Dodaj do ulubionych

Telewizja kablowa GAJ-SAT

06.05.14, 17:50
Mam pytanie do osób, które korzystają z usług tej osiedlowej sieci kablowej we Wrocławskim osiedlu Gaj. Czy poszczególny wykaz programów z tej strony internetowej jest jeszcze aktualny?:

www.tvk-gaj.pl/index.php?section=5&a_id=kanaly&ptitle=Telewizja
Proszę o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: rydzyk Re: Telewizja kablowa GAJ-SAT IP: *.play-internet.pl 10.05.14, 22:46
      Ja nie potrzebuję tylu programów.

Ja oglądam jedyną prawdziwą telewizję TRWAM !

Tylko Rydzyk idolem i przewodnikiem rodaków.
      TVn i Polsat są dziełami szatana !!!!!

Odmawiajmy różaniec i słuchajmy Radio Maryja - jedyne prawdziwe polskie media .
      Kocham Jezusa , Maryje Zawsze Dziewice i Ducha Św.

Alleluja i do przodu.
    • Gość: gość Re: Telewizja kablowa GAJ-SAT IP: *.centertel.pl 30.06.14, 16:40
      Witam. Od niedawna mieszkam na osiedlu Gaj we Wrocławiu i doszły mnie słuchy na temat telewizji kablowej. Jeśli ktoś z Was korzysta z tej telewizji to poproszę o info i w miarę cierpliwości wypisanie kanałów Telewizji Analogowej

Pozdrawiam
      • Gość: gajowy Re: Telewizja kablowa GAJ-SAT IP: *.internetia.net.pl 22.09.14, 20:11
        Masakra wszystko tylko nie ta tv od pół roku zacina się tvp 1 i tvp2 jak zgłosiliśmy operatorowi to powiedzieli że mają kłopoty techniczne i nie wiedzą kiedy je rozwiążą cbs europa śnieży tak jak discavery w d.... z taką telewizją Przy takich problemach technicznych nawet nie zaproponowali obniżenia opłaty za telewizje
        • 82adrian Re: Telewizja kablowa GAJ-SAT 24.09.14, 15:22
          Gość: gajowy

A czy wykaz programów z tej strony jest dalej aktualny, czy coś się z oferty zmieniło?:
          www.tvk-gaj.pl/index.php?lo=0&a_id=kanaly§ion=&
        • Gość: adis Re: Telewizja kablowa GAJ-SAT IP: *.centertel.pl 18.10.14, 14:38
          A czy oferta programowa telewizji analogowej GAJ SAT jest taka sama jak jest podana na stronie internetowej?
        • Gość: anka Re: Telewizja kablowa GAJ-SAT IP: *.tktelekom.pl 22.08.15, 23:13
          Zgadzam się obraz pixeluje ciągle jakieś kanały znikają najgorsza kablówka ten gaj
    • Gość: abonent Vectry Sprawdźcie w TVK Vectra IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.09.14, 08:05
      czy działa w waszym rejonie. To droga ale solidna firma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka