Dodaj do ulubionych

Za... kupkane trawniki

13.02.14, 18:14
Witam

Jakiś czas temu wprowadziłem się w okolice Glinianej / Łódzkiej i od razu moją uwagę zwróciły trawniki w okolicach tego skrzyżowania. Są dosłownie pokryte w całości psią kupą, jedna koło drugiej ! Wracając wieczorem z pracy, na odległość czuję, że zbliżam się do tego miejsca ! W dzień wygląda to okropnie ! Dosłownie nie ma kawałka czystej trawy bez psiego placka ! Ostatnio właśnie wieczorem zauważyłem jakiegoś gościa stojącego z psem, pies zrobił swoje i poszli. Jestem raczej nieśmiałym gościem więc uwagi nie zwróciłem, a miałem wielką ochotę. Gdzie to można zgłosić ? Czy straż miejska zajmuje się takimi sprawami ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: Za... kupkane trawniki IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.14, 13:38
      wpadnij na Psie Pole pokaże ci trawniki pełne kiepów i pustych paczek po petach .... to też brak kultury i p****lone chamstwo
      pozdro
    • Gość: czepialski Re: Za... kupkane trawniki IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.14, 10:12
      ...a posprzątałeś u siebie za szafą i pod łóżkiem? ... w głowie też masz poukładane?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka