arvena 28.03.02, 19:59 Mamy okazję pogadać na "żywo"- to jest naprawdę fajne!!Nie bójcie się tylko wchodźcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 28.03.02, 20:45 znaczy sie chciałem napisać, że w miarę możliwości przez cały czas siedzenia na sieci będę starał sie być na czacie nawet jeśli nikogo tam nie będzie. róbcie tak samo! jeśli jest 0 osób to nie wybywajcie tylko czekajcie na resztę! a tak poza tym to moglibyśmy sobie wyznaczyć pory, o których moglibyśmy się spotykać na czacie. co wy na to? ...co nie zmienia faktu że czekam na jakąś imprezkę na żywo :) Redakcjo! Redakcja słyszała? Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 28.03.02, 20:51 No, cóż. Razem z Arveną od paru dni właśnie apelowałem o logowanie sie na czata o konkretnej porze - zobacz wątek "Homar, co myślisz. Jednocześni czekamy na propozycje. ps. Dzisiaj po 21:00 na czacie powinna być Arvena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: 156.24.231.* 28.03.02, 20:57 arvena napisał(a): > Mamy okazję pogadać na "żywo"- to jest naprawdę fajne!!Nie bójcie się tylko > wchodźcie!! Ani mi sie sni! Jeszcze by tego brakowalo zebym marnowal czas na forum bez nabijania licznika! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 29.03.02, 13:53 można robić dwie rzeczy jednocześnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA-teraz! 29.03.02, 23:03 A wskocze na chwilke.A co sie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA-teraz! IP: 192.168.0.* 30.03.02, 00:10 dzisiaj było bardzo miłe towarzyskie spotkanie na czacie... :) powtórka na jutro - po 22:00 - zaplanowana. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA-teraz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 00:27 jeszcze jesteśmy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 01:22 dzisiaj bylo swietnie. Dzieki, cyfer, acho, ken (do konca zostali). Pozdr dla marshy, isis i innych, zwlaszcza tych, co pojawiali sie i znikali ;) Bylo warto :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 01:50 wciaz tam tkwia... :-) do zobaczenia homar :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 02:04 Gość portalu: cyfer napisał(a): > wciaz tam tkwia... :-) do zobaczenia homar :-) I tkwią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 02:24 Gość portalu: acho napisał(a): > Gość portalu: cyfer napisał(a): > > > wciaz tam tkwia... :-) do zobaczenia homar :-) > > I tkwią... I już kończą. DObranoc i dzięki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3 Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 30.03.02, 01:57 Gość portalu: Homar napisał(a): > dzisiaj bylo swietnie. Dzieki, cyfer, acho, ken (do konca zostali). > Pozdr dla marshy, isis i innych, zwlaszcza tych, co pojawiali sie i znikali ;) > Bylo warto :)))) Fajnie bylo!!!:))))kicia z biskupina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 02:21 2:22 i tkwią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 07:42 Juz nie tkwia :) Za to z cala pewnoscia spia, czego im zazdroszcze, ha ha Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 30.03.02, 09:05 Gość portalu: Homar napisał(a): > Juz nie tkwia :) > Za to z cala pewnoscia spia, czego im zazdroszcze, ha ha A teraz już się obudzili. Do wieczora! Hej. P.S. Pozdrowienia dla marshy, cyfera, Homara i ... kici z Biskupina (to ci niespodzianka!). I tajemniczego KENA. Jeśli o kimś zapomniałam - proszę o wybaczenie. Mąż stał wszak nade mną i przeganiał... aż przegonił :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 12:06 Homar, co Ty? do bialego rana tam utknales? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
joaskaw Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 30.03.02, 11:37 Nie wierze! Czyzby wszyscy poszli swiecic jajka?! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 31.03.02, 20:03 bylam pare razy i jeszcze sie nie zdarzylo zeby ktos chcial ze mna porozmawac Odpowiedz Link Zgłoś
beatice Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 31.03.02, 22:26 Ja tam zaglądam i nikogo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 22:33 rozpiszcie dyzury, to zawsze ktos bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.02, 22:51 mialem dzis nie byc, ale to cholernie wcioga :( zapraszamy, jest juz pare osob! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 00:50 ciagle tam jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 01.04.02, 12:10 Kurcze, mnie wczoraj nagła sprawa odciągnęła od czata, tak że nawet kompa zapomniałem wyłączyć i się nie wylogowałem ale dzisiaj będę na pewno dłużej! Odpowiedz Link Zgłoś
beatice Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 01.04.02, 15:50 mastat napisał(a): > Kurcze, mnie wczoraj nagła sprawa odciągnęła od czata, tak że nawet kompa > zapomniałem wyłączyć i się nie wylogowałem ale dzisiaj będę na pewno dłużej! A ja siedziałam na czacie i się zastanawiałam co się z Tobą dzieje. Niby tam byłeś zalogowany, ale w ogóle się nie odzywałeś. Wołałam i wołałam, a Ty nic. Myślałam, że zasnąłeś i kompa nie wyłaczyłeś, więc sobie poszłam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 01.04.02, 17:40 Przepraszam!!!!! To sie więcej nie powtórzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 17:45 czy dzis ktos planuje wpasc na chwilke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 17:51 ja juz nic nie powiem :)))) RACZEJ nie bede, choc moja silna wola ostatnio przegrywa z czatem :) Na szczescie czas swiateczny mija i rozum wraca Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 17:58 weszlam na czat pusto! ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: ODWIEDZAJCIE WROCŁAWSKIEGO CZATA 01.04.02, 20:46 weszłam na czat- tłoczno i świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś