Dodaj do ulubionych

medyk przy bartla

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:28
czy jest ktoś z medyka przy bartla matura 1997r
Obserwuj wątek
    • Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:51
      sorry matura 1977 r to już tak dawno że pomyliłam lata
      • ayme Re: medyk przy bartla 10.08.04, 01:20
        matura 1989 tez dawno tak dawno ze juz jej prawie nie pamietam:( czy byla za
        Twoich czasow portierka Lola?(ordynarna baba z dekoltem pod fartuchem jak z
        burdelu)komiczna postac ktora o dziwo pamietam doskonale-pozdrawiam !!!
        • Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:16
          dzięki za odzew ,nie kiedy ja chodziłam ni przypominam sobie Loli,pewnie jej
          jeszcze nie było,a co teraz się znajduje w tym bydynku ,czy ktos wie?czy w
          latach kiedy chodziłas istniał jeszcze zespół taneczny ,który dosc dobrze
          utkwił mi w pamieci ?
    • Gość: mkalino444 Re: medyk przy bartla IP: *.dyn.optonline.net 25.09.04, 02:38
      pozdrowienia.
      Mature zdawalam w 1982.Pani Lola w szatni byla. Obecnie znajduje sie tam wydzial
      Akademi Medycznej wydzial pielegniarstwa. Szkole odwiedzilam w 2003 roku
      • Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:42
        trochę mam zal do losu bo mimo ze minęło tyle lat chętnie bym sie spotkała na
        jakimś zjeżdzie ,przjeżdzm codziennie kolo LO nr 9 i aż im zazdroszczę sotkania
        po latach ,no niestety pewnie dlatego ze budynek przejął ktoś inny juz się nie
        doczekam zadnego zjazdu a szkoda ,pozdrowienia dla wszystkich absolwentek bez
        względu kiedy kończyły szkołę
        • Gość: mkalino Re: medyk przy bartla IP: *.dyn.optonline.net 06.10.04, 01:43
          ciekawe jak sie udal bal na 50 lecie IX ogladalam zdjecia i wygladaja
          ciekawie.My mialysmy spotkanie po 20 latach po maturze w 2002 roku.
          Niestety nie bylam ,troche zaluje ale co zrobic , moze jeszcze cos kiedys
          zrobia pomimio tego, ze szkola nie istnieje,pozdrowienia
          • Gość: majka Re: medyk przy bartla IP: *.nyc.rr.com 12.10.04, 19:42
            matura 72, bardzo,bardzo dawno temu... a kto wlasciwie powinien /albo moglby/
            zainicjowac organizacje takiego zjazdu?
    • Gość: znayomy Re: medyk przy bartla IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.10.04, 09:50
      moja żona kończyła tam kierunek opiekunki dziecięcej,prawdopodobnie w 1997,ale
      bez matury--AGATA KOMOROWSKA--póżniej PRUKOP.
      • Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:37
        ja równięż kończyłam wydział opiekunek lecz 10 lat wcześniej właściwie potem
        załowałam że nie zostałam pielęgniarką ,tylko rok dłuzej nauki a wieksze
        perspektywy,chociaz w tych czasach kto to wie pracowałam w zawodzie opiekunki
        do 1985 r z 2 letnia przerwą na wychowawczym .potem skończyłam druga szkołę i
        obecnie więcej mam z ekonomia do czynienia niz z medycyną ale napewno pozostał
        mi sentyment do białego fartszka i tak zapomnianego obecnie czepka,może też
        wspominam to przez sentyment do czsów beztroskiej młodosci moja wychowawczynia
        była pani Lidia Wojtaś ,a co do zjazdu to niestety 1 osoba tego nie zorganizuje
        chyba że znalazło by się więcej chętnych lecz widząc po rozbieznosci lat
        ukończenia osób które się odezwały nie mam w tej chwili pomysłu
        • Gość: mkalino444 Re: medyk przy bartla IP: *.dyn.optonline.net 19.10.04, 01:07
          rzeczywiscie ciezko jest jednej osobie zorganizowac takie spotkanie, ale jakby
          to bylo spotkanie wszystkich absolwentow ,niezaleznie od roku konczenia szkoly
          i kierunku to moze wspolnymi silami mozna to zrobic.Ja na swiom zjezdzie po 20
          latach nie bylam ale wiem ze nie bylo to latwe w przygotowaniu.
          Pomimo wszystko jest trudno dotrzec do wszystkich i prosic o pomoc w
          zorganizowaniu .Ja roznie wspominam szkole ale ogolnie nie jest zle.
          W swoim zawodzie pracuje juz tyle lat co prawda nie w kraju ale wiedza
          wyniesiona ze szkoly owocuje. pozdrowienia dla wszystkich absolwentek
          • Gość: azja Re: medyk przy bartla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 22:25
            moja mam kończyła tę szkołę w połowie lat 70'. mam wrażenie,że spotkanie po latach nalezy się absolwentkom wszystkich roczników i ich nauczycielom. może 50 lecie szkoły albo inna okrągła rocznica? własnie przeżywają swoje jubileusze ogólniaki naszego miasta: ostatnio 9LO, ja kończyłam II LO czyli przez płot z waszą szkołą i mieliśmy zjazd kilka lat temu właśnie ze względnu na 50 lecie szkoły- było cool. wydaje się,że pierwszym krokiem jest jakiś apel w mediach lokalnych lub necie, który pozwoli wam ocenić jaki jest odzew i zainteresowanie takim spotkaniem. może trzeba wciągnąć w to dyrekcję szkoły, która na pewno chciałaby współorganizować jakiś głośny w naszym miastku jubel. trzymam za was kciuki.
            • Gość: yenot Re: medyk przy bartla IP: 195.117.149.* 09.06.05, 14:38
              to był jakis zjazd z okazji 50lecie 2LO nic o tym nie wiem ? BYŁAS ?
              pozdr
    • Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:33
      ja zaczynając ten wątek miałam nadzieję że odezwie się jakaś dawna koleżanka z
      moiego rocznika ,nie sadzę ze nikt tu nie zaglada jeśli nie osobiscie to moze
      jej dzieci ,które powiedziały by o tym forum i że jest wzmianka o naszej
      szkole,ja dokładnie konczyłam tę szkołę w 1976 i był to kierunek opiekunek
      dziecięcych,przez 4 lata tańczyłam w istniejącym przy szkole zespole tanecznym
      prowadzonym przez p.Tyszkiewicz.pozdrowienia
      • ayme piekne czasy 26.11.04, 20:07
        ja skonczylam szkole w 1990 tzn zdalam dyplom, a mature rok wczesniej.szkola
        byla pieknym okresem w moim zyciu .bardzo chetnie spotkam sie z kolezankami z
        dawnych lat-Goska Raduchowska,Agata Zabska,Iza Bialobrzeska ,Renata
        Mazur ,Magda Lysiak ,Ania Sikorska i innymi pamietam je wszystkie -na pewno
        zmienily nazwiska.....juz wtedy mowilysmy ze zrobimy spotkanie jako 40 letnie
        kobiety ,a teraz mamy juz 34..pamietam pania Telichowska od anatomi i p.
        Wojtas-pozdrawiam wszystkie absolwentki
        • mausi12 Re: piekne czasy 17.12.04, 18:00
          Pania Telichowska pamietam.dyplom zdawalam w 1996 r.Teraz mieszkam za granica i
          kontakt jest praktycznie zaden.Rzeczywiscie jest po tylu latach trudno zebrac
          wszystkie dziewczyny.To trudne zadanie.Pozdrawiam.
          • znayomy Re: piekne czasy 10.07.05, 12:32
            Pielęgniarka czy opiekunka?
    • Gość: Henry Re: medyk przy bartla IP: *.fastdatatech.com / 209.245.22.* 17.12.04, 20:10
      Chdzilem do II liceum. Mieszkalem dosc blisko Bartla. Dla nas bylo to miejsce
      chodzenia na "podryw". Moj kolega ozenil sie z jedna z dziewczyn. Mnie nie
      spotkalo to szczescie. Ale to bylo dawno. Koniec lat 50tych, poczatek 60 tych.
      Pozdrawiam wszystkie urocze byle uczennice tej szkoly.
    • Gość: Lama Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:54
      Ja kończyłam wydział opiekunek dziecięcych w 1991 roku. Niezapomniane chwile…
      Wspaniali ludzie… W chwili obecnej wszystko z LM z Bartla (które już nie
      istnieje) kojarzy mi się bardzo miło. A czy ktoś pamięta jedyną w swoim rodzaju
      panią Jasię –szatniarkę w przedziwnej fryzurze, tj. stojącej grzywce na
      kilka/kilkanaście cm. Oryginalna osoba i wyjątkowo miła dla osób, zasypujących
      ją komplementami:)
      Wspaniałe 4 lata …
    • Gość: elkah Re: medyk przy bartla IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 04.06.05, 19:34
      Moja siostra konczyla w 1990 r,a ja w 1995.Bardzo milo wspominam ta
      szkole.Pamietam
      p.Telichowska,p.Czerska,p.Brodziak,p.Fichtner,p.Wegrzyn,p.Wodonos i wiele
      innych.Jak chodzilem do 4 klasy przyjeli chlopcow na kierunek ratownika
      medycznego.Bardzo zaluje ,ze nasz kontakt jest taki rzadki!!!!!!
      • Gość: Lama Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:19
        Mam nadzieje, ze PANI Czerska gdzies sobie spokojnie i szczęśliwie żyje... Jest
        to niezapomniana postać z LM z Bartla. Kobieta z niepowtarzalnym i wyjątkowym
        poczuciem humoru. Chyba najlepiej ja zapamiętałam… :)
        • Gość: do elkah Re: medyk przy bartla IP: *.k528.webspeed.dk 11.06.05, 19:28
          ja tez konczylamw 1990 jak sie nazywala twoja siostra -elkah,moze Magda lub
          Asia ?moze sie skontaktujemy,juz 15 lat temu gdy konczylysmy szkole
          planowalysmy zjazd...
          • Gość: elkah Re: medyk przy bartla IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 12.06.05, 11:47
            moja siostra ma na imie Anka i wychowawczynia jej klasy byla p.Szoldra
            • Gość: leila Re: medyk przy bartla IP: *.k528.webspeed.dk 12.06.05, 13:03
              znales Aske Oleksinska lub Magde Lysiak byly wlasnie z rozanki i konczyly
              szkole w 1990 razem ze mna.ciekawe co sie z nimi dzieje?nasza wychowawczyni to
              byla paniTyczynska ,p.Szoldra miala sasiednia klase.Twoja siostre musialam
              znac z widzenia!
              • Gość: elkah Re: medyk przy bartla do leila IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 21.06.05, 23:08
                Ja nie kojarze tych dziewczyn,ale zapytam siostre czy je zna.Jak bede cos
                wiedziala to sie odezwe
      • gadzina73 Re: medyk przy bartla 03.01.06, 12:46
        Ja byłem w tej klasie,to był chyba rok 1993,szkołę ukończyłem ale nigdy nie pracowałem w zawodzie,jednak wspomnienia pozostały...Pozdro!
        gadzina73@gazeta.pl
    • Gość: elkah Re: medyk przy bartla IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 21.06.05, 23:04
      Odezwijcie sie dziewczyny z klasy p.BRODZIAK (1990-1995)!!!Moze jakies male
      spotkanie po latach?!
      • Gość: leila Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 15.07.05, 13:48
        dzieki elkah ,one mieszkaly w tych wysokich blokach na rozance Aska Oleksinska
        byla grubsza a Magda lysiak czarna ,szczupla.nie widzialam ich 15 lat!wlasnie
        wracam z wakacje z Wroclawia i ogladalam nasza szkole:)
        • Gość: bary1968 Re: medyk przy bartla IP: *.net.diw.com.pl / 80.51.231.* 03.01.06, 13:50
          Słuchajcie, tylu pięknych dziewczyn na raz nie widziałem nigdzie. Chodziłem do
          II LO i spotykałem dziewczyny na przystanku koło ZOO. Do dzisiaj was pamiętam.
          Pozdrawiam
          • Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 08.01.06, 12:48
            jestes rocznik 1968?ja 1970 wiec pewnie kiedys sie widzielismy na tym przystanku
            • lila122 Re: medyk przy bartla 08.01.06, 19:00
              Ja zdawalam dyplom w 1996r.Moim wychowawca byl facet-juz nawet nie pamietam
              nazwiska.Pania Telichowska spotkalam jak przyjechalam do Polski.Jedno jest
              pewne-polska ma najlepsze pielegniarki na swiecie.O spotkanie po latach jest
              trudno,bo dziewczyny maja swoje zycie,ja tez mieszkam bardzo daleko od
              Wroclawia poza Polska.Jedynej osoby,ktorej niecierpialam -to pani od laciny.
              • Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 11.01.06, 18:55
                mialas te co byla zonata z wlochem?
                • lila122 Re: medyk przy bartla 12.01.06, 13:13
                  Nie wiem czy on byl Wlochem.Wiem,ze on zmarla.Taka mala,w krotkich
                  wlosach.Chyba blond.
                  • elkah Re: medyk przy bartla 12.01.06, 14:25
                    Pani od łaciny to ś.p.PANKIEWICZ.
                    • Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 13.01.06, 17:47
                      pamietam ja ,nie mogla zajsc w ciaze ,ciagle ronila, byla ok 40 w latach
                      osiemdziesiatych.ostra byla ,nie pozwalala sciagac ale na koncu mialam 4 i
                      pochwalila mnie ze mylila sie co do mnie bo jestem nawet madra.
                      • Gość: babucik do ayme Re: medyk przy bartla IP: *.e-wro.net.pl 15.01.06, 20:30
                        Do ayme czy chodziła z Tobą do klasy Agnieszka Dzikowska . Mam z Nia kontakt
                        mieszka w Kanadzie w Vancouver.Jak chcesz służę adresem mailowym.
                        • Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 15.01.06, 22:09
                          niestety nie chodzilam z nia do klasy.ja zaczelam szkole w 1985 a skonczylam w
                          1990 ,chodzilam do klasy C a wychowawczynia byla p. Tyczynska.ale nazwisko
                          jakies znajome mi sie wydaje...
                          • lila122 Re: medyk przy bartla 17.01.06, 08:54
                            Mi sie tez wydaje znajome.Do jakiej klasy ona chodzila?kto byl jej wychowawca?
                            • lila122 Re: medyk przy bartla 17.01.06, 09:04
                              Znasz moze Agnieszke Szydelko?Ona po medyku poszla jeszcze do szkoly dla
                              poloznych.Przynajmniej wtedy chciala,ale teraz nie wiem czy jest polozna.
                              • Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 17.01.06, 14:48
                                Szydelko to nazwisko dyrektora szkoly jak ja zaczynalam w 1985,pamietam byl b.
                                przystojny ok 50-tki.Agnieszki nie znam.
                              • bianka76 Re: medyk przy bartla 18.01.06, 22:31
                                ja znam! :), chodziłyśmy razem do klasy. matura rocznik '95. szkoły ogólnie nie
                                wspominam najlepiej, ale parę osób z kadry dość sympatycznie. Panie : Fichtner,
                                Kozłowska, Pankiewicz, Kolasińska, Targosz, Łyczek, Telichowska, Misiak i
                                Panowie : Mróz, Stocki, Pan od historii i Pan od PO ( nazwisk tych ostatnich
                                nie pamiętam, a kolejność podanych wcześniej jest przypadkowa :). Pozdrawiam
                                wszystkie Panie Profesorki, Panów Profesorów, Absolwentki i Absolwentów (ach Ci
                                Ratownicy! szkoda, że tak póżno dołączyli).
                                • Gość: majka Re: medyk przy bartla IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 12.02.06, 01:56
                                  zagladam na te strone dosc czesto ale spotykam tu tylko mlode pokolenie. Ja
                                  skonczylam szkole w 1973 roku /pielgniarstwo/. Moze mama ktorejs z was
                                  jest "bartlanka" z mojej generacji?
                                • Gość: aga kalsa opekunek Re: medyk przy bartla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:40
                                  Witam
                                  A może kiedyś odezwą się dziewczyny z klasy p. Bani. Maturę pisałyśmy 1993 roku.
                                  Mam nadzieję na jakiś kontakt dziewczyny. Może jakieś spotkanie. Obiecałyśmy je
                                  sobie co 5 lat. Pierwsze się odbyło, a co dalej... I-IV e byłyśmy fajną klasą, z
                                  pomysłami. Pamiętacie Panią od rosyjskiego jak nie chciałyśmy pisać klasówki, a
                                  Pana STockiego jak Iwona "częstowała" go pączkami, a sławetną Panią CZerską z
                                  bajkowymi opowieściam. Dobre czasy. Szkoda, że to tak dawno. Odezwijcie się Aga
                                • Gość: natka Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:42
                                  do bianki76- do której klasy chodziłaś? Moją opiekunką była p.Kozłowska,
                                  chodziłam do D. Pozdrowienia dla wszystkich:)
                                  • mausi12 Re: medyk przy bartla 28.03.06, 14:56
                                    Ja chodzilam do klasy p.Stockiego.Straszny papierkowiec,pelno papierow dookola!
                                    To juz tyle czasu minelo!Chociaz mieszkam bardzo daleko od Polski i mam super
                                    meza i coreczki czesto wspominam tamte czasy.Zebrac ludzi na spotkanie jest
                                    teraz ciezko.Jednak fajnie by bylo!Pozdrawiam.
                                  • bianka76 Re: medyk przy bartla 21.05.06, 21:13
                                    chodziłam do "A" - wychowawcą był p. Stocki / miał fajne koszule :) /, a p.
                                    Kozłowską bardzo miło wspominam.

btw: Szukam S. - wtedy -Abramskiej / przepraszam, że wymieniam po nazwisku /,
                                    ale może trafi kiedyś na to forum albo ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć...Pewna
                                    sprawa nie daje mi spokoju...Pzdr!
                                    • lila122 Re: medyk przy bartla 26.05.06, 01:42
                                      Kto to jest "s"?Napisz wiecej.Cos mi to nazwisko mowi.Czy to nie byla
                                      przypadkiem Sylwia Abramska?
                                      • bianka76 Re: medyk przy bartla 26.05.06, 19:09
                                        yes, yes, yes - jakby powiedział premier Marcinkiewicz :)
                                        • lila122 Re: medyk przy bartla 27.05.06, 17:14
                                          No,to kto sie o nia pyta?
                                          • bianka76 Re: medyk przy bartla 02.06.06, 21:08
                                            chodziłysmy razem do klasy. wiesz coś?
                                          • lila122 Re: medyk przy bartla 11.06.06, 15:59
                                            Wiem,ale do czego jest Ci to potrzebne?Na forum nie bede pisac,za bardzo
                                            prywatne.
                                            • Gość: p.s Re: medyk przy bartla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:06
                                              ja tez jestem z klasy p.stockiego.matura 95r.moze by tak zorganizować jakieś
                                              spotkanie?
                              • Gość: patrycja Re: medyk przy bartla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:02
                                ja znałam agnieszkę szydełko-jedna z najlepszych koleżanek,ale kontakt się
                                urwał po kilku latach.z tej klasy mam kontakt tylko z gosią tas.patrycja s.
    • Gość: renata s. Re: medyk przy bartla IP: 212.160.138.* 17.07.06, 13:43
      hej,
      tu opiekunka dziecieca , matura 1994 , klasa IV F. moze jest ktoras z moich
      kolezanek?
      • Gość: ewa w. Re: medyk przy bartla IP: 87.105.15.* 20.03.07, 12:19
        cześć! Jestem z kalsy P. Lucyny Bonieckiej -wydział opiekunek. Dziewczyny
        odezijcie się może po latach znowu złapiemy kontakt. Na pewno będziemy miały o
        czym plotkować.
    • stereo121 Re: medyk przy bartla 17.07.07, 21:58
      dyplom w 95.nie widzę tu nikogo z tego rocznika.odezwijcie się babki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka