jedyni będą mogli korzystać z bieżni..."

teraz mieszka tam kilkanaście osób (max kilkadziesiąt), a Wyborcza robi artyków na cały wrocław ??

• applelove Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bieżni... 27.08.13, 12:32
      Typowy artykuł sponsorowany. A teraz polecę kupić mieszkanie za kilka melonów żeby pobiegać w smogu.
      • Gość: YTU Re: Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bież IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.08.13, 12:48
        Dziwisz się? Wystarczy spojrzeć na wieżę - tam prawie nikt nie mieszka. Może straszy?
    • hannamaj2011 Re: Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bież 27.08.13, 13:06
      Niekoniecznie. Bieżnię widać z okna w Sky Tower, czyli jest !
    • hannamaj2011 Re: Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bież 27.08.13, 13:07
      Niekoniecznie. Bieżnię widać z okna w Sky Tower, czyli jest !
    • trombozuh Nie ma to jak biegać wśród spalin.... 27.08.13, 14:36
      Co za pomysł? To już choćby lepiej 10 min tramwajem do Parku Południowego...
    • pssz Cienko to widzę 27.08.13, 21:34
      Jeżeli ktoś będzie chciał sobie potruchtać przez godzinę, co daje dystans ok 10 km, to na tej bieżni będzie musiał przebiec 25 okrążeń. Taki bieg bedzie bardziej najbardziej obciążający dla psychiki, bo bieganie w kółko po takim wąskim torze jest zapewne potwornie nużące. I chyba będzie łatwo pogubić się z liczeniem okrążeń. ;)
      • Gość: luznylori Re: Cienko to widzę IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.13, 13:34
        To co mają powiedzieć np. pływacy, robiący po kilka kilometrów dziennie na basenie 25 metrowym? Żeby się nie zanudzić to chyba dokładnie liczą ile przepłynęli.

Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają Ci, co z tematem nigdy nie mieli styczności -.-
        • pssz Re: Cienko to widzę 30.08.13, 20:46
          Biegałem przez 10 lat, więc miałem do czynienia z tematem. Bieganie w kółko po takim torze jest bardzo monotonne i do tego niezdrowe, nierównomierne obciążenie stawów. Bieganie po parku jest atrakcyjniejsze i zdrowsze.
          A co do pływaków to oni chyba nie maja wyjścia i muszą pływać w basenach.
    • computerro Zabawa w Batmana 27.08.13, 21:38
      Bardzo fajny pomysł. Plac zabaw na dachu, ogródek na dachu, bieżnia na dachu.

Mam tylko zastrzeżenia do barierek zabezpieczających. Jakie właściwie powinny być. Bo jeśli maluchy na placu zabaw wspinają się na drabinki to można przewidzieć, że z równym zapałem zaczną się wspinać na barierki. Mogą nie odróżnić, co jest drabinką a co barierką. Zresztą co tu odróżniać. Nawet jak dorośli wytłumaczą i zabronią to przecież zakazany owoc najlepiej smakuje;)

Więc pomysł uważam za świetny tylko najpierw trzeba upewnić się, że barierki uniemożliwią dzieciom zabawę w Batmana

Poza tym dzieci mogą chcieć rzucać piłeczką a piłeczka może spaść komuś na głowę. Więc barierki trzeba zaprojektować z wyobraźnią
      • Gość: Thorkiel Re: Zabawa w Batmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 14:03
        Uważam wręcz przeciwnie, jeśli ktoś ma takie głupie bachory, to bardzo dobrze, w naturze to sie nazywa "naturalna selekcja" a co do rzucania piłeczką, to odstrzeliwać głupich rodziców co tą piłeczke głupim bachorom dadzą
    • tbernard Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bieżni... 28.08.13, 17:25
      Brakuje tam jeszcze ścieżki rowerowej i miejsca do grillowania.
    • Gość: gość Re: Wyżej we Wrocławiu nie pobiegasz. Zobacz bież IP: *.static.chello.pl 03.09.13, 09:19
      dobrze, ze coś się dzieje we Wrocławiu, bi niektóre czesci miasta zatrzymały się na rozwoju 15 lat temu...dzięki temu, ze jest Sky Tower Wrocław wygląda nowocześniej, misato się rozwija i dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka