Gość: margo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:28 czy jest ktoś z medyka przy bartla matura 1997r Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:51 sorry matura 1977 r to już tak dawno że pomyliłam lata Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: medyk przy bartla 10.08.04, 01:20 matura 1989 tez dawno tak dawno ze juz jej prawie nie pamietam:( czy byla za Twoich czasow portierka Lola?(ordynarna baba z dekoltem pod fartuchem jak z burdelu)komiczna postac ktora o dziwo pamietam doskonale-pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:16 dzięki za odzew ,nie kiedy ja chodziłam ni przypominam sobie Loli,pewnie jej jeszcze nie było,a co teraz się znajduje w tym bydynku ,czy ktos wie?czy w latach kiedy chodziłas istniał jeszcze zespół taneczny ,który dosc dobrze utkwił mi w pamieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkalino444 Re: medyk przy bartla IP: *.dyn.optonline.net 25.09.04, 02:38 pozdrowienia. Mature zdawalam w 1982.Pani Lola w szatni byla. Obecnie znajduje sie tam wydzial Akademi Medycznej wydzial pielegniarstwa. Szkole odwiedzilam w 2003 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:42 trochę mam zal do losu bo mimo ze minęło tyle lat chętnie bym sie spotkała na jakimś zjeżdzie ,przjeżdzm codziennie kolo LO nr 9 i aż im zazdroszczę sotkania po latach ,no niestety pewnie dlatego ze budynek przejął ktoś inny juz się nie doczekam zadnego zjazdu a szkoda ,pozdrowienia dla wszystkich absolwentek bez względu kiedy kończyły szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkalino Re: medyk przy bartla IP: *.dyn.optonline.net 06.10.04, 01:43 ciekawe jak sie udal bal na 50 lecie IX ogladalam zdjecia i wygladaja ciekawie.My mialysmy spotkanie po 20 latach po maturze w 2002 roku. Niestety nie bylam ,troche zaluje ale co zrobic , moze jeszcze cos kiedys zrobia pomimio tego, ze szkola nie istnieje,pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: medyk przy bartla IP: *.nyc.rr.com 12.10.04, 19:42 matura 72, bardzo,bardzo dawno temu... a kto wlasciwie powinien /albo moglby/ zainicjowac organizacje takiego zjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znayomy Re: medyk przy bartla IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.10.04, 09:50 moja żona kończyła tam kierunek opiekunki dziecięcej,prawdopodobnie w 1997,ale bez matury--AGATA KOMOROWSKA--póżniej PRUKOP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:37 ja równięż kończyłam wydział opiekunek lecz 10 lat wcześniej właściwie potem załowałam że nie zostałam pielęgniarką ,tylko rok dłuzej nauki a wieksze perspektywy,chociaz w tych czasach kto to wie pracowałam w zawodzie opiekunki do 1985 r z 2 letnia przerwą na wychowawczym .potem skończyłam druga szkołę i obecnie więcej mam z ekonomia do czynienia niz z medycyną ale napewno pozostał mi sentyment do białego fartszka i tak zapomnianego obecnie czepka,może też wspominam to przez sentyment do czsów beztroskiej młodosci moja wychowawczynia była pani Lidia Wojtaś ,a co do zjazdu to niestety 1 osoba tego nie zorganizuje chyba że znalazło by się więcej chętnych lecz widząc po rozbieznosci lat ukończenia osób które się odezwały nie mam w tej chwili pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkalino444 Re: medyk przy bartla IP: *.dyn.optonline.net 19.10.04, 01:07 rzeczywiscie ciezko jest jednej osobie zorganizowac takie spotkanie, ale jakby to bylo spotkanie wszystkich absolwentow ,niezaleznie od roku konczenia szkoly i kierunku to moze wspolnymi silami mozna to zrobic.Ja na swiom zjezdzie po 20 latach nie bylam ale wiem ze nie bylo to latwe w przygotowaniu. Pomimo wszystko jest trudno dotrzec do wszystkich i prosic o pomoc w zorganizowaniu .Ja roznie wspominam szkole ale ogolnie nie jest zle. W swoim zawodzie pracuje juz tyle lat co prawda nie w kraju ale wiedza wyniesiona ze szkoly owocuje. pozdrowienia dla wszystkich absolwentek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: medyk przy bartla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 22:25 moja mam kończyła tę szkołę w połowie lat 70'. mam wrażenie,że spotkanie po latach nalezy się absolwentkom wszystkich roczników i ich nauczycielom. może 50 lecie szkoły albo inna okrągła rocznica? własnie przeżywają swoje jubileusze ogólniaki naszego miasta: ostatnio 9LO, ja kończyłam II LO czyli przez płot z waszą szkołą i mieliśmy zjazd kilka lat temu właśnie ze względnu na 50 lecie szkoły- było cool. wydaje się,że pierwszym krokiem jest jakiś apel w mediach lokalnych lub necie, który pozwoli wam ocenić jaki jest odzew i zainteresowanie takim spotkaniem. może trzeba wciągnąć w to dyrekcję szkoły, która na pewno chciałaby współorganizować jakiś głośny w naszym miastku jubel. trzymam za was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yenot Re: medyk przy bartla IP: 195.117.149.* 09.06.05, 14:38 to był jakis zjazd z okazji 50lecie 2LO nic o tym nie wiem ? BYŁAS ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:33 ja zaczynając ten wątek miałam nadzieję że odezwie się jakaś dawna koleżanka z moiego rocznika ,nie sadzę ze nikt tu nie zaglada jeśli nie osobiscie to moze jej dzieci ,które powiedziały by o tym forum i że jest wzmianka o naszej szkole,ja dokładnie konczyłam tę szkołę w 1976 i był to kierunek opiekunek dziecięcych,przez 4 lata tańczyłam w istniejącym przy szkole zespole tanecznym prowadzonym przez p.Tyszkiewicz.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ayme piekne czasy 26.11.04, 20:07 ja skonczylam szkole w 1990 tzn zdalam dyplom, a mature rok wczesniej.szkola byla pieknym okresem w moim zyciu .bardzo chetnie spotkam sie z kolezankami z dawnych lat-Goska Raduchowska,Agata Zabska,Iza Bialobrzeska ,Renata Mazur ,Magda Lysiak ,Ania Sikorska i innymi pamietam je wszystkie -na pewno zmienily nazwiska.....juz wtedy mowilysmy ze zrobimy spotkanie jako 40 letnie kobiety ,a teraz mamy juz 34..pamietam pania Telichowska od anatomi i p. Wojtas-pozdrawiam wszystkie absolwentki Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: piekne czasy 17.12.04, 18:00 Pania Telichowska pamietam.dyplom zdawalam w 1996 r.Teraz mieszkam za granica i kontakt jest praktycznie zaden.Rzeczywiscie jest po tylu latach trudno zebrac wszystkie dziewczyny.To trudne zadanie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: medyk przy bartla IP: *.fastdatatech.com / 209.245.22.* 17.12.04, 20:10 Chdzilem do II liceum. Mieszkalem dosc blisko Bartla. Dla nas bylo to miejsce chodzenia na "podryw". Moj kolega ozenil sie z jedna z dziewczyn. Mnie nie spotkalo to szczescie. Ale to bylo dawno. Koniec lat 50tych, poczatek 60 tych. Pozdrawiam wszystkie urocze byle uczennice tej szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lama Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:54 Ja kończyłam wydział opiekunek dziecięcych w 1991 roku. Niezapomniane chwile… Wspaniali ludzie… W chwili obecnej wszystko z LM z Bartla (które już nie istnieje) kojarzy mi się bardzo miło. A czy ktoś pamięta jedyną w swoim rodzaju panią Jasię –szatniarkę w przedziwnej fryzurze, tj. stojącej grzywce na kilka/kilkanaście cm. Oryginalna osoba i wyjątkowo miła dla osób, zasypujących ją komplementami:) Wspaniałe 4 lata … Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkah Re: medyk przy bartla IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 04.06.05, 19:34 Moja siostra konczyla w 1990 r,a ja w 1995.Bardzo milo wspominam ta szkole.Pamietam p.Telichowska,p.Czerska,p.Brodziak,p.Fichtner,p.Wegrzyn,p.Wodonos i wiele innych.Jak chodzilem do 4 klasy przyjeli chlopcow na kierunek ratownika medycznego.Bardzo zaluje ,ze nasz kontakt jest taki rzadki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lama Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:19 Mam nadzieje, ze PANI Czerska gdzies sobie spokojnie i szczęśliwie żyje... Jest to niezapomniana postać z LM z Bartla. Kobieta z niepowtarzalnym i wyjątkowym poczuciem humoru. Chyba najlepiej ja zapamiętałam… :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do elkah Re: medyk przy bartla IP: *.k528.webspeed.dk 11.06.05, 19:28 ja tez konczylamw 1990 jak sie nazywala twoja siostra -elkah,moze Magda lub Asia ?moze sie skontaktujemy,juz 15 lat temu gdy konczylysmy szkole planowalysmy zjazd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkah Re: medyk przy bartla IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 12.06.05, 11:47 moja siostra ma na imie Anka i wychowawczynia jej klasy byla p.Szoldra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: medyk przy bartla IP: *.k528.webspeed.dk 12.06.05, 13:03 znales Aske Oleksinska lub Magde Lysiak byly wlasnie z rozanki i konczyly szkole w 1990 razem ze mna.ciekawe co sie z nimi dzieje?nasza wychowawczyni to byla paniTyczynska ,p.Szoldra miala sasiednia klase.Twoja siostre musialam znac z widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkah Re: medyk przy bartla do leila IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 21.06.05, 23:08 Ja nie kojarze tych dziewczyn,ale zapytam siostre czy je zna.Jak bede cos wiedziala to sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
gadzina73 Re: medyk przy bartla 03.01.06, 12:46 Ja byłem w tej klasie,to był chyba rok 1993,szkołę ukończyłem ale nigdy nie pracowałem w zawodzie,jednak wspomnienia pozostały...Pozdro! gadzina73@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkah Re: medyk przy bartla IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 21.06.05, 23:04 Odezwijcie sie dziewczyny z klasy p.BRODZIAK (1990-1995)!!!Moze jakies male spotkanie po latach?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 15.07.05, 13:48 dzieki elkah ,one mieszkaly w tych wysokich blokach na rozance Aska Oleksinska byla grubsza a Magda lysiak czarna ,szczupla.nie widzialam ich 15 lat!wlasnie wracam z wakacje z Wroclawia i ogladalam nasza szkole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary1968 Re: medyk przy bartla IP: *.net.diw.com.pl / 80.51.231.* 03.01.06, 13:50 Słuchajcie, tylu pięknych dziewczyn na raz nie widziałem nigdzie. Chodziłem do II LO i spotykałem dziewczyny na przystanku koło ZOO. Do dzisiaj was pamiętam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 08.01.06, 12:48 jestes rocznik 1968?ja 1970 wiec pewnie kiedys sie widzielismy na tym przystanku Odpowiedz Link Zgłoś
lila122 Re: medyk przy bartla 08.01.06, 19:00 Ja zdawalam dyplom w 1996r.Moim wychowawca byl facet-juz nawet nie pamietam nazwiska.Pania Telichowska spotkalam jak przyjechalam do Polski.Jedno jest pewne-polska ma najlepsze pielegniarki na swiecie.O spotkanie po latach jest trudno,bo dziewczyny maja swoje zycie,ja tez mieszkam bardzo daleko od Wroclawia poza Polska.Jedynej osoby,ktorej niecierpialam -to pani od laciny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 11.01.06, 18:55 mialas te co byla zonata z wlochem? Odpowiedz Link Zgłoś
lila122 Re: medyk przy bartla 12.01.06, 13:13 Nie wiem czy on byl Wlochem.Wiem,ze on zmarla.Taka mala,w krotkich wlosach.Chyba blond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 13.01.06, 17:47 pamietam ja ,nie mogla zajsc w ciaze ,ciagle ronila, byla ok 40 w latach osiemdziesiatych.ostra byla ,nie pozwalala sciagac ale na koncu mialam 4 i pochwalila mnie ze mylila sie co do mnie bo jestem nawet madra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babucik do ayme Re: medyk przy bartla IP: *.e-wro.net.pl 15.01.06, 20:30 Do ayme czy chodziła z Tobą do klasy Agnieszka Dzikowska . Mam z Nia kontakt mieszka w Kanadzie w Vancouver.Jak chcesz służę adresem mailowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 15.01.06, 22:09 niestety nie chodzilam z nia do klasy.ja zaczelam szkole w 1985 a skonczylam w 1990 ,chodzilam do klasy C a wychowawczynia byla p. Tyczynska.ale nazwisko jakies znajome mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
lila122 Re: medyk przy bartla 17.01.06, 08:54 Mi sie tez wydaje znajome.Do jakiej klasy ona chodzila?kto byl jej wychowawca? Odpowiedz Link Zgłoś
lila122 Re: medyk przy bartla 17.01.06, 09:04 Znasz moze Agnieszke Szydelko?Ona po medyku poszla jeszcze do szkoly dla poloznych.Przynajmniej wtedy chciala,ale teraz nie wiem czy jest polozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayme Re: medyk przy bartla IP: *.k449.webspeed.dk 17.01.06, 14:48 Szydelko to nazwisko dyrektora szkoly jak ja zaczynalam w 1985,pamietam byl b. przystojny ok 50-tki.Agnieszki nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka76 Re: medyk przy bartla 18.01.06, 22:31 ja znam! :), chodziłyśmy razem do klasy. matura rocznik '95. szkoły ogólnie nie wspominam najlepiej, ale parę osób z kadry dość sympatycznie. Panie : Fichtner, Kozłowska, Pankiewicz, Kolasińska, Targosz, Łyczek, Telichowska, Misiak i Panowie : Mróz, Stocki, Pan od historii i Pan od PO ( nazwisk tych ostatnich nie pamiętam, a kolejność podanych wcześniej jest przypadkowa :). Pozdrawiam wszystkie Panie Profesorki, Panów Profesorów, Absolwentki i Absolwentów (ach Ci Ratownicy! szkoda, że tak póżno dołączyli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: medyk przy bartla IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 12.02.06, 01:56 zagladam na te strone dosc czesto ale spotykam tu tylko mlode pokolenie. Ja skonczylam szkole w 1973 roku /pielgniarstwo/. Moze mama ktorejs z was jest "bartlanka" z mojej generacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga kalsa opekunek Re: medyk przy bartla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:40 Witam A może kiedyś odezwą się dziewczyny z klasy p. Bani. Maturę pisałyśmy 1993 roku. Mam nadzieję na jakiś kontakt dziewczyny. Może jakieś spotkanie. Obiecałyśmy je sobie co 5 lat. Pierwsze się odbyło, a co dalej... I-IV e byłyśmy fajną klasą, z pomysłami. Pamiętacie Panią od rosyjskiego jak nie chciałyśmy pisać klasówki, a Pana STockiego jak Iwona "częstowała" go pączkami, a sławetną Panią CZerską z bajkowymi opowieściam. Dobre czasy. Szkoda, że to tak dawno. Odezwijcie się Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: medyk przy bartla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:42 do bianki76- do której klasy chodziłaś? Moją opiekunką była p.Kozłowska, chodziłam do D. Pozdrowienia dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: medyk przy bartla 28.03.06, 14:56 Ja chodzilam do klasy p.Stockiego.Straszny papierkowiec,pelno papierow dookola! To juz tyle czasu minelo!Chociaz mieszkam bardzo daleko od Polski i mam super meza i coreczki czesto wspominam tamte czasy.Zebrac ludzi na spotkanie jest teraz ciezko.Jednak fajnie by bylo!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka76 Re: medyk przy bartla 21.05.06, 21:13 chodziłam do "A" - wychowawcą był p. Stocki / miał fajne koszule :) /, a p. Kozłowską bardzo miło wspominam. btw: Szukam S. - wtedy -Abramskiej / przepraszam, że wymieniam po nazwisku /, ale może trafi kiedyś na to forum albo ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć...Pewna sprawa nie daje mi spokoju...Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
lila122 Re: medyk przy bartla 26.05.06, 01:42 Kto to jest "s"?Napisz wiecej.Cos mi to nazwisko mowi.Czy to nie byla przypadkiem Sylwia Abramska? Odpowiedz Link Zgłoś
bianka76 Re: medyk przy bartla 26.05.06, 19:09 yes, yes, yes - jakby powiedział premier Marcinkiewicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bianka76 Re: medyk przy bartla 02.06.06, 21:08 chodziłysmy razem do klasy. wiesz coś? Odpowiedz Link Zgłoś
lila122 Re: medyk przy bartla 11.06.06, 15:59 Wiem,ale do czego jest Ci to potrzebne?Na forum nie bede pisac,za bardzo prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.s Re: medyk przy bartla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:06 ja tez jestem z klasy p.stockiego.matura 95r.moze by tak zorganizować jakieś spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: medyk przy bartla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:02 ja znałam agnieszkę szydełko-jedna z najlepszych koleżanek,ale kontakt się urwał po kilku latach.z tej klasy mam kontakt tylko z gosią tas.patrycja s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata s. Re: medyk przy bartla IP: 212.160.138.* 17.07.06, 13:43 hej, tu opiekunka dziecieca , matura 1994 , klasa IV F. moze jest ktoras z moich kolezanek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa w. Re: medyk przy bartla IP: 87.105.15.* 20.03.07, 12:19 cześć! Jestem z kalsy P. Lucyny Bonieckiej -wydział opiekunek. Dziewczyny odezijcie się może po latach znowu złapiemy kontakt. Na pewno będziemy miały o czym plotkować. Odpowiedz Link Zgłoś
stereo121 Re: medyk przy bartla 17.07.07, 21:58 dyplom w 95.nie widzę tu nikogo z tego rocznika.odezwijcie się babki! Odpowiedz Link Zgłoś