pacjent3 29.03.02, 00:00 Kwiatki na balkonie, najlepiej sadzic w skrzynkach. Sa pacjenci, co sypio ziemie prosto na beton, ale juz Miczurin twierdzil, ze: "na betonie kwiaty nie rosna". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macio Re: Mazurek Wielkanocny IP: *.eck-sa.krakow.pl 29.03.02, 11:49 Ej pacjent kim jesteś? Twoje posty to czysty wiosenny odjazd! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3 Re: Mazurek Wielkanocny 29.03.02, 17:31 Gość portalu: macio napisał(a): > Ej pacjent kim jesteś? > Twoje posty to czysty wiosenny odjazd! :)))) Macio!!!:))))Wesolych Swiatek!!!! Rece mam w kaftanie, ale nogi mi zastawili i smiac mi sie wolno-od 6:00-22:00. Jeszcze raz Serdeczne Zyczenia. PS.pisane palcem lewej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Mazurek Wielkanocny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.02, 00:32 pacjent3 napisał(a): > Kwiatki na balkonie, najlepiej sadzic w skrzynkach. Sa pacjenci, co sypio > ziemie prosto na beton, ale juz Miczurin twierdzil, ze: "na betonie kwiaty nie > > rosna". Odpowiedz Link Zgłoś