Dodaj do ulubionych

NOP nie może manifestować w czasie Marszu Równości

• wielki_czarownik Do Evergreen 03.10.13, 15:37
      evergreen111 napisał:

> Czy naprawdę nikt z rodziny tych bezmózgich faszystów nie został podczas wojny
      > zamordowany przez tych samych, których ideologię teraz ślepo kopiują? Jak oni p
      > otrafią to ze sobą pogodzić?

To powiedz mi, ilu Polaków zamordowali podczas wojny faszyści? Przypominam Ci, że faszyści i naziści to zupełnie co innego.
      • Gość: Wiesława Bąk Re: Do Evergreen IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.13, 16:15
        Niepokoi mnie to, że NOP zamierza rzucać jajkami. Wychowała mnie babcia, która jako dziecko była wywieziona na Syberię, gdzie cudem ocalała od śmierci głodowej, a gdzie umarli z głodu jej najbliżsi. To ona powiedziała mi, że kto wyrzuca jedzenie, lub się nim bawi, będzie kiedyś żebrał o suchą skórkę od chleba. Pod rozwagę. Zwłaszcza że w Polsce jest sporo niedojadających dzieci.
        • pawelly Re: Do Evergreen 03.10.13, 16:17
          kto jest przy władzy? NOP? kto się powinien zająć problemem niedojadających dzieci?
          • Gość: Wiesława Bąk Re: Do Evergreen IP: *.wroclaw.mm.pl 05.10.13, 15:45
            pawelly napisał:

> kto jest przy władzy? NOP? kto się powinien zająć problemem niedojadających dzi
            > eci?

Ale ja nie o tym, kochanie, pisałam. Ja Ci mówię, że jak będziesz profanował jedzenie, to kiedyś będziesz żebrał o kromkę suchego, spleśniałego chleba.
            • pawelly Re: Do Evergreen 05.10.13, 16:38
              kochanie to możesz mówić do swojego partnera. mnie to obrzydza z twojej klawiatury.

ale ja piszę o tym, to władza ma zapewnić niedożywionym ludziom pomoc, ja od państwa niczego nie oczekuję, i o nic nikogo prosił nie będę.
    • pesymista2 Pedały won! 03.10.13, 16:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka